Kā pārvarēt dusmas un aizvainojumu?

Kāds vecis kas likās man visnotaļ simpātisks mani pamatīgi aizvainoja sacīdams,kam tad es tāda veca,resna un nesimpātiska vispār būšu vajadzīga.Tagad zvanās un lūdz piedošanu.Saka ka nožēlo sacīto.Bet izlietu ūdeni nesasmelsi.Varētu jau kaut ko mēģināt,bet aizvainojums grauž.Kā pārvarēt aizvainojumu un vai vispār vajag to pārvarēt?

zibiks15  Labāk jau pasaki sveiki uz visiem laikiem,man kaut kas līdzīgs bija..bija pirmā reize,bija arī nnntā reize,nebija rakstura pateikt-NĒ vienreiz..kamēr tas striķītis nepārtrūka! Tādi nemainās,tādi sievietes neciena,aizskrien parotē atkal pie citām, atkal nav laba,zvana pēc laika,saka nu šoreiz būs viss citādāk,esmu mainījies..kā tad,pirmo mēnesi ideāls un sākas viss no gala..

Drole  Vai tad Gvena patiesiibaa nav Gena??

straume22  Ja vecim nepatīk sieviete, jo tā ir resna un briesmīga, vai vairs nepatīk, jo cerēja uz kādiem citiem labumiem, vai materiālo atbalstu, vai kvalitatīvāku aprūpi pie Taviem: tādu vecumu un miesām; un viņš to tik atklāti laiž klājā -sadot pa purnu un palaid, lai cer vēl uz kādiem debesu brīnumiem. Skaistāka un jaunāka nepaliksi. Kādam, iespējams, Tu liksies sievietes etalons un pati burvība. Varbūt kur sēž aiz gara laika ar makšķeri un sapņo par Tevi, kamēr Tu krāmējies ar kāda perdeļa pautiem, acis ar kabaCdrānu aizspiedusi. K-hem.

kosrem  Varbūt resnas vietā viņā gribēja teikt korpulenta, vai apaļīga.
Ja iet caur pirkstiem, tad resna, ja nē tad korpulenta.

Droshs_Plecs  Vari sākt mēģinot izskatīties jaunāka, tievāka un simpātiskāka.

Vēl vari nogriezt viņam krānu. Nu iedod miega zāles tikai vispirms.

Edgars37  Ko tev iesakt, nezinu, un ari neinterese. Tikai brinos par veci...nu kam vinam ta izsamist, ka vinam prasts standartsekss gar degunu pagajis? Jeb vins uz pajumti cer un tape ta pardzivo???

Trusis1983  Nenem vinu galva.Esi forsa un dzivo talak.Viss kas notiek,notiek uz labu:)Dzive ir isa,izdzivosim vinu ka nakas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu