Kāpēc sievietes pamet savus vīrus?

Šodien kinoteātrī satiku paziņu vīrieti ar 2 bērniem un viņš pateica, ka sieva viņus pametusi. Tas vīrietis ir cienījams cilvēks, vadītājs, pelna arī pieklājīgi, nav nekāds dzērājs un bērni vēl salīdzinoši mazi. Arī nekāds babņiks viņš nav. No malas šķiet ideāls vīrietis un vīrs, varbūt reizēm tikai tāds paskaļš un bravurīgs, bet šovakar nebija ne miņas no bravūras. Es varu saprast, kad sieviete aiziet no dzērāja, kaušļa vai babņika, bet šajā gadījumā tiešām nesaprotu. Un šis pēdējā laikā nav vienīgais gadījums, kad tieši sieviete aiziet un aiziet ne jau no slikta, bet normāla vīrieša.

AivarsN  Sievietes ļoti ātri pierod pie labas dzīves un mēģina atrast ko vēl labāku,bet tās,kurām ar vīru paveicies mazāk, visbiežāk pacietīgi nes savu krustu,vai nu domādamas ka visi viņi tādi draņķi,vai pat lepojas sabiedrībā ar savu Mātes Terēzes misiju.

Emma45  1/Varbūt viņam vairs nestāv.
2/Varbūt tomēr ir tirāns.
3/Varbūt sieva bija OHO, neko nemeklēja, kā visi/as precētie, bet netīšām atrada, kurš nav ne 2.,ne pirmais variants.
PS. Labus vīrus nepamet. Tāpat kā stervozas sievas.

Klarine  Tātad ir sasniegta kaut kāda kritiskā masa, kad nav iespējams kopā pat elpot vienu gaisu. Tā dzīvē mēdz notikt - nav izrunāts, ir noklusēts, apieti daudzi jautājumi utt. Nekad dzīvē vainīgs nav viens, jo kopā dzīvo divi. Viss ir izrunājams un atrisināms, bet mēdz būt, ka otrs kaut kādu iemeslu dēļ negrib Tevi sadzirdēt. Iespējams, ka tas ir tikai izmisuma solis, lai dzirdētu.
Ceru, ka viņi būs kopā, jo visvieglāk ir aiziet, visgrūtāk ir palikt.

Liigucis  Vīrietis jūtas pamests arī ja sieviņa tikai uz stundiņu pie draudzenes aizskrien...

labvakar  Beidzot sievietēm ir dota plaša iespēja, nevis bla bla, bet konkrēti pastāstīt, kāpēc tieši viņa pameta vīru. Par citiem jūs tāpat neko neziniet un nevajag izteikt muļķīgus minējumus. Stāstiet tikai to, ko ziniet 100%, tas ir, savu pieredzi.

Marta_7  Attiecības ir viens no grūtākajiem darbiem. Ja rok tikai viens bet otrs saka, ka kaplis par smagu ( vai nesaka),tad ar nekas nesanāk. Tas arī viss. Nu viens pats neko nevar izdarīt....kur jàbūt diviem.

Spireja  mēs nekad neredzam sutuācijas otru pusi.

Tuftalogs  AivarsN, ironiski, bet Tevis pieminētā, tā saucamā māte Terēze, kura propogandas sakairinātajās smadzenēs, daudziem asociējās ar augstākās pakāpes žēlsirdību un ziedošanos ir spilgts piemērs tam, ka no malas viss izskatās savādāk. Ir daži izcili pētnieciskie raksti, lieliska vācu žurnālista grāmata par šo SIA "Romas katoļu baznīca" kanonizēto būtni.
Dokumentēti, ar faktiem un pierādījumiem parādīta visa viņas "žēlsirdība", kad ar vēzi slimajiem palīdzības meklētājiem viņa personiski aizliedza izsniegt jebkādus pretsāpju līdzekļus, viņi tika atstāti sapūt uz betona lāviņām, retu reizi apmazgājot ar aukstu ūdeni no šļūtenes, ēdienu izsniedzot tikai tiem, kuri "pārgāja" katoļu ticībā un tas nebūt nebija līdzekļu trūkuma dēļ, palīdzības organizācijas ziedoja miljoniem, desmitiem miljonu naudiņas gadā, bet tā kaut kur mistiski izkūpēja. Tanta Terēze reāli bija alkatīga, sadistiska, despotiska sterva, un kad viņai dakteri atklāja vēzi, viņa nebūt nemetās uz betona celli ārstēties pēc sevis ieviestās metodes, ar šķidru putriņu un lūgšanām iedomu draugiem, nē, nē... uzreiz tikai aizlidots uz labākajām Šveices klīnikām. To visu info var viegli atrast, ja ir vēlme, bet kā zināms cilvēki mīl labāk ticēt uzspiestām klišejām, bez jebkāda konstruktīva kriticisma. Diemžēl.
Un šķiršanās ir divu cilvēku formāts, visi šie "draugi" un "labvēļi" ar saviem ieteikumiem un versijām man izraisa, labākajā gadījumā cinisku smīnu, jo kā jau te citā tēmā par intimitāti minēja, tad ja nav pašiem dzīves, dzīvo citu...
Vēl jau arī tas cietēju tēls, tiem pamestajiem, uzmestajiem, piekrāptajiem un visādi citādi apbižotajiem... cik labi tomēr viņi pieprot to izveidot, jo vajag tak sabiedrības morālo atbalstu, bet realitāte un ģimenē, paši parasti izrādās prasti, sekli, egoistiski un glupi personāži, kuriem citi ir tikai līdzekļi lai apmierinātu savas vēlmes.
Bet jebkurā gadījumā, šķiršanās ir divu cilvēku atbildība, no malas jaukties vai spriest

si_mona  Piekrītu tam, ka attiecības ir darbs... turklāt... komandas darbs...bet dziive nav tikai darbs, maajas, rūpes vienam par otru...ir jāsaprot kur ir vidusceļš... dzīvojot taa, lai saglabātu dzirkstelīti... atrodot prieku arii pavisam vienkasrshas lietaas...

Tuftalogs  ...citiem nav nekādu morālu vai ētisku tiesību.

labvakar  Tufta, te neviens nelika jaukties, vien deva iespēju beidzot izteikties skaidri un gaiši, bez fantāzijām un nodrāztām frāzēm par attiecībām, bet konkrēti, kādēļ VIŅA pameta savu vīru. Sanāk ka teorijā ļoti gudras, bet praksē ģimeni padirsa. Un izskatās, ka arī nākamajās attiecībās būs tas pats, ar vārdiem Rīgā, ar darbiem aizkrāsnē, tikai muld un muld.

coldlands  ...attiecibas ir darbs...
Nu ja ta, tad man ilgadejas attiecibas ar tantuku nespid, jo es stradaju tik sev patikamu darbu, strideties, piekapties, kasketies par dazadiem sikumiem man nepatik, un nav velme.

Danaja  Šausmas! Šī, laikam, ir vieta, kur katram iespēja izvemt savu aizvainojumu uz pretējo dzimumu. Baisi lasīt!

shone  Pati saki - no malas šķiet ideāls. Liekam uzsvaru uz vārdiem "no malas" un "šķiet".

Tuftalogs  Labvakar, es kaut kā tēmas jautājumā neredzēju frāzi " kādēļ VIŅA aizgāja". Varbūt tā ir VIŅAS un divu bērnu lieliskā tēva un vīra darīšana, nevis cienījamās luetotājas Sallija2 un citu pasažieru personiskie pārdzīvojumi? Es tikai uzliku akcentu tam un piekritu viedoklim, ka no malas vienmēr viss izskatās savādāk, ka citiem personāžiem gar svešas ģimenes peripētijām nav ieteicams snaikstīties, tiesa gan ja ir personīga ieintetesētība un kā vēl saka "naglastj vtaroje ščjastje", tad karogs rokā, jāņem kā saka, kamēr silts un apstulbis, nevis jāgaida kamēr attapsies. Par tanti Terēzi es tikai tā... piemēram, ka ne viss ir tā, kā no malas izskatās un protams savu PERSONĪGO viedokli atļāvos izteikt par to, ka tas cietēju tēls arī ir, kā jau viss mūsu dzīvē - ar daudzām šķautnēm. Tādēļ atļaušos pasmīnēt par visām versijām, kādēļ VIŅA pameta šo lielisko vīrieti, jo ja būtu draņķis, tad viss uzreiz skaidrs, bet tā... kas zin´, kas zin´ kādi tur baisi motīvi.
P.S. A varbūt vienkārši garlaicīgs nūģis, bez fantāzijas lidojuma un nespējīgs darīt pat lielākās muļķības mīlestības dēļ? :) (tas nav viedoklis vai versija)

Geisha  Neviens īsti nezina kā tajā ģimenē viņi dzīvoja.
Viena pazīstama sieviete pameta vīru, jo viņš brīvdienās brauca zivis makšķerēt nevis izdomāja exšenus sievai. Viņai vajadzīgi pastāvīgi ziedi, restorāni , ceļojumi, bet vīrs to nodrošināt nevar. Nu neder madāmai (latgaļu) prosts čangaļu puisis.
Te iepazinos ar znota bērnības draugu. Foršs vīrietis, bet bijušā sieva ar savu māti tādu uguns pirti rīko viņam un viņa jaunajai sieviņai ka maz neliekas. Žēl vīrieša.
Nu ne jau vienmēr tās sievietes ir eņģeļi, bet vīrieši tie sliktie. Tagad ir arī tādas madāmas ka maz neliekas.

ggarais  Izlutinaata kuce meklee piedziivojumus.Noteikti aiz gara laika atrada jaunu boifrendu,padraiskosies un sapratiis,ka laiks atpakalj.Tikai varbuut durvis buus ciet.

bumpastiks  Biju es savai bijušajai labs vīrs.Strādāju,gādāju,nedzēru,apkārt nešļūcu.Un ko tas deva?Teica ka vnk apniku,ka gribot un mīlot citu.Un beigta balle!Varbūt ja būtu iedzēris un dažkārt iekaustijis,tad nebūtu tik garlaicīgi un varbūt neapniktu.Tad nu ej nu un saproti,ko tām dāmām vispār vajag.

riebekle  Nesaprotu, kāpēc kāds iedomājas, ka ir labāks par citiem? Apgalvot, ka viens dzimums ir sliktāks par otru - tas parāda šauru domāšanu. Visi vienādi. Raksturi un domāšana katram citāda un nav svarīgi, vai tas vīrietis vai sieviete. Dzīvē dažādi gadās un ir milzums daudz faktoru, kāpēc kāds kādu pamet, kāds ar kādu nesadzīvo u.t.t. , un dzimumam te nav nozīmes. Abi labi, bet vai kopā?

Epifanija  nu, ko jūs te vēlaties atklāt jaunu ameriku, skaidrs ir viens, šādus tekstus bīda vīrietis, kurš vēlas nolaist pa kreisi un kā reiz autore būtu tam derīga, tas jau vien, ka jautājums nedeva mieru pirms gulētiešanas, izsaka visu, neticiet tādām runām, neviena savus vīrus nepametīs un nevienai neatdos, tā ir kārtējā ēsma uz āķa - iežēlināšanas metode, tātad vecis ir babņiks!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu