Kas ir mīlestība?

Kas ir mīlestība?Mums te izvērtās teorētisks strīds, kas ir mīlestība sievietes un vīrieša starpā? Es teicu, ka mīlestība par 90% ir sexuālā vilkme, bet oponents, ka sexuālai vilkmei nav tik liela nozīme, ka galvenais ir kopēja garīgā izaugsme. Pie reizes gribēju pavaicāt, kāpēc garīgi jāaug kopā tieši pretējo dzimumu pārstāvjiem, nevis viena vai pa vienam kā budistu mūki Himalajos? Un kas tieši ir tā "kopējā garīgā izaugsme", par kuru tik daudz pēdējā laikā raksta un runā?

Marija_Anna  Autor, te daudz burtu jāraksta.
Uz nakti slinkums.
Tādas pārdomu runas labāk risināt pie ugunskura un garšīga ēdiena. Nesteidzoties.
:)

ne_meklejumos  Mīlestība ir neizskaidrojama, tās ir sajūtas un tai skaitā seksuālās. Garīgā izaugsme man ar baznīcu saistās, tāda prātuļošana un nekas vairāk.

Realitaate  ar "Garīgo izaugsmi", manuprāt, apzīmē tās pārmaiņas cilvēkā, ko sniedz visi tie izziņas procesi, kas attiecināmi uz sevi, uz otru, uz pasauli, uz cēloņu un seku likumsakarību izpratni, kas kopumā rada to realitāti jeb to vērtību sistēmu, kurā cilvēks dzīvo. Jo augstākas ir vērtības, jo augstāks ir cilvēka garīgais līmenis. Domāju, ka otra cilvēka klātbūtne un mīlestība var ievērojami palīdzēt attīstīt šīs vērtības.

Tinte  Kur jūs taisāties augt savā "pirmspensijas vecumā"? Sen jau bija jāizaug.
Vienkârši dzīvot neesat mēğinājuši?
Izskatās, ka kāds te bikses pār galvu cenšas uzvilkt.

Balzamine  oops i´ll do it again-pieteišos cipariņa dzejas klubiņā?:)
bet mīlestība, tā sāpēs un degs, degs, sadegs, kļūs sudrabā saltā
un tik un tā tā reiz izdzisīs un tik un tā tā ir balta!

988  Balzamine - welcome

Saki, kapec vinas minuso "skaisto, muzigo", vai vinas nav pie pilna prata, pavisam nojugusas?

Balzamine  Varianti vienmēr ir divi:vai nu izseko, kuras tās ir un dod pa trumuli, vai kļūsti imūnāks pret svešu viedokli
vai pārstāj ākstīties liekot pats sev vērtējumu:)

Fausts  Es teiktu, ka mīlestība ir gan seksuālā vilkme, gan rūpes par garīgo izaugsmi. Sievietes un vīrieša attiecības neizslēdz viena otru.

Tinte 23:59, Tu gan esi ļoti vienkārša sieviete, liekas, savus griestus jau esi sasniegusi. Ko lai saka... kam lemts rāpot, tas nelidos.

Tinte  Fausts, līdz vienkāršībai arī ir "jāizaug".

Fausts  Tinte, vai "izaugt" līdz vienkāršībai nozīmē pamācīt citus "pareizi" dzīvot?

Tinte  Faust, kašķi meklē?

988  Balzamine - baigi te izsekosi :) esmu neiecietigs, nespeju samierinaties ar netaisnibu :)

Tinte...Tinte...Tinte? Esi ta "izaugusi", ka viss augums "nelien" kvadrata

av2  ja sex ir ..nekaads, bet nu taada aGuennaja "garigaa izaugsme", kas ir tad? Tas viss ir mullkiibas. Bez abpuseeji super forssa sex, nekaadas izaugsmes , ibj , nemaz nebuus, cilveki vienesam, nevis muuki/muukkenes.
Cilveeki vienkaarssi mekllee atmazkas sev, ja nu ir tas seksuaalais veesums, tad ir tak......wtf, izaugsme, tiessaam?

Liigucis  Ja ir foršs sex, tad tādu jaut. nebūs...garīgā izaugsme parādīsies tad, kad sex klasiskā izpratnē kkādu iemeslu dēļ nebūs iespējams.

Anciite  Kurš vispār var pateikt, kāpēc divi cilvēki satiekas un tieši šie divi cilvēki ilgāku vai īsāku dzīves posmu ir kopā? Un ne vienmēr tā ir mīlestība. Iemesls kopā būšanai var būt pat.. vientulība.

Tessa  ko Torpedo dariitu, ja neatgremotu Rubeni vai Uģi Kuģi? savu domu galiigi nav, tukshums.
esmu Tintes puse, tieshi ta, liidz vienkarshiibai jaaug visilgak, apslapejot gan lepniibu, gan neticiibu, gan bailes un visu parejo bulshitu. To ljoti labi redzu apkart-tie, kuri doma, ka nu tik bus, nebus. pec kada laika izzudiis nebutiiba, tieshi tapec, ka viss tas nosauktais velkas pakalj un gaida, kamer pienaks ikdiena vulgaris.
kas tad ir ta miilestiiba? visupirms miers. gan ieksheji, gan areji. cienja un viena frekvence. tiem viljnjiem ir jabut vienadiem.
bet ka jau es saciiju, nekas neturpinasies, ja parejais vilksies pakalj.
un tiem, kuri ir ilgi nodziivojushi kopa, tieshi tada miilestiiba arii ir, jo uzsakushi jauniiba to bez bailem, bez lepniibas, bez neticiibas. nebija laika tam visam. talak parvareja grutiibas un slipejas.

un, protams, kad ir meli, krapshana, atkariibas un vardarbiiba-ta nav miilestiiba. ta ir atkariiba no otra, no attieciibam, no statura. un tas pashas bailes. Vsjo.

Cafe_Noir  nezinu, kas ir mīlestība. un varbūt pat negribu zināt.
bet ko zinu noteikti - mīlestība ir tad, kad gribas klusi iečukstēt ausī - mīlu! :)

ceptiem kartupeļiem to neizdodas pačukstēt. un arī vināram "sveču gaismā"

coldlands  Pēc izdzerta vinara, var čukstēt gan kartupeļiem, gan sunim, vai kaķim, gan ar podu sarunāties, diskutējot par filozofiskam lietām.

Araabs  Mīlestība ir tāda pati slimība kā gripa vai cūciņas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu