Kā pārvarēt dusmas un aizvainojumu?

Kāds vecis kas likās man visnotaļ simpātisks mani pamatīgi aizvainoja sacīdams,kam tad es tāda veca,resna un nesimpātiska vispār būšu vajadzīga.Tagad zvanās un lūdz piedošanu.Saka ka nožēlo sacīto.Bet izlietu ūdeni nesasmelsi.Varētu jau kaut ko mēģināt,bet aizvainojums grauž.Kā pārvarēt aizvainojumu un vai vispār vajag to pārvarēt?

Sallija2  Vajag ieviest sodu sistēmu! Prasi kompensāciju 100 eur, jo savādāk patiesā nožēla nav jūtama un to var pierādīt tikai ar kompensāciju, un piekodini, ka turpmāk cena būs 100 eur par katru aizvainojošo vārdu, tātad, ja nosauks par vecu, resnu un nesimpātisku otrreiz, tad maksās 300eur! Un tad jau Tu drīz tā vien gaidīsi, lai viņš noraujas :D Naudas sods organizē.

baluba  Bet visnotaļ simpātisks taču :) ... kaut lupata bez pašcieņas. Vai Tev to vajag. Bet ja jau domā par pārvarēšanu, tad gribas. Un var jau būt nemaz ne tādiem vārdiem aizskāra ..... lielai daļai cilvēku ar to interpretēšanu tā ir kā ir ...... vēlētos slaidāku, sakārtot frizūru, pārskatīt garderobi - tulkotos tieši tikpat rupji :)

mis_parkere  Man ir bijis līdzīgs gadījums.Neko,ik pa laikam sarakstos,tik pret vīrieti galīgs vēsums un vienaldzība.Tādi gadījumi,palīdz zaudēt rozā brilles.

pawermen  vispaar, es vairs muti nepalaizhu, kaut kad sen savam vecajam nejaushi pateicu " resns"
Tagad sekss nav astonjus gadus.

MrJones  ´´..... aizvainojums grauž.Kā pārvarēt aizvainojumu un vai vispār vajag to pārvarēt? ´´

grauzh - ...tieshi taa,,..obligaati vajag paarvareet....,tikai, vecim tagad uzliekot pamatiigu miiksto!!
..ar svaru ir veerts paciiniities..un taadi izteikumi var kalpot, kaa pozitiivs stimuls!

P.S. ..tur pat vairs nav nekaada sakara ar viirieti.

Araabs  Nesatraucies,neesi vienīgā kam taisnība nepatīk:))

janisqwerty  Hm !!! jautajums savaa butibaa pareizs , tikai no pieredzes varu teikt ,ka Maximaa plauktu ar bojato preci un preci ar nogajusu deriguma terminu vecenes iztiira tuksu paris stundaas !!! tapeec pielauju domu , ka neskatoties uz vecumu ,resnumu ,slinkumu un stulbumu kaads jau savaaks ,kurs specializejies uz subproduktiem , vai nevar atlauties neko labaaku finansiaalu apstaklu del !!! Visam savs laiks !!!!!!!!!!!!!!

coldlands  Vai tad 60mit ir jauna?

dzozefinaups  13.23 Jaa,ir jaazina-kad,ko ,ar ko...un vai vispaar runaat..... -un es to tomeer saukssu par meeles kontroli.... :) Bet vari saukt arii savaadaak! Buutiibaa-muusu domas saskan.... Un veel piebildiissu,reizeem ir jaamaak arii pakluset.... Konkreetajaa gadijumaa-autores situaacijaa-viirietis vareeja pakluseet,domaajams-pats jau arii nav no zelta.... un jaareekkinas,ka vaadri speej buut saapiigaaki par sitienu.... Teiksi-taisniiba,vajag teikt?!-Jaa,sakiet,bet tad nelieniet uz veedera,neluudzieties zzeelsirdiibu.... Personiigi,privaati aizvainojumi ir tik llooti smalka lieta,ja veelies pateikt-saki-bet piemeerotaa briidii...piemeerotaa tonii...un nepazemojot. visu var izrunaat..

ne_meklejumos  Labāk rūgta taisnība nekā saldi meli, vismaz uzzināji cilvēka patiesās domas, nevis lišķīgus glaimus.

dzozefinaups  Protams!-es piekriitu! Es pati arii meedzu teikt ko domaaju,un nekad nemeloju....Un neciessu lisskkus,bet ssajaa gadijumaa-piellauju,ka cilveeks zina-cik vecss,cik smuks un cik resns... -nu,un kas teiceejam par adrinaliinu-to pasakot... -un,ja pats veel liidzveertiigs-kas zina-cik kopts,cik taas potenciites,ja jau luudzas atpakall-ja cita nennem... ko tad jaunaas,tievaas,smukaas vinnu nesavaac... :) Te runa nav par taisniibu-driizzaak kompleksains cilveeks gribeeja paspiideet-otru pazemojot.... kaads ieguvums? ssaadas taisniibas mees passi zinam.....

ne_meklejumos  Nu aina jau nav pilna, to tik šie paši vien zin kāpēc tā pateica, ja pateica. Ja man ko tādu pateiktu, pasmietos un uz slotas tālāk pie nākamā aizlidotu, ta ta nu smelt izlietu ūdeni.

Jankels0000001  vakarinjas i pateikt vecim kas uz sirds/

Epifanija  aizvainojums izskatās ir mašīnas cenā, ja ne lidmašīnas...

Jankels0000001  tad tikai lomu speles ar sadomazo

Marija_Anna  Iemetu aci anketā. Neko kritisku neredzu. Tik vien ka bildes nav. Lai tas kungs iet no kurienes nācis. Labos gados tā kā vajadzētu kontrolēt sarunāto.
Pat ja ir tie gadi un kilogrami, tas vēl nenozīmē, ka 1 kunga dēļ jāiet uz parametru samazināšanu. Un ja iepazīsies ar citu un tam patiks bumbiņtipa meitene , tad ko ? Skriesi uzēst trūkstošo un matus uzkasīsi copē, lai garāka ?! :)
Cik es savos gados aptveru , tad iemīl cilvēku kā personību, viņa enerģiju un attieksmi. Jo viss pārējais ir pakļauts izmaiņām.
Lai izdodas palikt tev " pašai ".

KostaPinta  Vendetta un ne mazāk. Instrukcijas var atrast internātā. Tādus goda un cieņas aizskārumus nomazgāt tikai ar asinīm.

CallaLily  viņa vēl atcerēsies, analizēs,- bomžu problēmas.aizmirsti, ja tas ir vienīgais nodarījums no veča puses, ja nav,tad šī ir tava iespēja šamo likumīgi papressēt.

Aukstums  Ja pateica tā vienureizi, tad būs arī citas reizes... tas liecina par nestabilo , nenobriedušo prātu, saprātu, bezatbildību par saviem vārdiem, un man, automātiski izslēgtos jebkāda cieņa pret tādu cilvēku...un es nekontaktējos ar tiem, kurus necienu...savi nervi un sava labsajūta un savs laiks ir visdārgākais, labāķ to lietderīgi un patīkami pavadīt..

av2  vislabak aizvainot cilveeku ir...pateikt taisniibu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu