Cik cilvēkiem esat teikuši ´´Es tevi mīlu´´, cik no tām reizēm tas bija no sirds?

Nu ,ja jau par filmām, kur šī frāze nodrillēta līdz nelabumam, telefoniem , randiņiem, romantiku un zeķubiksēm, tad jautājums...cik tad bieži ohujisti dzird šo frāzi?Vai vispār dzird? Varbūt izmanto merkantīliem nolūkiem? Varbūt nesaka nemaz, pat gribēdami....sak...nafff ko celt pašapziņu, pacels asti un aizlaidīsies...Vai šī frāze nav kļuvusi tikpat izkdienišķa kā dienišķā desa mūsu patērētāju sabiedrībā ...ko?

minnijai  Mīlēt ir dāvana. Tā māksla nenāk līdz ar šūpuli kā mantojumā.
Un patiesi mīlēt otru mēs varam tikai tad, ja mīlam sevi, savu vidi, dabu, lietas ko daram utt... Ja cilvēks ir egoists, viņš patiesi iedziļinās tikai sevī, viņam nebūs laika iedziļināties partnera labajās rakstura īpašībās, un tāds nekad nesaiesies ar labāku par sevi.
Savukārt, cilvēks, kuram ir atvērta dvēsele mīlestībai, mīlēs visu un visus pēc kārtas, kas ienāk viņa dzīvē. Kā maziņš bērns. Un tad itkā rodas tā sajūta " ka tā frāze jau kļūst tikpat pieejama kā putukrējums uz kafijas benzīntankā. Bet cilvēks, kurš mīl, kaut vai desmito reizi pēc kārtas- viņš to dara patiesi un no sirds un līdz dvēselei.
Manuprāt, mēs varam mācīties no Angļu vai amerikāņu "i love you" teiciena un paši to lietot (latviski) saskarsmē ar jebkuru cilvēku vai dzīvnieku. Pasaule no tā vien iegūtu. Jo apliecinot jebkuram to labo, cik nozīmīgs tev tas ir- nemaksā neko, bet sniedz miljonus.

Un ja cilvēks patiesi nespētu mīlēt vairāk par vienu reizi. Viņam nebūtu spēja radīt vairākus bērnus ;)

Piparkuka  Nekādā gadījumā tā nav ikdienišķa.
Ja tika vai tiek teikta- tikai tā arī jūtot, jūtoties, īpašos jūtu uzplūdos vai vienkārši- jo tā ir...:)
Tātad atbilde- vienmēr no sirds.
Kā gan vispār var b´ūt citādi??!!....

Piparkuka  P.S. Un teikt var arī, ja tu uzreiz un uz vietas to atpakaļ nesaņemsi. Nu un?! TU mīli. Vai- tevi mīl. Galvenais ir tas, tas, kurš to pasaka, tā jūt! Tam ir liels spēks.

saulainaa  .... es gan nezinu vai tā ir mīlestība ... taču sajūtas ir tieši tādas... un kad es tā jūtos,tad arī nebaidos to pateikt...
Taču,jā, tie ir spēcīgi vārdi... tiem piemīt liels spēks... attiecībā uz otru pusīti ..

voldemars123  Tapat ka tagad saka ,esi baigi seksiga vai seksigs calis,sis ir daudz stulbaks vards par to....Es Tevi milu! Sis teiciens nusdienas nozime ....ka velos tuvibu,jo tas tacu sader ar vardinu mileties.Tikai tad javaica,vai istermina,vai ilgak?

Trusis1983  Ir teikts un daudz rakstits,tacu atpakal neko tadu nesanemu.Un secinaju ka ta sieviete nav ta verta un aizgaju savu celu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu