Ar ko mūs ieinteresē un piesaista ...

Tātad ,pievērsīsimies kaut kam pozitīvākam :) Kas vīriešos / sievietēs piesaista sievietes / vīriešus? Kādas ir tās īpašības, fiziskie dotumi, uzvedība, kas jūs saista vīrietī / sievietē, rada interesi un vēlmi būt ar viņu kopā.
Kāds ir tas otrs, ar kuru vēlētos kopā novecot :) Mūsu lieliskā optrā puse :)

Gvena  Mela nekad nesaki par sevi ka Tu nesi perfekta.Es sevi uzskatu par perfektu ar visiem saviem gadiem un kilogramiem.Ja kadam ta neliekas tas ir viņa problēmas.Tapat Tu jau sev liksies perfekta ar to pietiks.Kas attiecas uz visādu tur lielu pupu vai dibenu meklētajiem lai tie mekle un veido attiecibas ar pupiem un dibeniem.Īsti veči veidos attiecības ar sievietēm neviss atseviskam kermeņa detalām.Un kas vispar ir perfekts tads abstrakts jedziens vien ir.

Sallija2  Oi nu man patīk, ka tas vīrietis izskatās dzīvē realizējies, pašpārliecināts un gudrs, arī laba humora izjūta ir svarīga.

Rondijs  Sallija prātīgi pateica, faktiski vissvarīgākās lietas

neko  Ja īsi : smuka, gudra, kas zin ko vēlas un saprot uz kurieni pa dzīvi virzās. Citiem vārdiem sakot ar dzīvesprieku skatienā ko rada gandarījums no dzīvē realizētajām idejām. Un kurai reizumis var piepalīdzēt šo ideju realizēšanā.

N4Y  ... vīrietis , kam ir savs viedoklis un nostāja ; man pieņemama attieksme pret mani un apkārt esošo sabiedrību ; spēja pelnīt naudu .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu