Gribētos tādu sievieti

kura spētu pārkāpt sev pāri. Proti, pati izrādītu iniciatīvu un visu jemtu savās rokās, uzspļaujot uz sabiedrībā piejemto viedokli, ka vīrietim jālenc un jāmedī. Esmu pārāk slinks un kautrīgs, lai kkādīgi spētu pats izpildīties. Un es tik sēdētu un brāķētu - tā par vecu, tā par resnu, tai bērnu par daudz. Tāda eksistē?

raina1970  Kad / ja -tādu sievieti sastapsi-tad par kaut kādu brāķēšanu vai izvēli varēsi aizmirst kā par pērno sniegu..Tevi nomedīs- un viss, cauri tā balle- es te skatīšos, es te brāķēšu..nesanaks. Otrs - ja neesi patiess- un izklausās jau pēc kārtīga provo sitā tēma-- tad šitāda pieredze būs interesanta pirmās pāris nedēļās, tālāk , kā jau rakstīja komentos- ierunāsies vīrieša ego, un instinkti- esmu ērglis, esmu stārs, esmu- esmu.. un pļukš no šitā visa- lai sieviete mani medī- būs.. Ja esi patiess- tad ar šādu dāmu Tev var būt vislabakā saskaņa, tikai gana ilgi tomēr būs jāmeklē.

Nerons  Saprati Chris...nebūs tev neko brāķēt:)
Brāķēt un pamācīt, kā jālaiž latiņas uz leju, drīkst tikai tantes no PA

atnacusameklettevi  pfff, tikai jautājums, kāpēc pūlēties dēļ slinka un kautrīga vīrieša?

Nerons  pareizi atnacusameklettevi!Tieši tādu pašu jautājumu šeit uzdod daudzi vīerieši-kāpēc pūlēties dēļ VCP un bez zirgastes?!

Ananda_A  Aizsūti savu jaunības dienu foto uz Maskavu šovam "Davai pozeņimsja", saceri leģendu par īpašumiem pie Baltijas jūras, izstāti savu kvēlo vajadzību, lai zirgastes stājas rindā.

Pilnīgi noteikti krievu dašas, mašas, ņinas gribēs mūsu oho zelta fonda gigantu apprecēt. Panākumi garantēti. Mēs visas turam īkšķi, lai Tev izdodas.

Danaja  Tādu pat es gribētu. Divas.

Droshs_Plecs  Izklausās pēc mīkstpēdiņa, kas grib dominējošu sievieti "māti", jo pats dzīvi nevar saņemt grožos. Ir tādas, ir. Bet viņas nav seksīgas un tevi necienīs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu