Kāpēc sievietes pēdējā laikā sit savus vīrus nost?

Pēdējā laikā esmu dzirdējusi vairākus vīriešu stāstus par to, ka sievas viņus iekausta, sadur ar dažādiem galda piederumiem, visbiežāk ar dakšiņām, sit ar pannu, vai vienkārši gāž no visa spēka pa muti tā, ka lido pat zobi. Un tādai vardarbībai īsti nav iemesla, jo tie pat neiet pa kreisi tanī laikā. Kā to saprast? Vai tā iekaustīšana notiek profilakses pēc, lai neiedomājas pat skatīties uz citām, vai kā? Vīriešu pieredze būtu ļoti noderīga šajā jautājumā. Es zinu, ka vīriešiem ir kauns par to runāt, tāpēc, dāmas, esiet, lūdzu tolerantas!

miglainaa_plava  Es arī esmu situsi vīrieti.
Kāpēc? Tāpēc, ka viņi saprot tikai spēku. Tā viņš var ņirgāties un visādi bojāt nervus sievietei, bet vienreiz iešauj ar pannu pa galvu, un uzreiz cieņa, respekts un mīlīgums. Diemžēl. Vīriešiem vajag to vardarbību izjust, citādi neņem nopietni sievieti.

Mela  nenormāli tas viss :)
vīrieši, kuri pacieš, pieļauj, ka viņus klapē sieviete, un - visnenormālāk - tas, ka vīrieši rada šo situāciju, ka kāda grib viņu ieklapēt
nenormāli, ka sievietēm.... nav cieņas pret savu vīrieti, nav prasmes viņu atbalstīt, nav vēlmes viņu celt....
tas viss vienkārši ir nenormāli... un vai vispār ir diskusijas vērts?!

coldlands  Esmu dzirdējis ka tanta savu vīru nosauc par idiotu, un izdara to plašas publikas priekšā, jo šis kaut ko nepareizi izdarījis. Nesaprotu, vai tad aizrādījumu nevar kaut ka mīlīgak izteikt, mol mīļais virs, es taču teicu burkānus ieliec groziņā, bet tu manu jauko dunducin, ieliki bietes.
Labi ja vēl mājas, ar dvieli, ievelk pa ausi onkam, kad šis viņai dibena iekniebj, bet ja plašas tautas priekšā, savu viru, apsaukā un sper, lielais fuj tādam tantam.

Epifanija  vēl foršāk ir pavērot vīrus, kad šie atsūtīti uz veikalu nopirkt atkrituma maisiņus, tur pie auss mobilo un šaudās gar atkritumu maisiņu plauktu - šurpu turpu, nez ko tā gudrā sieva tur viņam klārē, wo tas ir jāredz, elementāras lietas neprot izdarīt jetijs, bet šī taču šo dresē, kā saka neatstāsies...

neko  "vēl foršāk ir pavērot vīrus, kad šie atsūtīti uz veikalu nopirkt atkrituma maisiņus"
----
ka tā palasu šādus tekstus nākas secināt - precas tikai pilnīgi idioti, nu kas pat atkritumu maisu patstāvīgi nevar nopirkt:)

coldlands  Var padomāt ka onkam nav citu ko darīt ka tik interesēties par atkritumu maisiņiem.
Bieži tantam tādas nesaprotamas vēlmes, kad nopērkamajam priekšmetam, piemēram tam pašam miskastes maisiņam, ir jābūt kaut kādas noteiktas krāsas.

Epifanija  neko ..es nezinu vai viņi ir idioti, bet tā vien gribētos paklausīties, ko tā vecene tur tā klārē tai trubā, ka tas kā vilciņš šaudās ap plauktiem virpulī, dažreiz tiešām sametas žēlums, jo tas ir atrauts nost no tehniskām lietām un uzlikts mega uzdevums - nopirkt atkritumu maisus, vai pašas nevar savas formas izkustināt, atnākot līdz veikalam un nopirkt tos, vai tam vīrietis ir vajadzīgs?

coldlands šoreiz esmu jūsu - vīriešu pusē..

neko  Ja godīgi nekad neesmu redzējis reālajā dzīvē cilvēku, kas nevar miskastes maisu nopirkt, manā apkārtnē ar to pat mazi bērni tiek galā. Aiz kam lasu šos stāstus kā "marsiešu hronikas".

Epifanija  neko ...un par ko tad mans izbrīns? tu domā, ka es to izdomāju, to pat izdomāt nevar...

miglainaa_plava  mela
Man ir gadījušies tādi, kurus nevar citādi celt, kā iekaustot. Viņi paliek neciešami, ja tikai pa labam ar viņiem, viņi nezina, ko darīt savā dzīvē. A tā - uzšauj un - un atkal jūtas savā vietā un ir miers mājās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu