Kāpēc ir sievietes gatavas atdot visu preti neko nesaņemot?

Es nekad nav sapratusi tadus sievišķus kas ja redz ka vecis ir izmantotajs, brunčumednieks apkārtstaigulis kam nosplauties kā tā sieviete jūtas, ka tik pašam labi.Kas pec kārtējam cūcibām sasprauž batonus ausīs un tas sievisķis svēti notic un turpina milēt un ciest lidz nākamām cucībām.Kad paprasa ko paciet visu šito bezpridelu, saka ka tokš mīlot to draņķi.Man nav saprotams kā var turpināt mīlet draņķus kam nav ne kauna, ne goda, ne cieņas par kaut kādu milestību nemaz nerunajot!Vai tas ir bailes no vientulibas?Un tapec samierinās ar draņķi ka labak tads nekā vispar nekāds?Ka ar pašcienu vai tās vispar nav?Beigbeigās tas pats draņķis ar var pamest pavisam un tad paliek vienas un salauztas.

coldlands  Kādreiz omītes sēdēja uz soliņiem, aprunāja, vai izdomāja baisos stāstus par kaimiņiem, draudzenēm, sētas kaķiem vai suņiem, bet tagad viņam ir plašais internets, kur izpausties.

fargo  interesti, autore ir spējīga radīt kaut ko pozitīvu?
tā ir viena no lietām, kas man saprotama nav - kāpēc cilvēki labprāt paši grib dzīvot psiholoģiskā vidē, kura ir depresīva, nomācoša?
labu piemēru nav?
kas ne diena tā virca tajā pieredzes apmaiņā. kā pīpli nenosmok? un kam no visa šitā ir labums? kaut vienam? un ja ir, tad kāds?

līdzība. iedomājies jūru un laivu tajā. un laiva ar jūrnieku tajā ir... teiksim kopīgais labums, sabiedriskā, ētiskā, psiholoģiskā veselība. un no jūras dzelmes stiepjas rokas un ķeras pie laivas - viena, otra, desmitā, trīsdesmitā un... laiva vairs nespēj ne saglabāt līdzsvaru, ne turēties virs ūdens. to novelk lejā dzelmē. un nevis sūces vai jūrnieks.
tā notiek arī ar atsevišķu cilvēku. inde indē un mētājamie akmeņi ir smagums un nasta. un kad ir daudz, iet ir grūti. uzkāpt kalnā(sasniegt kaut ko lielāku par ikdienas veģetēšanu) klūst neiespējami, bet kādā brīdi pat parasta iešana vairs nav pa spēkam. dzīvi nevar sakārtot, sevi kļūst neiespējami sakārtot. ja to indi sevī kultivē. un tas nenozīmē staigāt rozā brillēm apkārt un šļircēt sevī ilūziju heroīnu. nē. bet tas padara ceļu neejamu. ne tikai sev, bet apgrūtina arī citu dzīves.

miglainaa_plava  Fargo, bet par ko tad lai raksta? Tak neapspriedīsim te, cik jauka šī diena?! :)

Labrador  Skaidrojums-sievietes daba kopsh alu laikmeta nav mainiijsies.Alu laikmetaa augsti tika veerteeti peec iespeejas primitiivaaki un brutaalaaki sugas iipatnji. Jo taadiem bija lielaakas iespeejas sagaadaat mediijumu. Paveerojiet sabiedriibu - sieviete visdriizaak buus kopaa ar kaadu noziedznieku , nekaa brilljainu programmistu.

Labrador  Klasisks dziives piemeers - slepkava Zaljkalns.Klapeeja sievu , liidz nosita. Tachu tas netrauceeja vinjam buut sievieshu miileetam , kaut arii zinaama biografija.Kad peec meitenes slepkaviibas Lielbritaanijaa sleepaas un beeguljoja Latvijaa ,dadzas tam pajmti neatteica. Es teiktu - sievieteem izplatiits destruktiivais rakstura tips.

havjiers  neesmu novērojis tādu parādību ,bet regulāri no viņām dzirdu teiksmas par titānisku ziedošanos kāda idiota labā .

Geisha  Ja sievietei būtu tas bezpridels līdz brošai viņa aizietu prom vai vīrišķim saliktu ceļa maizi. ja tas nav izdarīts tātad viņai tur ir labi. Un, Gveniņa, necepies par citu dzīvi. lai paši mīlējās un ķīvējās. Meklē savu vecīti ar svecīti pa visām pažobelēm un kaktiņiem. Lai veicas!

av2  izmisums, bailes palikt vienai, sex ta arii gribas....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu