Kāpēc sievietes pamet savus vīrus?

Šodien kinoteātrī satiku paziņu vīrieti ar 2 bērniem un viņš pateica, ka sieva viņus pametusi. Tas vīrietis ir cienījams cilvēks, vadītājs, pelna arī pieklājīgi, nav nekāds dzērājs un bērni vēl salīdzinoši mazi. Arī nekāds babņiks viņš nav. No malas šķiet ideāls vīrietis un vīrs, varbūt reizēm tikai tāds paskaļš un bravurīgs, bet šovakar nebija ne miņas no bravūras. Es varu saprast, kad sieviete aiziet no dzērāja, kaušļa vai babņika, bet šajā gadījumā tiešām nesaprotu. Un šis pēdējā laikā nav vienīgais gadījums, kad tieši sieviete aiziet un aiziet ne jau no slikta, bet normāla vīrieša.

aquaserpente  Mjā, palasot daža laba viedokli, apstiprinās fakts, ka par sieviešu alkatību, nepateicību un kucismu satraucas tikai tie, kuri nav spējīgi pieklājīgi nopelnīt. (Pieklājīgi nenozīmē miljonus, bet tā, lai pietiek) Par pašu tēmu runājot, pilnībā piekrītu tam, ka ir cilvēki, kuri sabiedrībai izcili māk par sevi radīt paraugpriekšstatu, bet aiz slēgtām durvīm ir tādi, ka pats nelabais no viņiem paniski baidās. Un sabiedrība nostājas viņu pusē, jo netic tam, ikurš par viņiem vēlas paust patiesību, uzskatot to paudēju par meli, nelieti, nepateicīgu draņķi utt.

Chris1986  Nu, sievietei 40+ izškirties ir tas pats, kas nolēkt no debeskrāpja jumta un cerēt uz labvēlīgu iznākumu. Ar 120% varbūtību var patiekt, ka ģimenes viņai vairs šajā dzīvē nebūs. Būs tikai gadījuma seksi. Un gaidīšana

leopardine  Ir personību tipi, kuriem grūti kopā dzīvot. Tāpēc pirms laulībām vajag socioniku pastudēt. Un cilvēks nav nedz slikts, nedz labs, bet vienkārši pārāk atšķirīgs un nesaprotams. Pat līdz tam, ka var tracināt katrs viņa izteiktais vārds vai darbība.

Fausts  Tuftalogs, kur Tu tik labi iemācījies gvelzt tuftu? Liekas, ka sievietes vien Tevi audzinājušas.

leopardine  Chris 1986, nu nepārspīlē mana mamma arī izšķīrās pēc 40 un drīz vien sāka dzīvot kopā ar citu vīrieti. Precējušies viņi nav, bet drīz būs jau 20 gadus kopā nodzīvojuši un šajā kopdzīvē ir dzimusi arī mana pusmāsa, viņu kopējais bērns.

sangukuLV  Nezinot visu no iekshpuses nevar spriest. Varbut vinsh morali terrorize sievieti. Zinu sievieti,kas aizgaja no vira,jo vinsh atlavas iztureties,kaa pret pashsaprotamu pielikumu vina iedzivei,mol kur tu liksies. Ar laiku tas aizgaja lidz aizvainojumiem un vnk nospieshanu.
No malas ari vissi teica ideals paris,turigs,kopigs berns.

Cafe_Noir  Tu nezini visu stāstu. tāpēc ne vienmēr pēc tā, ko redzi, var secināt kā ir patiesībā.

dīvainākais ir tas, ka sieviete atstāja savus bērnus, lai arī skaidri apzinājās, ka viņi tiks aprūpēti uz to labāko.

sievietes aiziet, kad savādāk vairs nevar. un lai arī kādi būtu tie apstākļi, no kuriem viņa aiziet. vienai varbūt tas ir neiedotā nauda zeķbiksēm, otrai emocionālā vardarbība no laulātā puses, par kuras klātesamību it neviens pat iedomāties nevar

Cafe_Noir  (C) "Chris1986 viedoklis Nu, sievietei 40+ izškirties ir tas pats, kas nolēkt no debeskrāpja jumta un cerēt uz labvēlīgu iznākumu. Ar 120% varbūtību var patiekt, ka ģimenes viņai vairs šajā dzīvē nebūs. Būs tikai gadījuma seksi. Un gaidīšana
13:29"

bet varbūt tas ir vienīgais, ko sieviete vairs grib no dzīves, jo laulības rūgtuma viņai pietiktu vēl 3 dzīvēm.

Vinja  ...manuprāt,nav ko rakāties un analizēt ,kas un kāpēc aizgājis...svarīgākais,kas ir tagad...ja Tevi uzrunā tas vīrietis,satiecies un tad jau manīs kā būs...
...ne tikai sievietes,bet arī vīrieši rīkojas līdzīgi....no malas viss ok,bet...vienkārši gribās pārmaiņas...tas arī mēdz būt kā iemesls...

Rondijs  Pirmkārt, kā jau te teica, Tu no malas NEKO nezini par šo cilvēku. Tas ko tu redzi, tev tikai šķiet, tu redzi tikai iesaiņojuma papīrīti. Bet kas cilvēkam darās galvā, tik ātri neuzzināsi. Otrs - tas, ka cilvēks nav dzērājs, izskatās pieklājīgs, zolīds, cienījams, pilnīgi neko nepasaka par to, kā viņš uzvedas attiecībās ar citu cilvēku. Var būt tā, ka ārēji zolīds, iekšēji - cūka. Ne viss ir tā, kā tas no malas izskatās. Trešais - attiecībās svarīga ir savstarpējā SADERĪBA, nevis zolīdums, godīgums, skaistums vai jebkādas citas īpašības. Tāpēc nesaprotu vispār šādu tēmu, manuprāt - pieaugušam cilvēkam šis viss būtu pašsaprotams.

neko  Nu ja tā nopietnāk; reizumis cilvēki šķirās tādēļ, ka attiecības sevi izsmēlušas, bet konfliktu nav vispār nekādu.

mieru_tikai_mieru  Chris1986 viedoklis: "Nu, sievietei 40+ izškirties ir tas pats, kas nolēkt no debeskrāpja jumta un cerēt uz labvēlīgu iznākumu. Ar 120% varbūtību var patiekt, ka ģimenes viņai vairs šajā dzīvē nebūs." (c)

Nolecu un iznākums pat ļoti labvēlīgs.

AivarsN  Dažām sievietēm vajadzīga dzelzs disciplīna. Manējā bija izlaidusies līdz nejēdzībai,zinādama ka roku nepielikšu. Savus bērnus lamāja šausmīgākajiem vārdiem,kaķēnam sperot, pret durvju stenderi pati sev kājas pirkstiņu salauza. Suns no būdas baidījās izlīst,kad saimniece pagalmā. Es aizstāvēdams visus dzīvoju tālāk,ieslēdzot pilnīgu ignoru. Paldies Dievam,viņa ieskatījās citā,bet nabadzīte tak nezināja ka šo audzinājis audžutēvs sibīrietis. Pie pirmajām kaprīzēm tā paņēmis aiz škvarņika,ka ne pīkstēt. Pēc tam vēl daži kavieni un uzrēcieni un mana despotene pārtapusi par mīlīgāko un paklausīgāko sieviņu pasaulē. Un tā viņi dzīvo jau ilgi un laimīgi. Ar nākamo sievu man gāja līdzīgi. Labsirdīga bija,tāpat kā es,laba saderība,bet 9 gadu laikā pamazām izlaidās,jo neko jau neliedzu. Sāka apkārt vazāties ar seniem drauģeļiem. Labi vien ka aizgāja pavisam. Nu jau ar kuro kopā dzīvo. Vai tiešām tā ir ka ar viņām neko nevar tā cilvēcīgi,pa labam?

Tuftalogs  Fausts, kā ūdenī skatījies... audzināja, audzunāja. Mamma audzināja, sieva audzināja, mīļākā audzināja, pat sunene, tobiš kuce mēģināja audzināt - nepāraudzināja. Tā lūk slīpējas tie dārgakmeņi...

Danaja  AivarsN 20:48, ar Tevi dzīvojot sievetes izlaižas, acīmredzot. Tev ar to, protams, nav nekāda sakara. Viņas "vainīgas".

Tuftalogs 20:54, jā, var redzēt, ka tēva stingrā roka Tev pietrūkusi. Muti brūķē bez mitas, kā tāda izlaista preilene.

Tuftalogs  Danaja. Es labprāt beidzot saprastu kāda ir korelācija starp dabisku spēju vārdus savirknēt puslīdz ciešamā ritmā un piešķirt vismaz attāli nojaušamu domas pavedienu un audzināšanas metodēm, kas kā es noprotu jūsu ciematā ir radikāli atšķirīgi starp dzimumiem, jo kā turpinu nojaust, tad tēvs jebkuru mēģinājumu tēlaināk izteikties apgrieza saknē, dauzot pa pakausi ar kaltētu muflona locekli un bļaujot: "runā lai saprotu!"? Skarba pieredze jāsaka...
Bet ja mans izteiksmes veids un manieres ir tik nepieņemamas, nesaprotamas un kaitinošas, tad var pilnībā izmantot satversmē dotās tiesības un manu glupo vervelēšanu var turpināt cēlsirdīgi ignorēt un neievērot. Tas patiesi nav grūti! Un es zinu, ka jūs to varat! Lai visuma spēks ir ar jums.

Danaja  Tuftalogs 02:44, paldies par uzmanību, ko man veltīji divos naktī, lai savirknētu to "attāli nojaušamo domas pavedienu". Diemžēl, jāatzīst, ka Tavas fantāzijas par dzimumaudzināšanas atšķirībām ir gaužām neveselīgas, lai neteiktu - destruktīvas. Bet, galvenais jau lai Tev pašam patīk un vari pats par sevi tīksmināties.
Iespējams, likšu Tev vilties, ja teikšu, ka bez Taviem visnotaļ vērtīgajiem padomiem par to, ko man darīt, vai nedarīt, es savas tiesības zinu.

Tuftalogs  O Danaja, kā jau pamanījāt tad mana paštīksmināšanās apogeja iestājās plkst. 02:44, jo nespēju pamest novārtā Jūsu, personīgi man valtīto un precīzi kvalificēto diagnozi, tas protams sāka kremt un neveikli pinoties, kā vista pakulās, centos ko iebilst, argumentēt, sekli un bezzobaini atkosties. Kā redzu - bezcerīgi. Esmu sagrauts morāli, sūras asaras rijot klusi ciešu, baidoties vēl bilst kaut zilbi Jūsu virzienā...
Tāds lūk ir sausais atlikums, cerams esat apmierināta un gandarīta ar tādu rezultātu.

Skika  No laba vīrieša, savu bērnu tēva, normāla sieviete neaizies. Vai nu noprecējis švilpasti (ticamākais, ja māte bērnus atstāj tēvam), vai arī nemaz arī tik labs nav.

Epifanija  kāda vēl švilpaste, paskatieties uz tiem preciniekiem, visiem kaķiem ir jāsmejas, tagad skaidrs kādi precas, dievs pasarg!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu