Uz randiņu ar puķēm

Vai virtuālajam laikmetam piestāv ziedi? Vai daavinat ziedus sievietēm vai taas ir aizgājušo laiku vērtības?

mieru_tikai_mieru  Pirmajā randiņā no sveša cilvēka - negribu. Tāda sajūta, ka viņš atnācis ar pārliecību, ka ir jau kaut ko man iedevis, un tagad es esmu viņam parādā. Nepatīk tā sajūta /paspiežu roku adamsonei un lelei - ir bijuši līdzīgi gadījumi/.
Bet visos citos gadījumos ziedi patīk, jebkuri. Pat, ja tāpat vien, bez iemesla.

coldlands  Jap, tā ir aizgājušo laiku vērtība, tagad tantam uz randiņu, jāņem līdz elektriskie skrūvgriezi, motorzāģi....., ja tants tāds nabadzīgāks, tad var parasto rokas skruvgrieziti, vai vismaz kādu tumstoku.

Discreta  Kaut arī esmu sieviete, bet man patīk uz "randiņu" ar ārstu vai psihologu ierasties ar ziediem.

ruugumpods  Vot kā musu materiālistiskā pasaule sačakarējusi cilvēkiem prātu. Justies parādā pēsc tam kad uzdāvinātas puķes. Nu cik stulbam ir jābut lai kaut ko tādu izdomātu. Dzivē daudz kas notiek tā pat vien neko neprasot par to pretī. BEt te jau daža mantkārīga blozga jau izš´tukojusi kā pardot nepareizā virieša dāvanas.....

minnijai  Liigucis +++

Manā izpratnē tie ziedi ir vīrieša attieksmes spogulis. Tas vīrietis, kurš ir aizdomājies par ziediem dodoties uz randiņu ar sievieti, tam tas randiņš ir nozīmīgs. Tas nav "pa ceļam uz veikalu" vai suņa pastaigas laikā uzspēts notikums. Kā arī, tas ir apliecinājums, ka satikšanās ir romantiska, nevis biznesa tikšanās.
Jo, visi, kas jūs pa ceļam satiek, redz, ka jums ir randiņš. Aizņemts vīrietis publiski ar ziediem neapbērs sievieti, Tāpat, ka aizņemta sieviete tos ziedus nenesīs uz mājām, bet iespraudīs miskastē...

Un stulbi, ka ir 99 sievietes, kurām ziedi patīk, kuras staro, kad tos saņem, kuras izjūt pret dāvinātāju lielākas simpātijas tajā momentā, kā arī, saņemot ziedus tā ir jauka iespēja kļūt fiziski tuvāk (sabučoties/apskauties).... bet ir viena, kurai nepatīk rozes. Vīrietis, kurš labu gribēdams parāda savas labās manieres, un sajūtās, kā lūzeris, jo jūt, ka tai krisdolei ziedi nepatīk pirmajā vai whatever 3.randiņā- tas NEKAD tos ziedus vairāk nedāvinās ne viņai, ne kādai citai.

Un vēl- zinu, sievieti, kura dzīvo kopā ar savu mīļoto pāris gadus, bet NEKAD nesaņem ziedus, jo "jaunībā" daudz bulšitu sarunājusi par tiem. Un džeks ar nav lohs- vairs neriskē. Ikdienā liekas ok. Bet viņas izlaidumā tas bija ta kuriozi no malas vērot, kā visi radi viņai dāvina ziedus, bet mīļotais paspiež roku. Nu neko darīt :)

Viliendi  Ārprāc, pat puķes dažai labai ir problēma!Varbūt tiešam apmeklēt laicīgi dakteri!Galvas vainas laikam nav lipīgas , bet bīstamas gan sev gan citiem gan.

Laley  Pirmajā noteikti nē.. jo īstenībā arī neveikla situācija kad ziedi nīkuļo un apvīst kamēr kafijo vai pastaigājas..
Otrajā jau gan kāds uzmanības apliecinājums der..

gertrude  ziedi piestāv visām sievietēm (izņemot dažas, īpaši advancētās), visos laikmetos.

Laley  Un, ja vīrietis atnāk uz randiņu ar ziediem, tas nebūt nenozīmē, ka nolūki ir nopietni un īpaši piedomājis.. katrā ziņā ne visiem.. visbiežāk tas ir ķeksītis.. jo "tā ir pieņemts"..
Tāpēc es pirmajā randiņā patiešām par ķeksīša ziediem nefanoju..

edding  19:34
Ak tā, otrajā ne nīkuļos ne vītīs. Uzreiz uz mājām brūtgānu vedīsi.
Pareizi te minēja, praktiskajām latvietēm randiņā kādu naglu sauju uzdāvināt, vai šķiņķa gabalu.

minnijai  19.47
Īsti nepiekritīšu. Vīrietis dāvina ziedus, jo vēlas atstāt iespaidu. Un pirmais randiņš mūsdienās nav tik akls, kā kādreiz, kad nebija, ne interneta, ne telefona. Respektīvi, mūsdienās neviens neriskē doties uz galīgi aklo randiņu, kur NEKAS par otru nav zināms. Mūsdienās, ir kaut kāda sarakste, ir kaut kāds priekšstats jau izveidojies par otru. Un satiekoties, tikai vēlies gūt apliecinājumu, savām cerībām.
Šodien mēs te diskutējam par ziediem, kas, pirms gadiem 10 nebija diskutabls jautājums, moš pēc desmit gadiem spriedelēsim, vai ir jēga vīrietim sievietes dēļ atvērt durvis, ja tas ir "ķekša pēc vai pieņemts"...

janisqwerty  Labaak nodrosinaties ar prezervatiiviem . Ziedi atri paliek nederiigi !!!

Tessa  un prezervatiivus uzreiz velc triis. ietaupiisi videjo.

edding  19:56
Spriežot pēc vairākiem komentāriem, uz randiņiem skrien nemaz nenojaušot ar ko. Kāda sarakste, ātrāk, ātrāk.
Un iespaida atstāšana nav vajadzīga, tikai no praktiskā viedokļa notiek vērtēšana. Varbūt nemaz pucēties nevajag, kā no darba, tā uz randu. Vai no dāčas, ar gurķu un diļļu ķeseli rokā. Pirmo reizi ievērtēs, un tad jau manīs, vai vērts tērēties puķēm:)

minnijai  :D :D :D. "Pēc vairākiem komentāriem spriežot " tas ir kā- kurā tekstā es "sasteidzu" notikumus ? :D

Nu jā - oho bieži dzirdēti teksts "Pirmo reizi ievērtēs, un tad jau manīs, vai vērts tērēties puķēm:)" klasiski- seksu var pirmajā randiņā uzprasīt, bet puķes gan tikai tad, kad pierādījusi sevi :D :D :D

AivarsN  Pirms doties uz randiņu,kaut ko taču noskaidro par to cilvēku. Tie,kuriem puķes ir vienaldzīgas,var pirmajā randiņā ņemt līdzi kaut vai divlitreni alu. Ja sievietei ir vienaldzība pret dabu, puķēm,mūziku un citām jaukām lietām,tad kāda jēga aicināt uz randiņu? Es vienmēr ļoti rūpīgi izvēlos ziedus, ņemot vērā iegūto informāciju par konkrēto sievieti un kas patīk pašam. Sievietes reakcija saņemot šos ziedus, ļoti daudz var pastāstīt par viņu.

edding  minnij, un trakākais, ka ne jau vīrieši ir pret puķīti, bet galvenokārt dāmas.
PS, es nekur neesmu teikusi, ka Tu steidzini.

minnijai  Edding
Tad kā ir jāsaprot tavs pirmais teikums komentārā 20.15?? Kam tas bija adresēts un konkrēti kā domāts?

Piparkuka  Protams, ka ir aktuāli un ļoti patīkami!
Ja vīrietis neatnes ziedus vai kādu mazītiņu dāvaniņu un vēl pasaka- oi, es bez puķēm.... :( Nu tas ir tikai mīnuss viņam!

Piparkuka  P.S. Normālai sievietei jebkurš zieds būs skaists, jo viņi visi ir skaisti! To jau pirms daudziem gadiem zināju un teicu- arī pienenes vai purenes vai ūdensroze vai maijpuķīte- vienalga!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu