Kāpēc ir sievietes gatavas atdot visu preti neko nesaņemot?

Es nekad nav sapratusi tadus sievišķus kas ja redz ka vecis ir izmantotajs, brunčumednieks apkārtstaigulis kam nosplauties kā tā sieviete jūtas, ka tik pašam labi.Kas pec kārtējam cūcibām sasprauž batonus ausīs un tas sievisķis svēti notic un turpina milēt un ciest lidz nākamām cucībām.Kad paprasa ko paciet visu šito bezpridelu, saka ka tokš mīlot to draņķi.Man nav saprotams kā var turpināt mīlet draņķus kam nav ne kauna, ne goda, ne cieņas par kaut kādu milestību nemaz nerunajot!Vai tas ir bailes no vientulibas?Un tapec samierinās ar draņķi ka labak tads nekā vispar nekāds?Ka ar pašcienu vai tās vispar nav?Beigbeigās tas pats draņķis ar var pamest pavisam un tad paliek vienas un salauztas.

Vanesa15  Domāju, ka parastā klasika kā anekdotēs - cer, ka viņš mainīsies.

Lai gan muļķīgi ir mēgināt pārtaisīt cilvēku, un viņa attieksmi pret sevi arī neuzspiedīsi. Tomēr Iz dzīves vērojumiem ir tā, ka lielākas izredzes uz mainīšanos, ir pat tad, ja paņemts plencis vai mauka, bet sieviete devusi milzīgu motivāciju, kādēļ vērts dzīvot un cīnīties.
Bet ja plencis vai mauka kļuvis vēlāk kopdzīvē, tad cieņa un sievietes vērtība jau zaudēta. Pārsvarā neatgūstama. Tad vairs nav vērts un jāmaina zirdziņs, protams kaut ko mācoties no iepriekšējās pieredzes.

Geisha  Man šodien viens vīrietis sirdi atviegloja un lūdza padomu. Labs vīrietis. It kā labu sievieti atrada, sagāja kopā un tagad vairs nezina ko darīt tālāk. Sajuta sievišķis stabilitāti attiecībās un sāka radziņi līst no maisa ārā. Ne vienmēr sievietes ir tās baltās un pūkainās, bet tie vīrišķi ragaini un melni.

Mela  Es esmu saņēmusi mācību.
Esmu līdzīgas situācijas redzējusi.
Tu apraksti gana skaidri situāciju, nezinu, ko izmanto par piemēru, apmēram 80 gadījumos no 100 saiet kopā līdzīgi domājoši, tādēļ... tur ir sapratne un attieksmes abpusēja mijiedarbība. Līdzīgi kā tēmā, kur sievas ieklapē vīrus. Tāpat par tiem staiguļiem un vēlnez ko
Tā ir visas sabiedrības slimība un skar ikvienu. Vide, audzināšana, attieksme un vienaldzība.
Tu paudz nosodījumu un neizpratni, bet varēji atvērt krīzes centru, lasīt lekcijas un seminārus par šo tēmu.
Problēma ir audzināšanā kā puišu, t meiteņu un totālajā sabiedrības vienaldzībā.
Tu te plosies paužot negācijas un nosodījumu. Vai ko labu sev apkārt arī redzi? Vai esi kodarījusi, lai mainītu situāciju, esi kādu atbalstījusi, palīdzējusi?

IlonaB  Autore diezgan pārspīlējusi ar ieiešanu tēlā, un vienīgais, ko es aprakstītajā situācijā nevaru saprast, kādēļ jālien par spundi visos caurumos. Lai divi pieauguši cilvēki dzīvo, kā viņiem labpatīk.

Danaja  Nu neies taču tāda draņķa dēļ savas ilūzijas zaudēt!

Ja metaforiski, tad - tirgus bija ar zaudējumiem. Sadeva babulis vecim no laba prāta i kāpostus, i bietes, i gurķus, bet šis aizgāja nesamaksājis par labdarību. Vēlāk skopums piemetās, žēl palika, ka par daudz iedeva.

shone  Kompete, 3x pār plecu pārspļauj...

Turmas  Un kā ar pretējo variantu-Viss tiek pasniegts uz paplātes, to visu sieviete piejem kā pašsaprotamu un tālāk nekā??? Beidziet reiz nomelnot večus. Paskatieties spogulī!!!

AudraSeele  Izskatās, ka tēmas autorei viss ir skaidrs. Tad kāpēc ir jautājums?

AivarsN  Līguci,es nedomāju kādus konkrētus labumus. Vienkārši varbūt viņam ir kāds īpašais šarms,vai attieksme,kura spēj kompensēt visas tās viņa saucamās cūcības. Mīlestība taču ir akla,vismaz materiālā plānā. Varbūt viņiem radniecīgas dvēseles un tā neadekvātā uzvedība ir laba mācība viņai par kādām rakstura,vai attieksmes nepilnībām. Kaut kā tā.

Edgars37  Gvena, ja tava draudzene (uz so mirkli pienemsim, ka ta ir patiesiba;)) butu kopdzives laika nodibinajusi paralelas attiecibas ar citu veci, tici man, vina nepardzivotu par sava veca izgajieniem un ari vecis, aiz bailem vinu zaudet, turetos ramjos...te tu ari redzi monogamijas trukumus visa to skaistuma;).

Mela  Gvena plosās :D :D :D
I ko tā Tava pieredze dod? Katrs jau redzam caur savu prizmu un uztveram sev būtisko... visu ainu kopā reti kurš redz :)
Neesi nu tik kategoriska :)

ERX111  Tas ir kkas nesaprotams no sievietes puses. Bet kā to visu es... kā vīrietis esmu ļāvis.
Tā kā nav tikai naivas sievietes, ir arī vīrieši.........

aija_69  Kāds sens sakāmvārds vēsta – pasaki man, kas ir tavi draugi, un es pateikšu, kas esi tu pats.
P.S. Pievienojos tiem, kas saka, ka reālā dzīvē aprakstītie personāži nav manīti.

Edgars37  19:48

...Gvena, vieniga problema ir ta, ka es uz ecesam jau esmu pabijis, norapies un otrreiz vairs tur nu ne par ko negribu;)...un citiem ar neiesaku tur atrasties;).

ERX111  Tik dažāds, cik dažadi ir mani paziņas es nespēju būt. Tapēc galīgi nevaru piekrist tam teicienam

jyk  Izskatās, ka tev nav pat tāda draņķa bez kauna un goda, ko mīlēt. Katra lai mīl ko grib un kā grib, citiem tur vnk nav nekādas daļas.

Epifanija  katram līmenim ir savs attiecību modelis, viņas nezin, ka tas ir nepareizi, viņas domā, ka tā attiecībās ir jābūt...

miglainaa_plava  Cik esmu novērojusi, tad pāri veido līdzvērtīgi cilvēki, un tādi kuriem ir psiholoģiskā sakabe.
Un ja vēl dzīvo kopā daudzus gadus, tas jau par ko liecina.... Nav nekādas kļūdas. Katrs tajās attiecībās ir ieguvējs.
Tā ka nav vērts par to galvu lauzīt, nav vērts iejaukties, nav vērts arī nosodīt un apsaukāt par muļķēm un idiotiēm. Un ne vienmēr sievietes ir mazohistes. Vienkārši tie subjektīvie plusi ir vairāk nekā mīnusi, un kamēr tā ir, nav nekādas vajadzības kaut ko mainīt.
Ja tu tos plusus neredzi, tas vienkārši liecina, ka esi citādāks cilvēks, ar citu gaumi, un arī to, ka savu draudzeni slikti pazīsti.
Iejaukties var tad, kad kaut kas balansa sistēmā ir aizgājis greizi - nu cilvēki taču mainās. Tikai sieviete nespēj tikt ārā no atkarības, tad var palīdzēt. Parasti tad sieviete arī pati izrāda, ka vēlas aiziet, meklē palīdzību.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu