Vai 40 gadnieku vidū vēl ir romantiķi?

Nu tur saulrieti,zvaigžņotas debesis,bikli pieskārieni un t.t.Vai uzreiz pa taisno"kas ko kam var dot,pelna,nepelna un uz gultu un nekādas lirikas!?

988  dzozefina - ai ai ai...iedzersim pa glazei, kamer jauni mes...cheers! :) vai es neesmu 1 traks romantikis? :) Tiesam gribi par to nopietni runat?

Nu ka tas var but (konstants) dveseles stavoklis - satieku damu, kuru milu, esmu tik romantisks...satieku veceni, kuru ciest nevaru, no romantikas ne vests...ja, spele. Nu ir jau planpratini ar neiztrukstosu smaidu lidz ausim.
(Patiesais) dveseles stavoklis ir mistika, netici nevienam, kas apgalvo citu...zinu daudz skietami romantisku cilveku, kuru dvesele notiekoso savadak, ka par elli nosaukt nevar

minnija - sox Tev labi izdevas pateikt, lakoniski...vai ta ir, gruti spriest...iespejams, daudzi patiesam klust, lai izturetu konkurenci, dzenoties pec jauniem zakiem :)

dzozefinaups  988, nav ne formulas,ne receptes... :) Piennemu! mana romantika staigaa gaisiigaa kleitinnaa un papeediissos.... :)

kuciitee  Romantika atkarīga no jūtu un sajūtu ķīmijas...to var ķert uz virtuves grīdas, jurmalā, mežā ..kaut vai pa telefonu...vsjo!!!

Laley  Cīpriņ.. nu, kaut kas tur tajā visā ir.. būs vien tā Love nogrozījusies.. traki mīlīgs un romantisks paliec.. :D

LaskovijMerzavec  Bet protams, kas var būt labaks, kā lēni malkojot viskiju, juras malā, skatīties zvaigznēs un turet roku uz sievietes galvas, koriģēt mineta ritmu, lai baudu pavilktu ilgāk :)

kuciitee  Laskovijs ohojel! Vienmēr tik iecietīgs, ieturēts, maigs ...a te....

988  dzozefina - gaisiga kleitina un papedisos plane (pa maju) plkst. 22, nicego sebe! saprotu, ta IR romantiska dvesele, ar mazliet vieglpratigu piesitienu :D

Ley_ley - ja, ja...ka tik 1 baiga lejeja nav pie vainas :D

kuciitee - nu esli uz na to poslo, togda i sidja na pecke toze mozno :)

LM - nenoliedzami romantiski, jo kopa

cappucino  Laikam esmu viena no tām nelabojamām... :) Nu aizrauj mani tie saulrieti - katrs savādāks, neatkārtojams...mazi sīkumi ikdienā..

losamigos  ko liekulojat?gribu redzeet kaa veiksies vecim romantikjim ja aicinaas uz juuru eest liidzpanemtaas maiziites un teeju no termosa.visa romantika .reaalaa dziivee paluur uz juuru.nekaada viskija malkosana jo vecis ir pie stures.un romantikas turpinaajums vuenmeer kaadaa viesniicaa pie juuras ar restoraana vakarinjaam utt.vot taa ir reaalaa dziives romantika.es teiktu dealitaate..nez tiem vechiem kjeras beibes kuri piedaavaa uz mezhu seenees braukt?mana pieredze raada ja pasaki ka buus automasinas romantika uzreiz pazuud tantes

Nerons  Kucīt tevis minētā darbība var būt tikai vīr.dz. personāžīem, ja nu kas!
Un kam gan nepatīk turīgi, simpātiski vīrieši??!!!:)

Nerons  ..un Laskovijs arī te ļoti ieturēts un maigs!
Pat aprakstītajā situācijā.....Romantiķis ar lielo burtu...jo ma jo....:)

Sallija2  Ar romantiku tāpat kā ar izsalkumu. Ja baigi gribas ēst, tad arī fiksi uzcepsi pelmeņus un apēdīsi un jutīsies laimīgs. Bet ja izsalkums nemāc, tad pagatavosi kaut ko smalku, vēl galdu saklāsi, sveces iedegsi un piemērotu mūziku piemeklēsi un var gadīties, ka tāpat beigās nebūsi gandarīts. Tāpat ar seksu, ja vajag tā, ka acīs cērt, tad cilvēks koncentrējas tikai uz to un pārējais ir mazsvarīgi. Respektīvi, jo tas vīrietis vairāk uzmanības pievērš visādiem blakus sīkumiem kā saulrietiem, fona mūzikai un svecēm, jo mazāk viņam tā sieviete interesē, jo pie patiesas iekāres neviens nedz redz, nedz dzird kas apkārt notiek, jo ir sajūta, ka pat gaiss visapkārt ir elektrizējies. Tieši tāpēc uz vecumu vīrieši kļūst romantiskāki, jo hormoni vairs nestrādā tik ražīgi un nevajag vairs tā, ka acīs cērt, nu nav tā izsalkuma, tapēc arī paliek rāmi un pievēršas svecēm un saulrietiem.

adamsone  Ir cilvēki, kas izsalkumā var apēst pelmeņus, nu kaut vai kartupeļu mizas. Bet nebūs laimīgi, būs vnk kaut ko apēduši.
Romantiskums bez seksa oho izpratnē neapstāv. Tāpat kā nepastāv diena bez nakts. Mde. Romantiskums ir vecuma t.i., hormonu nepietiekamības blausprodukts. Vēlreiz mde.
Dzimumorgāni vada ohojistus pa dzīves vētrām kā vislabākais kompass, alleluja.
Sallij, runā, ka esot daži vīrieši, kas spēj sevi kontrolēt. Melo droši vien tie, kas tā runā.

988  adamsone - tas ir brinums, ka Tu spej regulari izrunaties, aizskart ohojistu svetakas jutas un tik un ta saglabat daudz maz, vairak daudz neka maz, pozitivu reitingu un izpratni to lauzu acis, par kuriem tik negaimojosi izsakies, mde. Nu baiga vec... tante, gribeju teikt. Ne velti mana komanda :D

p.s. biju izsalcis, mizas negrauzu

coldlands  Kada atšķirība knebienam pie kamīnā uz zvērādām, un knebienam kaut kur tundra, telti?

Liigucis  Romantika uzlādē,

Kniebiens izlādē!:)

Sallija2  Coldlands, ja partneris būs īstais, tad labi būs gan pie kamīna uz zvērādām, gan teltī tundrā un sievietei arī telts un tundra liksies tiiiik romantiska. Bet ja iekāres nav vai attieksme nav pareizā, nu ja tie zobratiņu zobiņi neštimmē nu nebūs labi ne tur ,ne tur. Ne jau apstākļi nosaka sajūtu asumu, bet savstarpējā ķimija. Man ir bijis garlaicīgs sekss prezidenta numuriņā, zīda palagos ar brīnišķīgu skatu aiz loga un servētu dārgu vīnu pie gultas, tāpat tās ekstras nevar uzšķilt to dzirksti. Nu tundrā teltī nav bijis, bet bmw 750 uz aizmugurējā sēdekļa ir bijis neaizmirstams :D nu šis bija labā nozīmē domāts.

baluba  Kniebiens izlādē sliņķus :) ..... citus uzlādē ;)

coldlands  Ja man gribas seksu, tad nav stundu jaskatas zvaigznes, vai rociņas sadevusies jastaiga gar jūru.
Lielākoties tas romantisms pirms seksa, ir vajadzīgs tantukiem, sveces, ziedlapiņas, kamīni, un citas fignas. Onkam pietiek ieraudzīt tantuka ljasku, un zviukt, gatavs darbībai.

Epifanija  gribēt jau tu vari, bet vai dabūsi to seksu, neskatoties stundu zvaigznēs...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu