Kāpēc meitenēm nepatīk Porziņģis?

Tiešām nesaprotu kāpēc neņem to KP6? Simpātisks taču un no labas ģimenes, pieklājīgs un laipns, katras sievasmātes sapnis. Manai meitai drīz būs 17 gadi, tāpēc pajautāju viņai kā viņai liekas Porziņģis? Atbildēja - Nē, fui! Viņam deguns esot kā knābis! Es jau mēģināju stāstīt, ka džekam ir jābūt ražīgam, nevis skaistam, bet nu nē! Nepatīkot!

slieksnis  dirsīgs šamais, tapēc ar netiek pie normālas sievietes. pie kam pēc bildes var pateikt ka IQ ir krietni zem 100

Danaja  Oi, bļāviens, nu gan veči izpildās kā skaudīgas bābas, zākādami puisi kā vien mācēdami.

Chris1986  Danaja, tu tā priecājies, it kā tev ar kkas pienāktos no viņa panākumiem un tu savu roku ar tur būtu pielikusi :D

Danaja  Chris1986 23:41, es vienmēr priecājos par vīriešiem, kuri, neraugoties uz grūtībām un bailēm mērķtiecīgi iet savu ceļu, kuriem ir aizrautība, degsme un atbildība par to, ko viņi dara. Es cienu tādus vīriešus, neatkarīgi no tā, vai esmu tur savu roku pielikusi, vai neesmu. Tādi vīrieši mani iedvesmo, viņu klātbūtnē jūtos sievišķīga.

slieksnis  Danaja, kāds zākāt??? piedod atvaino, ja cilvēks stāsta me´dijiem cik viņam ir sūdīgi, ka envar atrast meiteni, tad tas nav pat vīrietis, viņam vajadzēja iet un paņemt!! nevis raudāt kameras priekšā, tas cirks visu izsaka - čalis grib lai viņa vietā visu visi izdara, piedod atvaino manās acīs tā ir lepna bāba, šinī gadijumā vel gara kā desa, tas nav vīrietis, bet gan lupata!! cerams ka šamais to sapratīs ilgi pirms savas nāves un labosies! tad arī sievieti sev atradīs, nevis viņa viņu meklēs!

solvitas  Latviešiem vajadzētu mācīties no skandināviem, kuriem lielīties ir bagātību ir nepieklājīgi un nosodāmi. Tas ir amorāli, ka valsts atrod liekus 130 000 eur miljonāra apdrošināšanai, bet medmāsām un smagi slimiem cilvēkiem naudas neatliek. Skandināvijā arī tāds ļimončiks pats būtu nokaunējies un atkāpies, bet pie mums jau bagātajiem viss ir atļauts. Ir nekavējoties jāpārtrauc labi apmaksātu sportistu sponsorēšana no Valsts budžeta! Kāpēc mums ir jāmaksā apbalvojumi Ostapenko, Briedim vai apdrošināšana Porziņģim, ja viņi tāpat jau saņem miljonus? Labāk jaunatnes sportam būtu noziedojuši, par nākotni domājot, jo tiem tā nauda vairāk ir vajadzīga. Tas ir tas pats, kas pielikt algas deputātiem un sponsorēt oligarhus krīzes laikā. Latvijai beidzot vajadzētu sākt kļūt neiecietīgai pret tiem bagātniekiem, kurus vēl no Valsts budžeta sponsorē.

solvitas  Un nākošreiz tad lai vāc ziedojumus tai Porziņģa apdrošināšanai, ja jau tauta to tā atbalsta. Savādāk slimiem bērniem atsaka un lai mirst nost, bet Porziņģim uzreiz atrod naudu.

Mela  a kāpēc viņam būtu jāpatīk? kāpēc viņš jāņem?
gan jau ka kādai patīk :)
bet kurš Tev te spēs atbildēt uz šo jautājumu? :)
vai domāji, ka jāņem slavas un naudas dēļ?

Droshs_Plecs  Tāpēc, ka viņš ir pārāk jauks.

"Nav stils ar dārgu mercedesu zīmēties nabadzīgā valstī un vēl prasīt no tiem nabagiem lai maksā par to Porziņģa apdrošināšanu."

Ir stils, aizbrauc uz Rīgas centru kādreiz. Visi braukā ar Leksusiem, Mercedesiem un Bentlijiem. Tas nav nekas fenomenāls mūsdienās, Rīgā dzīvo diezgan bagāti cilvēki. Viņš pat nopirka Mersedesu, nevis McLaren, Lambo, Ferrari. Es pat teiktu, ka viņš savam statusam diezgan pieticīgu auto izvēlējās.

solvitas  DroshaisPlec Rīgā autoparks ir stipri novecojis salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem un pirktākais jaunais auto ir nissan qashquai. Un Jons Valančūns, kas arī spēlē NBA šogad uz treniņu brauca ar 300 eur vērtu 1992.gada audi80. Kuru interesē kkāds statuss? Tas tikai parāda cik iekšēji nedrošs un sekls ir cilvēks. Mēbeļu giganta ikea šefs vēl ilgi pēc tam, kad bija jau miljonārs brauca ar vecu volvo. Un tas, ka mēs to pieņemam kā normu, ka bagātie brauc ar dārgiem auto un arī no budžeta viņiem vajagot piešķirt vairāk, ir tikai mūsu sabiedrības kalpu stila domāšana. Vajag otrādi! Ka bagātie maksā budžetā vairāk un tad viņi varētu uz kādu cieņu cerēt ,tad viņi arī nebūtu tik naski uz izrādīšanos un sāktu kļūt pieticīgāki.

Droshs_Plecs  > Kuru interesē kkāds statuss? Tas tikai parāda cik iekšēji nedrošs un sekls ir cilvēks.

Nabadzīgo racionalizācija. Tad kas ir viss iekšēji drošāki cilvēki? Pēc tavas loģikas bomži zem tilta, jo viņiem tak nevienam nekas nav jāpierāda.

av2  ja godiigi, es arii neuzskatu, ka bija jaasponsoree vinna aprossinaassna valstij. Jo, pirmkaart, vinns ir te dzimis, te uzaudzis, un pateicoties Latvijai vinns ir tas, kas vinnss ir ssodien - lloti, lloti labs sportists. Vai vinns , pelnot miljonus , tiessam nejuutaas....kautkaa diivaini veel paprasiit naudinnu....Latvijai? Tas ir....visiem Latvijas iedziivotajiem???
Tas nu taa, par jautaajumu, es jau teicu iepriekss. Cik naivas ir sievietes te, oHo. Ticat man, ka vinnam viss ir, ko veelaas, un ko neveelaas, taas var atslaabt.

Labrador  Latvijas urlu domaashana - labi audzinaats,sportists,naudu pelna aarzemees. Taadad lohs - nemaak zagt un krukjiities. Un veel tik mulkjiigi iekrita ar aatrumu . Fegja dzeerumaa ar savu 1993 gada melno bumeru buutu aizlaidies. Latvijas sievasmaates sapnis - shlesera shofera deels !

Labrador  Autore - samierinies ar realitaati.Taada liimenja viirieshiem ir pavisam citas prioritaates un veertiibu skalas ,kaa arii pashapzinja.Porzingjim ir pietiekoshi liela piekrishana ASV,kur vinju neuzskata par lohu. Tavai meitai nespiid ne Bibers ne Zingjis.Taadaa vecmaa Latvijaa meitenes veido ljoooti noietnas attieciias ar margjinaaljiem ,paliek staavoklii un liek sldinaajms,ka meklee stipro,labo plecu.

Danaja  Labrador 05:11, vārds vietā!

Baklazans  man šķiet ka šī nav īstā vieta kur mēgināt uzināt meiteņu viedokli jo te ir cits vecuma kontinents

leopardine  Baklažāns, tādas personas viedoklis, kura neatšķir kontingentu no kontinenta, īsti nav vērā ņemams.
Par tēmu - pats vainīgs, ka nemāk draudzeni atrast un varbūt viņam zēni labāk patīk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu