Kāpēc vīrieši attiecības izmanto kā barteri.

Saskāros ar gadījumu, kad vīrietis piedāvā dzīvot kopā lai vienam nebūtu jāmaksā 400 eur dzīvokļa īre. Tāpēc gribot izveidot attiecības. Tā būšot izdevīgāk mums abiem. Tikai kur mans izdevīgums? Viņam puscena par īri un bezmaksas sekss, bet man vēl jāpiemaksā par to, ka viņš mani izmanto? Lieki teikt, ka tas mani aizskāra. Kā vispār kaut ko tādu var izdomāt?

Nate  Jola, bērnus ne katra grib, precēties tāpat. Resursus kādus? Vāveri? Bet var apakšīres līgumā ierakstīt, ka segsi pusi īres tikai tad, ja katru reizi novedīs līdz orgasmam. Lai neizmestu, varat sadalīt istabas, protams virtuve un vannas istaba būs kopējas. Noformēt līgumu, vēlams pat ar saimnieku saskaņot. Kāpēc ne, ja Tev tas dzīvoklis patiktu, bet vecis nepatīk :) Pa 200 eiro, ja runa par Rīgu, neko dižu neatradīsi.

solvitas  Nate, varbūt jums Stopiņu novadā starp pirmspensijas cilvēkiem tas arī ir normāli, bet autore ir reproduktīvā vecumā. Nedomāju, ka viņai vajadzētu parakstīties uz ko tādu. Tad jau labāk par tiem 200 eur kaut istabu īrēt un būt brīvai kamēr atrod cienīgu partneri.

Nate  Daiļā Solvita, pie mums, Stopiņu novadā un pirmspensijas cilvēkiem viss ir tāpat kā OHO. Nekā atšķirīga.
Simtiem vīriešu dzīvo pie sievām, kuras noriebušās kā rūgta nāve / spriežot pēc piedāvājumiem tikties pirmdienās ap pusdienlaiku kādos krūmos/ jo tā ir materiāli izdevīgāk. Te džeks piedāvā kopīgi īrēt ko plašāku. Viņš nespiež ar varu, tikai precēt nesola, jo visticamāk kāda maita salauzusi sirdi. Ir taču izvēles tiesības, patīk, piekrīti, nepatīk, nē, dzīvo istabiņā pie kāda dzērājā vai pirmspensijas vecuma babuka.

coldlands  Atkal nesapratu. Ja Tu dzīvo sveša māja, vai dzīvokli, vai tad nav jāmaksā īre?
Tantēm kaut ka liekas, ka ja viņa ir tante, tad viss nahaljavu, vai papletis kājas, uzsmaidīs un kārtībnieks.
Domāju ka onka uzlika nepilnu naudas summu, pāreja daļa grauda, negribi, staigā tālāk, nav nekāds komunisms, ka viss pa velti.

dzzekiss  Nekad nav labi. Piedāvāsi precības, teiks nemūžam, piedāvā tāpat kauliņus kopā mest, atkal slikti. Būtu piedāvājis pārvākties pie tevis un kaut kad apprecēt, gan jau piekristu.
Varbūt pasaki, ka puisis nebija Tavā gaumē.

CallaLily  AivarsN-vai tas būtu piedāvājums?:)

labvakar  Studenti bieži tā dara, sametas un kopā īrē. Tev gan studiju gadi senā pagātnē, bet mēģini atcerēties, varbūt nemaz slikti nebūs.

Cafe_Noir  eu, patiešām? nopietni?
lasu un brīnos, - izrādās, ka šādi piedāvājumi daļai "pasažieru" ir pat ļoti ok. tātad, pofig, it visā ir viduvējība, nekādas sirds drebēšanas, ir tikai īres dzīvoklis. īres!!!! īres!! jūs dzirdat? - ne jau savs. un pilnīgi pofig viņam, ko drāzt, galvenais, lai uz pusēm var samaksāt dzīvokļa īri. jā un kotletes sagaidīt vakariņās.

tizli, lūk, ko teikšu. es jau nojautu, ka vīriešiem vienalga ko drāzt, ka tikai ir daudzmaz normāls purniņš un plus mīnus normāla figūra. visam citam var avīzi uzklāt un muti ar makgaivereni aizlīmēt ...

edding  Cafe, Tev tiešām šķiet ka tikai vīriešiem vienalga, ko drāst? Un kā ar tām dāmām, kuras jau pirmajos randiņos metas ceļos un ver vaļā džekam biksupriekšu? Jeb tās kuras jaunību pavada zem vecu veču bārdas? Te vismaz kaut kāds izdevīgums un nevajag gulēt ar vecu miesu.

Cafe_Noir  es nezinu, edding.
man nav vienalga, ar ko guļu un kuru pirmo redzu pamostoties, un kam gatavoju brokastis, un ar ko pie viena galda sēžu. tāpēc manī tas rada tik lielu izbrīnu, un jā, arī pretestību.

edding  Gan jau puisietis domāja, ka ir noticis tas slavenais klikšķis, kad slīpi mesties var momentā, bez liekas domāšanas un rakstura, ieradumu izzināšanas.
Un loģiku arī saskatu, par 400 jau diezgan labam dzīvoklim jābūt, bet pa 200 tikai kaut kāds ūķis vai istabiņa pie pensionāres sanāk, kur pēc 21.00 nevarēs trokšņot un vēl visādi ierobežojumi.

Araabs  Ņemot vērā,ka jolas bilde nav apskatāma,tad jādomā,ka tas ir visnotaļ dāsns piedāvējums novītušajai pojenei.

pawermen  Tagad, gruuti laiki,nekas, vairs neizbriina. Kaut kaads apreekjins jau Tev pashai, kaa mineets tekstaa:"Tikai kur mans izdeviigums?" Nevajag iztaisiities par sveeto. Buutu vecos Tev paticis, neko nebuutu iebildusi:)

dzintars45v  Ja humoram,tad anketā vajag precīzāk iepazīšanās mērķi norādīt,tad meičai uzreiz viss skaidrs,ka šitais kadrs istabas biedreni meklē,kuru vēl labprāt pa naktīm mīcītu,plus vēl nebūtu slikti,ja viņa rēķinus apmaksātu...D,D,D-,nu ja meklē tikai mīlestību,tātad viss daudz maz pašam ir un jāsāk štukot,kur vēl tādu dabas brīnumu likt...D,D,D,ja vēl kāds plaša profila speciālists patrāpās ,tad jātur abām rokām ciet...D,D,D!!! P.S. Kad nāk ap četrdesmit,tad jau dzīves pieredzei vajadzētu būt un ko tur vairs apvainoties,izdari secinājumus,vai tev to vajag,vai nē,ja vajag tad ņem ciet,ja nē,tad aizmirsti un ej tālāk...

Ananda_A  Ja kopīga īres maksāšana ir galvenais nosacījums, tad seks nav obligāts, ja vīrietis nepatīk. Kas viņa piedāvājumā tik briesmīgs? Ja pašai ir savs dzīvoklis, tad vispār nav svarīgi, ko kurš piedāvā.
Nesaprotu par ko brēka.

ube  Rēķini jāmaksā visiem, gan tiem, kas dikti mīl viens otru, gan tiem, kas ne visai. Gan tiem, kas ciest viens otru nevar. Ja met kauliņus kopā, tad arī abi vienojas. Ja nevienojas, tad nedzīvo kopā. I vsjo. Nav par ko šausmināties.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu