Uz randiņu ar puķēm

Vai virtuālajam laikmetam piestāv ziedi? Vai daavinat ziedus sievietēm vai taas ir aizgājušo laiku vērtības?

Lele  (paspiezh Ādamsonei roku)...es godiigi sakot baidiijos to raxtiit, domaaju mani vispaar atspaardiis shejienietes :))

Es arii esmu izmetusi pukjes...ja man nesimpatizee viiriec, man derdzas pukjes. Visas daaavanas no nemiiljotiem viirieshiem es atdodu, pardodu, izmetu...prom no manaam majaam,prom no manaam aciim.

Vispirms viiriec, kas patiik...un tad rozes! Un nevis otradaak.

Tessa  ko jus peraties. galvenais, saskaitiet. lai nav 2, 4 vai 6.
vot, blin, cilveki. problemas saskatiis/ izziidiis no pirksta.

988  Nekad neesmu (pirmaja randina) davinajis ziedus no virtualas pasaules izceltai sievietei un nedavinasu

adamsone - malacis! sieviete ar smadzenem, ne zagu skaidam

fargo  pirmajā tikšanās reizē ar svešu sievieti? nē. ja tā ir pirmā tikšanās reize ar jau pietiekami iepazītu , tad var. pašam ziedi ir gandrīz pilnīgi vienaldzīgi. lai arī patika klēpis ar dārza/lauku puķēm, pašam dāvināts. smaržoja pēc pļavas. un pļavu smarža man patīk.

Gunitaa  Mjā. Izmest ziedus miskastē (ja vien tie nav novītuši), - tas daudz pasaka par "sievieti".....

sievieteikss  Meitenes,vai tad iepriekš nenojautāt ar ko ir darīšana?Ja cilvēks tik nepatīkams,ka nabaga puķītes dabūs ciest,nevajag randiņu un viss.

saulriets  Ja vīrietis ierodas ar ziediem tad manās acīs tas ir pluss un nav man vajadzīgs ,lai mani iepazītu un tad tikai dāvinātu ziedus.Katram ziedam ir savs skaistums galvenais cilvēks ir par mani domājis un gribējis iepriecināt.Vienmēr man paliks atmiņā mazs pušķītis margrietiņu kuras tika dāvinātas tajā laikā kad viņas vēl neziedēja,tomēr kaut kur piesaulītē bija uzziedējušas.Tas nebija tā kad cilvēks nevarētu atļauties nopirkt ko citu.Bija skaisti!Puķes es neizmestu ja man tās dotu cilvēks kurš man nesimpatizētu!

neko  "ko jus peraties. galvenais, saskaitiet. lai nav 2, 4 vai 6."

tas kā anekdotē?:)
- Kāpēc man vīrs kazu 8 gadu jubilejā neuzdāvināja 8 rozes?
- Priecājies, viņš vēl nav morāli nobriedis tevi nosist.

988  Ne, nu cirks te ar jums...ziedu milotajas, izlasijusas manu viedokli augstak, steidz uz DG un tur ar saliek man minusus...vienreizeji...tas ieraksts tak nav ne pie ka vainigs...ko jus dariet?
Labak pasakiet, kpc randina butu (obligati) jadavina ziedi. Kapec tas skiet tik svarigi. Vai tas nav pasapmans. Vai jus te piesaucat ziedus tpc, lai nebutu jaruna par citiem randina aspektiem, kuri ir 100x svarigaki par kkadu buketi. Jus piesedzaties ar to. Neticu nevienam jusu vardam. Liekuliba augstaka mera. LK

DabasJanis  Dažreiz uzskatu, ka dāvināt ziedus pirmajā randiņā ir kaut kā banāli un ka tas ir kas diezgan personisks, ja cilvēks ļoti patīk, vai esi jau iemīlējies jau. Neesmu gājis vēl uz randiņu ne reizi, bet gribētos un tad nu gan būtu liels jautājums :) Vēl jau jautājums kā paredzēts pavadīt šo randiņu un vai tie ziedi nebūs par traucēkli pēc tam :)

Bazhix  Labāk ābolu. ;)
-----------
Tas tā simboliski, lai uzreiz būtu skaidri nolūki? :)

Keitinja  Man kā ziedu mīlei, arī nepatīk, ka dāvina ziedus pirmajā randiña, jo katram ir sava gaume. Turklāt ne vienmēr sieviete pēc randiña dodas uz mājām, varbūt vēl ir kādas darīšanas. Un tad tie ziedi ir kā apgrūtinājums, jo tie vīst un man tos ir žēl....

Liigucis  Esi mierīgs, DabasJāni!
Esmu pēdējā gada laikā diezgan staigajusi pa randiņiem un puķes vēl nekad nav bijušas...kūkas gan varēju saēsties...

saulriets  988-ir simts un viens aspekts ko varētu te izrunāt ,bet jautājums jau bija par ziediem.Tā nav augstākā mēra liekulība ja es uzskatu par pieklājību un normāla vīrieša uzvedību uzdāvināt ziedus.Obligāti jau nav jādāvina ziedi ,bet ja dāvina tad tas diezgan daudz pasaka par vīrieti.Ja vīrietis brīnās un nevar saprast kāpēc sievietei vajadzētu dāvināt tos lakstus tad tas arī jau daudz pasaka par tādu vīrieti.Protams ,ka ir sievietes kurām tādi ziedi ir vienaldzīgi un pavisam ir citas intereses kuras saistās tikai ar materiālo pasauli.Diemžēl mēs esam dažādas un katrai prieku sagādā kas cits.

Edgars37  Reiz uz randinu aizgaju ar puskiti, sieviete to virpinaja, virpinaja...un tad atradam labu izeju, nolikam pie Brivibas pieminekla;). Kops tas reizes dodu prieksroku dazadiem suveniriniem, koncam, sokoladitem.

DabasJanis  Slepkavas arī dažkārt mēdz dāvināt ziedus, lai radītu par sevi "pareizā vīrieša" tēlu un tādas kundzes uzķerās :D

pardon_my_french  Ar vai bez ziediem, katram/ai savs, bet prjam misenē lidināt izklausās reāli muļķīgi. Var tak, galu galā, atstāt vāzē krogū uz galda. Baigās jau nu dramatiskās aktrises. :D

dzozefinaups  Ziedus sannemt ir patiikami,un nevajag pat iemeslu.... Ja viirietis naak ar ziediem-vinnam buus (manaas aciis) pievienotaa veertiba.... :)

988  saulriets - nu ok, vismaz sadusojies atbildet. Tu saki "tas diezgan daudz pasaka par vīrieti" - nepasaka it neko. Tikpat labi vins varbut nunna, pielidejs, cerot ar buketi izpelnities labvelibu. Un preteji, ja nedavina, tas absoluti neko nepasaka par viriesa manierem, attistibas limeni, inteligenci vai vel ko. Totals blefs. Pati doma man uzdzen sermulus. Milotai sievietei, tantei, kolegei jubileja, ok. Tacu tada savada pasakuma, ka (pus)aklais randins, ne par ko. Stav sab. vieta, 1 tads, izslejies ka briedis ar buketi roka, nezinot ka isti to saturet, apkartejiem par apsmieklu un gaida, kas nu "iznirs" no pula. Varbut konkreti Tava gad. ta ari nav liekuliba. Domaju, neesi no "minusotajam". Tas varetu izrietet no zemteksta. Tikai ar piebildi, ka uzskati par normalu ari ziedu nedavinasanu un piekriti, ka tas (ziedi) ir otrskirigs moments. 15-tais.

DabasJanis - labi teikts, specigi

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu