Kāpēc sievietes pēdējā laikā sit savus vīrus nost?

Pēdējā laikā esmu dzirdējusi vairākus vīriešu stāstus par to, ka sievas viņus iekausta, sadur ar dažādiem galda piederumiem, visbiežāk ar dakšiņām, sit ar pannu, vai vienkārši gāž no visa spēka pa muti tā, ka lido pat zobi. Un tādai vardarbībai īsti nav iemesla, jo tie pat neiet pa kreisi tanī laikā. Kā to saprast? Vai tā iekaustīšana notiek profilakses pēc, lai neiedomājas pat skatīties uz citām, vai kā? Vīriešu pieredze būtu ļoti noderīga šajā jautājumā. Es zinu, ka vīriešiem ir kauns par to runāt, tāpēc, dāmas, esiet, lūdzu tolerantas!

riebekle  Citēju Danaja: Mela, es dzīvoju tādā vietā, kur tieši zem maniem dzīvokļa logiem ir maza, jauka kafejnīca. Kad man paliek garlaicīgi, attaisu logu un klausos visu ko, kas notiek Latvijā.

Sorry, viena štrunta kafejnīca NAV Latvija. ... Varbūt vajag pārvākties uz dzīvi tuvāk kādai augstskolai vai vismaz vidusskolai?

mis_parkere  Pelnijuši :D :D

neko  klasika tak; "kamēr nāve mūs šķirs":)

pawermen  Esmu dzirdeejusi, ka kraakinjus arii griezhot nost.

AivarsN  Lūk pie kā noved emancipācija. Agrāk sievietes pret vīriešiem lietoja maigās,sievišķīgās ietekmēšanas metodes un panāca visu ko vēlējās bez īpašām problēmām. Tagad sajutušās emancipētas un vienlīdzīgākas par vīriešiem,jau ķērušās pie vīriešu metodēm,lai iegūtu varu pār saviem vīriem. Bet tā ir milzīga kļūda. Vīrieši ir bezspēcīgi pret sieviešu izrādīto vājumu un asarām,bet nepacietīs,ja viņa mīļotā sieviete sāks uzvesties kā skarbais vecis. Pat ja vīrietis neatbildēs ar to pašu un nenoliks dumpinieci pie vietas,tad savu mīļās,maigās būtnes statusu sava vīra acīs,sieviete būs zaudējusi uz visiem laikiem un normāls vīrietis agrāk vai vēlāk viņu pametīs.

Geisha  Nu sāksim ar to, ka tā nav jauka kafejnīca, bet visīstākā dzertuve kur salasās salašņas. Aizej uz citu rajonu.

riebekle  Danaja 9.45, Izskatās, ka pieredze ir bet trūkst tieši teorijas, ko klausīties :D

Epifanija  AivariN tu jau rakstīji, ka tevi pameta ar lielo žuburu uz galvas, vai tu atkal pa citu sievu, tad jau visas izrādās tevi ir iekaustījušas un tad tu gribi iestāstīt kādai, ka esi normāls, gan jau ka vaina ir arī tevī...

AivarsN  Visas nē,bet viena trāpījās tāds pusvīrietis,ko pirmos gadus veiksmīgi slēpa. Vēlāk stāstīja,kā pusaudzes vecumā tēvs ar cirvi ap māju dzenājis. Ko padarīsi,bērnības trauma. Vajadzēja viņai tādu bargāku vīru un vēlāk tādu arī dabūja.

Nissa  Tajos laikos, kad tikko bija parādījušās erotiskās telefona līnijas, viens paziņa tā aizrāvās, ka aizmirsa par to, ka telefoma rēķinā viss būs redzams. Kad tika piesūtīts rēķins par apt.80 ls, tiem laikiem lielu summu, no sievas rokām pret viņa galvu sadalījās kristāla vāze. Bet, nekas, izdzīvoja, vēl tagad ir kopā :))))

Monitors  Khm,īsti nevaru saprast ,vai te ir jēga piedalīties ar personīgo pieredzi!? Ka nedabonu vēlreiz??:)) Un ņemot vērā, nesaprotamo šejienes politiku ar kaut kādu komentāru limitu,tad atspēkot publiski neko nevarēšu.

...esmu uz savas ādas to izbaudījis. Ja vajag, varu nodemonstrēt naža dūriena pēdas uz kājas. Tā laikam ir vienīgā trauma,jo sitieni mani īsti neiespaido.
Iemesli:
1.greizsirdība.Atvainojios - slimīga greizsirdība.
2.Ar greizsirdību saistītā sievietes zemā pašnovērtējuma līmenis.
3.bērnībā redzētā vecāku pieredze.
4.Psihiska domāšanas izslēgšanās stresa situācijā,kad strīda laikā, ar skaņu no mutes tikai nepietiek, un talkā tiek likts iespaidošanai viss,kas pa rokai.
5.iepriekšējā negatīvā pieredze strīdu risināšanai(par šo komentēt varu tikai no trešo personu stāstiem,jo svecīti neturēju).

Lūk! Prasījāt iemeslus.
Paredzu nākamo jautājumu,kas iepriekš jau izskanēja. Vīrietis lupata?
Khm,iespējams, kaut kādā brīdī jā. MAna gadījumā tā bija pietiekoša pašpārliecinātība par nevainīgumu, nebaidīšanos no fiziskas iespaidošanas sekām(uz to brīdi biju fiziski diezgan noturīgs,lai mani varētu trīs tēviņi dauzīt bez tālejošakām sekām...man,nevis viņiem). Un,pats galvenais,vēlme aizsargāt pāris mazās dvēselītes,kurām ar to nav nekāda mazākā sakara,jo skaidrs,ja nedabūšu es,dabūs viņi.

P.S.Negribu dzirdēt un lasīt līdzjutības tekstus! Tāda dzīve un tāda pieredze. Nu jau gadi 15-18 aiz muguras. Es arī no tām situācijām daudz mācījos.

Rondijs  Tēmas virsraksts gan ir dzeltenās preses cienīgs. Pēdējā laikā - jo pasaule iet uz galu, nedzirdēji par 23.septembri? ;)

LaskovijMerzavec  Aaa.... trollis delfos palasijās nu i dzima tēma!!!

Gvena  Vai tad tikai vīri var dauzīt savas sievas?Pārmaiņas pēc sievām ar jāpoklpē savi vīri,ja jau to ir pelnijuši.Nu baigā sencācija.

Viliendi  Kaut kas taču jādara no darba brīvajā laikā!

Ananda_A  vauskis 7:31 DDD par to izkaušnu, ts bija labs! :DDD

Kā zināms, roku palaišana ir savas bezspēcības atzīšana.

Atliek vienīgi minēt. Laikam sieviete gaida no vīrieša kaut ko daudz vairāk un nekādiem citiem līdzekļiem neko izspiest nevar! Laikam tā sieviete vīrietim ir tik vienaldzīga, ka viņa savās dusmās par to, nespēj sevi savaldīt

Kā likums; visi vēlas(dzimumam nav nozīmes) būt svarīgi otram, bet reti kad ir tik vērtīgi, lai būtu svarīgi.

jyk  Vispārēja, skaidri neizteikta un neapzināta neapmierinātība. Vīrietis, lielos vilcienos, nav vajadzīgs, bez viņa var gana labi iztikt. Neaudzinātība, slikts piemērs vecāku ģimenē. Utt.
Ieteicams apmeklēt konsultantu.
Daudzi sazin kāpēc domā, ka spēks ir ne-agresivitātē. Nē, spēks ir spēkā, lai kāds tas arī nebūtu. Ir dažādi spēki, varbūt, un neviens nav teicis, ka fiziskais spēks ir vājums, ka fiziskais spēks ir sliktāks kā kāds cits. Tā ir tāda nejēdzīga miglas pūšana acīs.Ir uzmanīgi jāapietas ar cilvēku, kam ir fiziskais spēks, arī sievieti.

Nate  Par uzbrukumiem ar dakšiņām nav dzirdēts, bet ar rabarberiem dažs labs ir dabūjis. Uzskatu to par normālu, ja ir pelnījis un pa labam nesaprot.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu