Vai 40 gadnieku vidū vēl ir romantiķi?

Nu tur saulrieti,zvaigžņotas debesis,bikli pieskārieni un t.t.Vai uzreiz pa taisno"kas ko kam var dot,pelna,nepelna un uz gultu un nekādas lirikas!?

janisqwerty  40 + gados no romantikas var galus atdot . Reaali saak veseliiba skobiities . jastradaa ,kaa turkam , veel vesela kaudze privato biznesa lietu , agri celies , gultaa veelu !!! Romantika pa TV , pie kam parasti beigas neredz ,jo aizmieg !!!

pawermen  15:00 kaut kas no patiesas dziives:) bet, tad kaadu dienu, vecais nopircis divas garshiigas kuucinjas:)

janisqwerty  kuucinjas vai zaveeta vista arii sastaada romantisko komponenti 40+ ,jo palielinaat probleemu un darbu apjomu vienkaarsi tehniski vairs nav iespeejams !!! Tapeec veel ieviest liekas probleemas oho meitenu izskataa buutu reaala pasnaviiba vai vismaz infarkts !!! Romantika darbaa vismaz paliidz ekonomeet l;aiku un liidzeklus !!!

_Krasula_  Kas par romantiķi piedzimis, tas par tādu paliks līdz mūža galam. Tā teikt, kāda vārna pērta tāda nepērta. Bet, kādēļ pieskārieniem vajadzētu būt bikliem, to gan nesapratu.

dzozefinaups  Jaa.... 40+ pat veel ir romantikki.... Es noteikti!

988  dzozefinaups - me2...nu te tik depresiva publika...es fiziski neesmu daudz sliktaka forma, ka 20 g, par romantismu vispar nav ko runat...mana uztvere tas (romantisms) vairak ir spele, manieres, nevis kads tur dveseles stavoklis vai rakstura ipasibas, vai pamanamas novirzes :)

Krasula - pietrukst Tava kritiska skatiena :)

si_mona  Romantiķi - ak jā... par tādu piedzimst un paliek uz mūžu ... nav svarīgi vai Tev vēl tikai sešpadsmit, vai arī sen kā nav sešpadsmit... Tev var tas patikt vai nē, Tu vari noliegt to, ja vēlies, bet zemapziņā Tu aizvien vēlēsies nokļūt tur, kur saule... grimst jūrā lēni...

miers2  bikli pieskārieni nemaz nav romantiski , ja kas, bet uzreiz pa taisno gultā var būt pat ļoti romantiski - visu nosaka personas kods - kas vienam sanāk, tas citam nesanāk nekad

_Biezaa_oome  Es savos 80 esmu ljoti romantiska. Vareetu pat veel appreceeties.

kuciitee  18.52 pikrītu...nozagtas biksītes, sajaukti palagi, norautas drēbes...ļoti romantiski

Tessa  romantika klasiskaja izpratne man uzdzen shermuljus. bet citiem/-am patiik un tas tak jauki. kad satiekas abi vienadi romantistiski. vai nevienadi.

Epifanija  kā tad bez romantikas, iekurtam kamīnam un lāčādai jābūt obligāti...

Laley  Romantiķi ir un vienmēr būs visos vecumos un abos dzimumos.. tas jau tikai te - daš/ņidaš..
un bieži vien "skarbie veči" kopā ar savu mīļumiņu - tādi romantiķi, ka nu tik.. un tā arī patiesībā jābūt..
Un tāpat arī šejienieši - nu, nav jau nemaz īstajā dzīvē tik riebīgi un tik skarbi.. bet šeit tā jābūt - jāizlādējas taču kaut kur ir.. :)

Vejsmatos  Laikam mīļotā sieviete uzkāpa uz varžacīm???

988  Skiet, jautajumam nevajadzetu but:

She call me Mr. Boombastic, Say me fantastic
She says I´m Mr. RoMantic, say me fantastic

Vel ieteic: bez milestibas, t.i. romantikas, nedzivojiet

Vels saka: muzu dzivo, ne dienas bez romantikas

Vel runa: ljubvi vse vozrosti pokorni

Vel saka: izmeram nav nozimes, t.i. romantiska izpratne

Vel apgalvo: slapes izskir visu

Ko tik visu neruna

HOUSE  Es parasti tūristam saku, ka romantika nav vieta kur aizbrauc, tās nekur nav un nebūs. Tā jāņem sevī līdz pašam... Liekas, mūsdienās daudziem ir dīvaina izpratne par šo parādību. Pārsvarā dominē materiālais, ārišķības. Tad nu novēlētu daudziem uz kādu brīdi atgriezties laikos kad veikalā varēja nopirkt tikai vienu tualetes papīru, tādu ar perforāciju,kurš plīsa viņš vienmēr, visur, tikai ne perforētajā vietā.:)) Izejot no šī, viss pārējais, jau pēc brīža šķistu romantika!:)) Cilvēki vienkārši ir pārēdušies.

dzozefinaups  18.25 Triis reizes lasiju,kameer sapratu,ko saki..... re ko viina glaaze dara ar cilveekiem..... :) Bet sapratu! Zini-nervozi.histeeriski cilveeki-diezvai speej buut romantiski. Ir jaabut harmonijaa ar sevi,jaabuut ieksseejam mieram-lai speetu atbriivoties,baudiit,dot un sannemt..... Un kurss speej noraksturot romantismu? Bet-tomeer,manupraat,tas ir dveeseles staavoklis.... Tu saki-speele? -nu nez.... Speele ir teelota... romantisms ir kas gaisiigs-dabiigs... :) vismaz es taa izjuutu....

minnijai  Man jau liekas, ka vīrieši tieši pēc 40 gadiem kļūst romantiķi. Līdz tam sevi cildina vecpuiša kārtā.

AivarsN  Kad cilvēkam šķiet,ka viņš ir pārāk pieaudzis,lai spētu par kaut ko no sirds priecāties,tad ar romantiku ir cauri. Dažiem šī problēma sākas jau jaunībā,bet daudzi līdz pat sirmam vecumam saglabā spēju jūsmot par visu skaisto,neatkarīgi no tā,cik reižu to jau redzējuši. Dzejnieka dvēsele,vai saikne ar savu iekšējo bērnu,bet šie cilvēki spēj pa īstam būt laimīgi un darīt laimīgus sev tuvos, neatkarīgi no materiālā un sabiedriskā stāvokļa.

dzozefinaups  .....ssie cilveeki speej pa iistam buut laimiigi un dariit laimiigus sev tuvos,neatkariigi no materiaalaa..... Preciizi,Aivar! Un otraadi-laimiigs cilveeks speej buut romantisks... UN-romantisks nenoziimee stulbs-kas visu laiku smaida.... :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu