Kāpēc meitenēm nepatīk Porziņģis?

Tiešām nesaprotu kāpēc neņem to KP6? Simpātisks taču un no labas ģimenes, pieklājīgs un laipns, katras sievasmātes sapnis. Manai meitai drīz būs 17 gadi, tāpēc pajautāju viņai kā viņai liekas Porziņģis? Atbildēja - Nē, fui! Viņam deguns esot kā knābis! Es jau mēģināju stāstīt, ka džekam ir jābūt ražīgam, nevis skaistam, bet nu nē! Nepatīkot!

encoferrari555777  danaja nonem roza brilles

KOMPETE  Lauku zēns , kam īslaicīgi izdevies sofitu gaismās paspīdēt.
Jebkurš sportists jau pēc savas būtības ir fiziskā darba strādnieks. Naudu pelna ar savu muguru ( un, jāteic, ka veselība profesionāliem sportistiem ir stipri apšaubāma - potītes, ceļi - basketbolā) Da i pārvarēt to ""pusmūža krīzi"", aizejot no sporta,nav viegli, ne katrs var kļūt par trenneri vai sporta funkcionāru, tapēc nodzeras, nonarkojas ( atgādinu, naf tak profesūra, bet fiziskā darba strādnieki, kaut uz īsu brīdi labi apmaksāti) . Domāju , ka pārbaudījums ar SLAVU ir pat grūtāks, neka ar naudu vai varu. Ar Zīmuli sadzīvot grūti.

Viliendi  Parasti mātes meitām cenšas ieskapēt to kas pašai iepaticies..Nevajag kautrēties un maskēties, vajag runāt skaidru valodu un izmēģināt laimi!

neko  hmm... tas apzīmējums "sievasmātes sapni" izklausās kaut kā aizdomīgi, galīgi neesmu pārliecīnāts vai gribētu par tādu būt:) Pa laimi neesmu Porziņģis un sievasmātes par mani nesapņo.

coldlands  Jus te izbeidziet, nevajag vinam nekadu tantu, lai izliekas basiti, met bumbas groza kamer var, a velak, nu velak pofig, lai Sallija vinu panem ok aprec.

ne_meklejumos  Liepājas meitenēm patīk, neesot iedomīgs un ar zvaigžņu slimību pārņemts. Ak skaudība lielā skaudība. Gan satiks savu mīļoto meiteni, tas tā pat kā mums visiem uz sitiena nenotiek, viņam visi labumi vēl priekšā.
Par to apdrošināšanu, ne viņš prasija ne viņam jāmaksā, bet šoreiz nauda izlietota ar atdevi. Ar mersi viņš nezīmējas,bet pārvietojas kā visi auto īpašnieki. Tas ir viņa pirktspējai atbilstošs auto, paša nopelnīts, smagi strādājot jau no agrīna vecuma.

hiacintee  mja, dāmas! traki ir, vai ne? Man liekas, ka šo topiku pārķēra un pārtransformēja pilnīgā nejēgā. Smiekli gan nāk par kaut kādas pornozvaigznes latviskajā versijā, ka atšuvusi KP6. es domāju, ka tas ir tāds noskaņojuma un viedokļa mērīšanas pasākums. ir viena laba grāmata, ko uzrakstījis Armands Puče, sporta žurnālists, tv vadītājs, saucas "Pulkstenis". un tur viņš ģeniāli apraksta meičas,kas ķeksē sportistus. Es domāju, ka tā arī reāli ir, kaut tas ir literatūras darbs. bet ne par to. uz "ātro"-gan jau sadūšossies arī KP, bet pa nopietno............... tur būs jābūt meitai ar mugurkaulu un prātu, ar krampi un vērtībām. kaut gan vecākā bračkas beibe ............ man likās , ka viņam gaume labāka.

Rondijs  Autore lūdzu paskaidro ko nozīmē "katras sievasmātes sapnis". Kā to saprast?

voldemars123  Ko te navajadzgi meles trin,kurs tad nezina ka tads sportists atdod visu savu energiju sportam un seks tadiem ir pedeja vieta ,vinam karjera vissvarigaka,sievietes pa tom kadreiz varbut,kadu kas zekes salapa panems ja nebus mamma.

CallaLily  aplams virsraksts! "meitenēm" patīk pat veci perdeļi ar ienākumiem 1/10 no KP ! džekam vnk meklēt vajag, nevis gaidīt, kamēr kāda uzbāzīga plāceņseja vai sījka aziāte/mulate sašņorēs ar iepriekšēju nodomu!:)
tiem, kas nevar pārdzīvot apdrošināšanu-atslābstiet, to klubs lemj, ne KP. kaut kur bija raksts, ka KP savam basketbola skolotājam tāpat vien iedevis 50 000! tā ka tas nav andrisb ar savu skopo njauku!:)

Epifanija  man šķiet, ka šo tēmu izdzēsīs, pēc idejas vajadzētu... neko nezinu par porziņģi un arī nekas neinteresē

hiacintee  Esmu jaunizcepta basketbola fane pateicoties šī rudens basketbola notikumiem. Un kā jau fanei pienākas, daudz lasīju par mūsu džekiem, tajā skaitā viņu draudzenēm. Viena daļa tur tukšpaures uz izcili augstiem papēžiem, bet piemēram brāļiem Bertāniem ļoti reālas , uz zemes stāvošas, nevis instagramu un selfiju zvaigznes. KP - nu tas arī nav parasts gadijums, bet biedriņa njauka - jā, reāla.

daris  Augumu starpība 2 metri ar kapeikām pret meitenes 1,60 piemēram . Ideāls pārītis būtu ,ko ?

av2  cik juus esat naivas :)

piladzoga  Nevis meitenēm nepatīk ,bet puisis ir ar augstām prasībām,dzīvē jau daudz sasniedzis, un kura katra viņu pat sapņos nevarētu dabūt..zinu ko runāju..

Chris1986  Nu, vīrietis līdz 30 gadiem jau vēl nav psiholoģiski gatavs laulību dzīvei un monogāmijai. Gan jau sexam dabūs, nauda tak ir

solvitas  Nav viņš nekas interesants, bija kādreiz tāds šovs miljonāru savedēja. Tā tāda sieviete, kas par 20 000 usd piemeklēja atbilstošāko meiteni miljonāram. Un tur bija arī daži šādi basketbolisti, kas stāvus kļuvuši bagāti, bet īsti nezin ko ar to naudu iesākt. Tā savedēja teica, ka viņai nepatīkot ar tādiem strādāt, jo viņi esot domāšanā sekli un prasības pret sievietēm esot tikai vizuālas dabas. Arī Porziņģis ir garlaicīgs, turklāt pretēji apgalvojumiem, sāk slimot ar zvaigžņu slimību.

Nate  Kas tas tāds ir?

Danaja  encoferrari555777 16:56, Skauž jaunā cilvēku veiksme? Uzliec brilles, opi, un paskaties uz Porziņģi, viņam viss vēl priekšā, bet Tev pakaļā...

av2  katrs cilveks, kas ar darbu ir ko sanniedzis dziivee, zina savu veertiibu. Kads varbuut te grib.,lai taa nebuutu, bet...pammeegginiet, reejeeji, passi kautko sasniegt dziivee.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu