Cik cilvēkiem esat teikuši ´´Es tevi mīlu´´, cik no tām reizēm tas bija no sirds?

Nu ,ja jau par filmām, kur šī frāze nodrillēta līdz nelabumam, telefoniem , randiņiem, romantiku un zeķubiksēm, tad jautājums...cik tad bieži ohujisti dzird šo frāzi?Vai vispār dzird? Varbūt izmanto merkantīliem nolūkiem? Varbūt nesaka nemaz, pat gribēdami....sak...nafff ko celt pašapziņu, pacels asti un aizlaidīsies...Vai šī frāze nav kļuvusi tikpat izkdienišķa kā dienišķā desa mūsu patērētāju sabiedrībā ...ko?

Chris1986  elis, vēl labāk un godīgāk būtu teikt, ka es tevi mīlēšu līdz ienkasies kāds labāks piedāvājums

Vaukskis  kuciitee, vienu reizi- mammai ! Tas bija no sirds, bet reizee arii ar merkantiiliem noluukiem, jo kopaa ar vinju dziivosjana noteikti ir vieglaaka, jaukaaka. Tajaa pasaa laikaa nav neviena otra tik tuva cilveeka, pie kura griezties sajaa pasaulee kaa maaminja.. . Es domaaju, ka, lai vai kaa, mammas kaa likums ir pelniijusas no saviem beerniem dzirdeet vai izlasiit: "Es Tevi miilu!". Nesakaam katru dienu vinjaam to un pat pateereetaaju sabiedriibas apstaakljos atziities mammai savaa miilestiibaa nav par daudz; vismaz es neesmu saskaaries ar taadu sievieti, kura teiktu: ak, kaa man apnikusi beerni ar savu nmiilestiibas apliecinaajumiem pret mani... :D !
Es vispaar so fraazi neesmu dzirdejis- nav (veel?) lemts !

hantis99  Ja vecis saka Es Tevi mīlu, tas nozīme nokniebties un attā

av2  uz vienas rokas pirkstiem varu saskaitii kam esmu teicis, un kas ir teicis man.

Geisha  Tagad šitais modīgais Saule, Mīļum kaut kā tā neviļus rada smaidiņu.

Monitors  5x teicu: 4x bija no visas sirds un 1x pienākuma pēc.
Bērniem teikto neskaitu,jo te,gan jau netiek jautāts par mīles´tibu pret bērniem ,Dievu, kultūru utt.

Cafe_Noir  pēdējoreiz aizvakar ... :) bet pēdējo divu mēnešu laikā daudz un ļoti gaidīti

verso  Te ir tādi pasažieri, kas mīlēs to, kura ielaidīs zem sava jumta, respektīvi - merkantīlos nolūkos, jo saviem spēkiem netiek un negribt tikt ārā no savas "krīzes", kas ilgst gadu desmitiem jau. Periodiski iet uz darbu kura nav, rāda īpašumus, kuru nav un runā par mīlestību, kuras nozīmi neizprot, tāpēc - meitenes, turiet acis vaļā!!!

slieksnis  ja pavisam godīgi tad divas. bet nu tā jūta tik feina ir.

Vanesa15  Es ar tādiem vārdiem nemētājos. Tikai tiem, kas ir to pelnījuši

lasminaxxl  Aizdomājos - man vid dēls šad tad tā saka , kaut esam pastrīdējušies un domas nav sakritušas . Bet vīram sen neesmu tā teikusi un nezinu vai arī savā dzīves laikā pateikšu, pēc tik daudz pazemojumiem , ko nevar aizmirst pat pat miljonu, es diez vai spēšu. Bet paldies gan saku , un saku arī ka cienu viņu par šo vai to konkrēto darbu vai problēmas atrisināšanu. Kaut kā tā ..

raina1970  Dzirdu, saku, un neskaitu - vienreiz dienā vai ik pārdienas pa 10 reiZēm dienā.Tad, kad vēlos un jūtu, ka ir vietā un laikā pasacīts.. tad saku, un patiesi- tiem , kurus mīlu.Dzirdu- nu neatceros tādu gadījumu, kad būtu nepatiesi..

iblaze  Saskaitīt nevaru, pāris simts reižu. Bija teikts daudz reizes, katru dienu, lai nesāpinātu. Beigās aizgāja līdz tam ka patiešām iemīlēju. . :D

Tuftalogs  Esmu teicis... un stulba bija sajūta, jo atbildē bija klusums. Laikam nekad nevajag parakstīties būt par rezerves variantu, kad no Tevis gaida tikai funkciju, bet pretī dod ilūziju, ka Tu tomēr esi svarīgs, tai pat laikā zibsnijot ar skaistajām ačtelēm meklējoties apkārt. Katram savi grābekļi :)

verso  Rezervē var būt tikai nekam nederīgi vīrieši, kas nespēj par sevi parūpēties finansiāli, kur nu vēl par sievieti, atstāj parādus un pat netaisās atdot, barojot ar tukšiem solījumiem no mēneša uz mēnesi...Ja sieviete būtu bijusi svarīga, diez vai vīrietis sēdētu uz rezervistu soliņa olas kasīdams. Sievietēm arī ir mēra sajūta un no tukšiem sapņiem ilgi nepārtiks. Sievietes gaida atbildību un vīrieša cienīgu uzvedību, un pamatu pamatā - GODĪGUMU! Ar meliem problēmas nerisina.

Meloni  "Es Tevi mīlu", esmu teikusi tikai vienam cilvēkam, savam bijušajam vīram, tas pagaidām, ceru uz atkārtojumu! ;)

Epifanija  tādā nozīmē kā es saprotu šo frāzi, esmu teikusi tikai savam dēlam bērnībā, diemžēl neesmu tiešā tekstā to saņēmusi no sev, šķita tuva cilvēka, varu pat teikt sava dvēseles radinieka, tikai to, ka viņam pret mani ir jūtas, līdz šim vēl nesaprotu, tas ir tas pats, kas mīl, nav ne jausmas, bet konkrēti, ko tas nozīmēja, uzprasīt vairs nav kam, sen kā citos medību laukos, tā, ka jums iesaku, ja patiešām kādu mīliet, dariet to viņam zināmu un neaiznesiet to līdz mūžībā, tikai tāpēc, ka esat iemantojuši no kāda par mīlestību nepateicību, mīliet un jūs tiksiet mīlēti!

inaralaima  Saviem bērniem -bieži un no sirds.!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu