Gribētos tādu sievieti

kura spētu pārkāpt sev pāri. Proti, pati izrādītu iniciatīvu un visu jemtu savās rokās, uzspļaujot uz sabiedrībā piejemto viedokli, ka vīrietim jālenc un jāmedī. Esmu pārāk slinks un kautrīgs, lai kkādīgi spētu pats izpildīties. Un es tik sēdētu un brāķētu - tā par vecu, tā par resnu, tai bērnu par daudz. Tāda eksistē?

solvitas  Jaušams tāds kā bērnišķīgs aizvainojums. Tās sievietes cūkas tādas mani visu laiku izbrāķē, ka būtu otrādi, tad Chris1986 sēdētu un varētu visām atriebties. Attieksme liecina, ka ne jau mīlestību, bet atriebību tu alksti, apmierināt savus kompleksus. Tieši tev ir jāiziet no tās komforta zonas, un jāpastrādā ar sevi - ja jau ir 50 gadi, tad laika vairs nav daudz, tāpēc saliec prioritātes, ko vēl pirms miršanas gribi paspēt izdarīt un pēc tam atbilstosi vēlmēm centies tās efektīvākajā veidā sasniegt. Ja gribas vēl vienu sievieti savā dzīvē redzēt, tad nav jēgas lamāties uz tomātiem lielveikalā, ka tie paši uz tavu ledusskapi nav atskrējuši, ir jāpaceļ savu dē, jādabū mazliet naudas un jāaiziet uz to veikalu pakaļ viņiem. Tas ko tu pašreiz dari tēlaini izsakoties ir neproduktīva lamāšanās uz tomātiem.

solimarja  Viedi vārdi, Solvita! Sāc tik ar sevi!

reached  Protams ka ir. Lapsa, Piepe, Tesa, lusila. Viņām pieder tās īpašības ko Tu meklē. Visgudrākās, vispārākās, visu zina, visu var, jebkuram norādīs ceļu un virzienu. Tev arī, torpēdīt. Tikai spriedelēt un kritizē nebūs ļauts. Faktiski Tev būs dzīve kā armijā, šag v ļevo, šag v pravo- resstrel.

coldlands  Oi kastings!
Ievelk supuljkreslu, uzliek pledinju uz kajam, lai vecajiem sustaviem silti.
Moska vajadzeja uzreiz vecuma un svara grupu noteikt, lai tantam nav gara rinda beztolku jastav?

adamsone  Precizēsim biedra pasažiera vēlmes - viņam vajag veselu baru enerģisku un uzņēmīgu sievišķu, lai tak var izvēlēties. Kad sapņo, aizver aces....
Man ir neskaidras aizdomas, ka tādas ir bijušas. Vnk nevar būt, ka nav, jo tādas ir, vienmēr, vismaz dažas. Nu un ja arī tad nekas nesanāk.... Ir laikam kādi, kuri jānošauj, lai nemocās.

_Krasula_  Kāds nu tur sabiedrības viedoklis. Vienkārši lielākajai daļai sieviešu patīk enerģiskie, pašpārliecinātie, ar iniciatīvu apveltītie vīrieši. Bet mednieces lielākā daļa jau ir sagūstījušas kādu medījumu; ja vēl nav, tad vij cilpas subjektiem, kas rada pārliecību, ka ir vērtīgi eksemplāri.

adamsone  Topēdi, es tevi precēšu. Seksu nedabūsi, aizmirsti par to. Un kad sāksi runāt par zirgiem (vai pateiksi jebkuru vārdu, kas sākas ar z), dabūsi tādu kāvienu, ka maz neliksies. Pamēģini tik nebūt apmierināts....

piladzoga  slima ezīša murgi sēžot veloceliņa malā uz soliņa :D

miers2  Protams, ka tāda eksistē - esmu tādu sastapis savos piedzīvojumos, bet ir problēma!! :( šāda sieviete apzinās savu seksuālo vērtibu, ka ir gatava pasūkāt bez aicinājuma, ko neviena cita nedarīs nekad - un viņa uzskata , ka ir ļoti vērtīga ar šo prasmi, un vēlas daudz bagātāku par mani iepīt tīklos

veejpuuta  Ah,kakaja žeņščina,mņe b takuju...

Epifanija  vai tad jūs, cienītais, ar to jau nenodarbojaties?

Sallija2  Anketā rakstīts, ka Chris1986 ir 87 gadus vecs, pat ja pieļaujam, ka reāli ir ap 50 gadiem, tāpat tās prasības ļauj pasmaidīt - valdonīgu sievieti līdz 30, bez bērniem un ar zirgasti :D Un viņš vēl taisās viņas brāķēt, tipa par vecu, jo ir jau 29 gadi un tūlīt beigsies derīguma termiņš. Var jau var piekopt patērētāju kultūru, bet dzīvi cilvēki nav rūpnīcā ražotas matrjonas, kuras šādi var pasūtīt.
Autor atbildi uz vienu jautājumu - ko tu vari tādai jaunai sievietei sniegt? Tu apzinies, ka viņa gribēs bērnus? Ceru, ka apzinies cik daudz nervu un naudas tas pasākums paņem, nemaz nerunājot par negulētām naktīm. Domā to visu viņa viena, kamēr tu gulēsi blakus istabā? Nu kam tu viņai tāds? Domā valdonīga sieviete šādā situācijā samierināsies ar taviem uzbraucieniem, ka viņa svarā tā kā esot pieņēmusies? Tak izlidinās pa durvīm pēc pirmā tava pīkstiena.

seenju_medniece  Ja es būtu vecumā līdz 30 gadiem, tad uz tēva vecuma vīriešiem noteikti neskatītos. Tajos uzstādījumos kaut kas jāpamaina jeb vienkārši sakot - latiņa jāpalaiž zemāk. Citādi pat nebūs ko brāķēt, jo neviena nepieteiksies.

uma  Chris1986 - Manuprāt Tev derētu Burkā kundze no ,,Smalkā stila,,. Viņai būtu gan iniciatīva, gan argumenti, gan dzelžaina pārliecība par savu taisnību, pilnībā ignorējot citu viedokļus. Un viņas rokās būtu viss , ko vien vari iedomāties ,arī Tu.Par slinkošanu,sēdēšanu un brāķēšanu varētu aizmirst, darbs Tev tiktu noorganizēts, Tev būtu darba pilnas rokas un miera stāvoklis iestātos tikai aizmigušam. :)))
P.s. Ja kāds ir tik slinks , amorfs un bez satura, tad kāds cits to piepilda ar savu saturu.:)

lefkoja  Fui, tādu memļaku!Bomzis

Viliendi  Pēc ši raksta gan kāda paņems savos dzelžainajos apkampienos!:)

Dimsigaretsmentolom  Nejautā te..pajautā pats sev..kāpěc tās sievietes pie Tevis "neraujas"...un kāpěc viņām Tevi vajadzětu..kautrīgu..slinku😃😃😃

KOMPETE  Kamēr neesi izgajis ārsatniecības kursu, ko tev sikoterapeits nozīmēja, cerību tev naf.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu