Ar ko mūs ieinteresē un piesaista ...

Tātad ,pievērsīsimies kaut kam pozitīvākam :) Kas vīriešos / sievietēs piesaista sievietes / vīriešus? Kādas ir tās īpašības, fiziskie dotumi, uzvedība, kas jūs saista vīrietī / sievietē, rada interesi un vēlmi būt ar viņu kopā.
Kāds ir tas otrs, ar kuru vēlētos kopā novecot :) Mūsu lieliskā optrā puse :)

Gvena  Mela abus dzimumus iesakuma piesaista tas smukums un tur jau kada kuram tā gaume.Kadai patik spalvaini merkaki,kadai plikpauri.Par to virišku smukumu tas gaumes sieviškiem loti atskiras.Kadas princis citai var likties krupis.Ari viriski ir dazadi,kadam vajag resnu,kādam tievu,bet tas viss tikai sakumā svarigi.Daudzi veči dzivo ar savam resnajam,vecajam sievām uz kuram varbut citi veči pat nepaskatitos,bet dzivo tak un pret smukaku mainit netaisās.Un ir kad tās nesmukas dabun labus virisķus kamer smukas ta ari vienas metajas pa dzīvi apskausdamas kadu nesmukaku un domajot ko gan tas viriskis tama nesmukaja babieti ir atradis.Bet nu ir atradis to kas taja smukaja nav.

Epifanija  kā tad mīlestība nav akla, mīlestībai ir vajadzīga tikai sirds, bet acis, lai neiekristu pa ceļam bedrē...:)

Cafe_Noir  es Viņu ieraudzīju. un ielīmējos momentā, vēl pat nepaspējot acis nomirkšķināt.
laikam jau tās bija acis, tad smaids, tad skatiens.

un vēl nekas nav mainījies - mīlu vēl arvien

Liigucis  Atcerējos...ir bijuši pāris gad., kad vīrieša balss pa telefonu nu tā aizrauj...:))

AivarsN  Ar prātu jau mēs varam meklēt partneri pēc vispārpieņemtajiem skaistuma kritērijiem,taču dvēsele vēlas būt kopā tikai ar to,ar kuru jau kādreiz jutusies laimīga. Varbūt tāpēc reizēm otrā cilvēkā piesaista pavisam itkā nebūtiskas nianses. Tā var būt balss,īpašā manierē izteiktas frāzes,kāda īpatnēja grimase,žesti,kustības utt. Ir tāda teorija,ka mīlošas dvēseles jau tur augšā vienojas, pēc kādām pazīmēm atpazīs viena otru nākamajā reinkarnācijā. Tāpēc satiekoties pirmo reizi ar svešu cilvēku,var pēkšņi rasties iespaids,ka viss ko viņš dara un runā ir tik pazīstams un mīļš. Saprotaties no pusvārda,jau iepriekš paredzot,ko un kā viņš teiks,kā reaģēs.

Rigoleto  Iespēja tikt pie mājas Jūrmalā bez sevišķas piepūles. Nu lab, Līvānene Mārupē arī derēs, neesmu jau TIK skaists.

jadore  Piesaista attieksme un fiziskā pievilcība, kopts ķermenis. Ieinteresē ar prātu, spēju domāt un sarunāties, ar ieinteresētību. Bet, lai kopā ietu kādu ceļa posmu vēl jābūt saderībai un, lai jaukāks un interesantāks ir tas ceļš divatā. Bet kā jau iepriekš teica ar prāta apsvērumiem vien ir par maz.

AivarsN  Mela,es šo variantu arī pieminēju. Ja abi pielūdz vienu Dievu,bet dvēsele atinstalēta,tad var būt ļoti saderīgs pāris.

langstinsh  Un par kotletēm ne vārdiņa...kad vecis gatavo un netiek novērtētsccc!
Par balsi telefonā meitene labi raksta.

Liepa53  Manuprāt, jābūt abiem līdzīgai humora izjūtai. Lai var tā viegli pasmieties par kādu neizdevušos situāciju un reizēm arī paākstīties kā maziem bērniem, kas noņem spriedzi attiecībās.

Vanesa15  Vot TAS ko tu pati nesaproti KAS. Ir un viss.

sangukuLV  Jaunibas gados,protams vizualais bij noteicoshais un mazak sievietes saturs,bet laikam ejot,shie kriteriji mainas vietam. Protams vizualais joprojam diezgan svarigi,bet nu jau vairak interesejies par sievietes saturu.
Vairak saac saprast,to saucamo sievietes pasauli.

ne_meklejumos  Ja jāpasaka kas, tad es to nezinu, vienkārši aiziet kā pa diedziņu. Nekas tai cilvēkā nekaitina, domas un rīcība sakrīt, vis patīk un nav kam piesieties. Kaut kā tā tas manā dzīvē notiek.

Monitors  Pat,ja sieviete izvēlēsies vīrieti tikai un vienīgi pēc viņa pārliecības,uzdrošināšanās,fantastiskā domu gājiena un visa pārējā blablabla,tas pilnīgi nekādi neapgāž faktu,ka tas vīrietis vispirms paskatījās uz sievoetes fantastisko dibenu!:))
Katra sieviete kādam vīrietim liksies simpātiska, bet ....sevietei,kas vairumam vīriešu(arī sieviešu) liekas skaista vieglāk tikt pie tā pārliecinošā "lieliskā vīrieša".

piladzoga  Piesaista vīrieša izskats viennozīmīgi..atklāts,sirsnīgs acu skats,attieksme pret sievieti utt.
nepatīk vīrieši -grūtnieces un arī par skaliņiem neesmu sajūsmā,
kā arī ļoti svarīgi mana vecuma vīriešiem ir labs veselības stāvoklis,lai nav savu veselību notriecis un 50 gados ir kā lūznis :D ...
Ja tad vēl skopuļi ,liekuļi,draiskuļi arī nebūs topā...

Monitors  Par dibenu bija metafora un "fantastiskais dibens" nebūt nenozīmē,ka visplakanākais bezformīgākais dibens tam īstajam nevar būt fantastiskākais. Sievietes,Jūs,pašas sevi iedzenat kompleksos .Nevajag būt perfektam. Pašas to atkārtojat un pašas arī iedzenaties kompleksos. Viss ir vienkārš iun vajag ķert kaifu no dzīves un dzīve pati jums skries pakaļ.

Otrkārt,to jau esmu teicis,ka šo faktu pačukstēju un neviens sevi cienošs vīrietis jums ne pie kādas spīdzināšanas neatzīsies,kas viņu interesē,kur nu vēl pirmajā randiņā. Tie kas to dara,tā arī paliek viena randiņa paziņas.

Nav striktu noteikumu,un domāju,ka jebkurš no šejienes vīrietis man pievienosies. Nav! Ja patīk,tad patīk jebkāds. Ka tikai patiktu!:))

pawermen  Nezinu, kur se skatiijos:) maneejais taads apaljigs, mati arii taadi pashgjidti, rocinjas mazinjas, bet,nu gudrs peec vella.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu