Kāpēc vīrieši attiecības izmanto kā barteri.

Saskāros ar gadījumu, kad vīrietis piedāvā dzīvot kopā lai vienam nebūtu jāmaksā 400 eur dzīvokļa īre. Tāpēc gribot izveidot attiecības. Tā būšot izdevīgāk mums abiem. Tikai kur mans izdevīgums? Viņam puscena par īri un bezmaksas sekss, bet man vēl jāpiemaksā par to, ka viņš mani izmanto? Lieki teikt, ka tas mani aizskāra. Kā vispār kaut ko tādu var izdomāt?

CallaLily  Viss atkarīgs no tā, cik kvalitatīva prece (jaunība, skaistums, veselība,talanti etc) ir viena vai otra puse. Nedrīkst ignorēt arī V / S proprciju dotajā reģionā. Rezultātā, ja reģions ir Latvija un vīrietis nav nekāds skapja proporciju aļimentščiks, bet gan jauns, talantīgs savas jomas profesionālis ar alfonsa dotumiem, tad pavisam noteikti piemaksās tautumeita. Vēl palūgs, lai radi naudu piemet, draugi konkurentes izgaiņā un darbavieta ēsmu sagādā.

AivarsN  CallaLily,tev ir talants! Uzjautrināji ne pa jokam. Kā Latvijas televīzijai pietrūkst šādu talantu!

Droshs_Plecs  Tāpēc, ka sievietes izmanto seksu kā barteri. Dots devējam atdodas.

elis  Varbūt autore čīkstēja ka nav kur dzīvot, un vecis normāli piedāvāja risinājumu.
Un no cerētās bezmaksas dzīvesvietas īrēšanas nekas nesanāca tagad cepas.

Postremo  arii Tev buus bezmaksas sex. To aizmirsi?

janisqwerty  Var paskatiities arii no citas puses !! Iire par puscenu un sekss par briivu !!! Tomeer sanitaaro gramatinu dereetu apskatiit ar svaigaam analizeem ,citadi atipiskaa (gonorejas ) angiina garanteeta !!! :)

bruce  Labdien, ļJola! oti atvainojos par savu ziņkārību, bet ko Jūs varat piedāvāt izredzētajam vīrietim? :) (coffee)

Epifanija  babulis grib ķert orgasmus pa brīvu, tipa nebūs nekas jādara, zeme atveries!:D
mūsdienās visas attiecība balstās uz barteri, ja gribi visu pa brīvu, ej uz klosteri!

_Krasula_  Barteri īsti nesaskatu, bet piedāvājumu uz aprēķinu balstītām attiecībām gan. It kā jau nekas traks-uz aprēķinu balstītas attiecības tak bieži esot ilgmūžīgākas nekā tās romantiskās un kazi, ar laiku arī jūtas parādīsies. Tikai tas aprēķins šeit tāds paīss-īrēts dzīvoklis par pusīres maksu...vai tas ir to vērts, lai diendienā ar kādu rīvētos blakām?
Bet seksa dēļ tak naff jādzīvo kopā.
Nadzīgs tas puisietis, bet ne pārāk prātīgs.

AivarsN  Labāk būtu par abiem sametušies un nopirkuši kādu dzīvokli vai mājiņu ilgtermiņa kredītā,tad arī attiecības būtu garantētas ilgtermiņa.

Mela  :D
vīrieC bija ļoti godīgs
:D
un trūcīgs

pusnakts21  Niku studijaa!!!

MrJones  Nu...taa jau itkaa normaalaa pasalee notiek,,..padalaas it visaa...ari maksaajumiem, ne tikai labumus uznjemt....vnk., puisis nepareizi saaka...,nozhilbinaaja negaidot!!
Tu jau pati izklausies kaa pakalpojumu sniedzeeja....aiz izdeviiguma pinies, kaut nemaz neinteresee!

Vanesa15  es nekur neredzu, ka vīrietis piedāvātu attiecības. Vienkārsi meklē muļķi, kas uzlabos viņa finansiālo stāvokli. Līdz ar to spiež uz makaroniem par kaut kādām mīlām un attiecībām, lai kāda uzķertos.

Vaukskis  To izdomāt nav tik grūti; arī es savulaik padomāju, ka dzīvojot kopā un sadalot izdevumus sanāktu taupīgāk ! Nav taču tādēļ jāmetas kopā ar tādā mērā netīkamu cilvēku, ar kuru sekss šķiet (ir) izmantošana, nevis attiecību katarses brīdis. Vai tad tiešām nav kāds lētāks (maziņāks) miteklis, kurā apmesties un dzīvot vienai pašai, vai varbūt sev tīkamāku vīriešu, kuriem ierosināt kopā noīrēt mitekli kopā ar labprātīgu apsolījumu nodarboties ar viņu ar seksu ?

Fausts  Kaut ko nesaprotu. Vai tad sieviete jūtas izmantota, ja viņai ir regulārs sekss?

Geisha  Tev vienkārši tas vīrietis nepatīk. Un tikai tas ir īstais iemesls Tavam sašutumam.

Nate  Kāda vaina? Tev iespēja par 200 eiro dzīvot privātmājā. Viņš darītu vīrieša darbus, Tu sieviešu. Tagad sievietes par precēšanos pat dzirdēt negrib/ vismaz tā raksta OHO/ , būtu regulārs sekss,tad kad Tu gribi, nevis kā pienākums. Barteris, jā, izdevīgs abiem.

AivarsN  Vanessa! Tu laikam esi magnēts sliktajiem puišiem. Pamēģini iepazīties ar kādu labo. Nenožēlosi.

coldlands  Vai tad aprecoties, un dzīvojot kopā cilvēki nedala rēķinus?
Tad jau katrai sievai vajadzētu būt sašutuma.
Nesapratu tantuka sāpi un problēmu, tas mol viņa gribētu pie viņa dzīvot, neko nemaksāt, jo viņa taču viņam atdodas?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu