Kāpēc gados jaunāki vīrieši grib iepazīties ar vecākām sievietēm?

Vecāki vīrieši sava gada gājuma sievietes negrib,toties jaunāki puiši cenšas uzsākt sarunu.

solvitas  NL_O - vai tad kāds vel uz gultu tādu uz kuru nestāv un kura šķiet absolūti neuzbudinoša? Tev ir jau 51 gads, kas nozīmē, ka tev vairs nav pat puse no tā testosterona līmeņa, kas bija 20 gados. Tā ir daba, vīriešiem šis līmenis pakāpeniski krīt ik gadu, ik mēnesi, ik dienu un ik stundu. Sievietēm līdz menopauzei viss ar sievišķiem hormoniem paliek tāpat kā 20 gados.

edding  Patīk spriedelēšana, tipa meklē sponsori, skolotāju. Kuri, 15 gadīgie varbūt, bet džeki ap 30 parasti ir labi situēti.........un precēti. Vienaudze var trāpīties sievas draudzene vai klasesbiedrene, raksta vecākām, drošāk. Un neprasīs ne pa kapeinīcām vadāt ne uz teātri stieps. Viss ir pavisam vienkārši. Un praktiski. Un ja tā padomā, vai tad kundzei gados vajadzīgs kāds vienzobains bomzis.Tak labāk jauns, sprigans, ar labu erekciju. Arī daudz laiku nav jātērē, čiki briki i po domam.

bestija  Un kāpēc no tā jātaisa baigā ažiotāža?Kāpēc neviens nebrīnās kad veci onkuļi grib iepazīties ar jaunām?Neviens tak tā nešausmināsies ja 60 gadīgs večuks dzīvos ar 20 gadīgu meiteni.Bet ja tā būs 60 gadīga tante ar 20 gadīgu puisi,tad teiks ka abi ir slimi.Un kāpec tā ir?Domāju kā viens tā otrs variants nav normāls.Lai dzīvo vecie ar vecajiem un jaunie ar jaunajiem.

riebekle  Jap, tā tiešām ir - raksta pārsvarā gados jaunāki (pārsvarā no 21 līdz 35), vecāki mazāk, bet tas ir saprotams, jo ... nu vecums :D Kāpēc raksta? Nu tāpēc arī raksta. bet nedomāju, ka tāpēc, lai kopīgi dambreti uzspēlētu. Kaut gan, kas to lai zina. :D

Epifanija  kā tad, atkal kāds sirmgalvis izklaidējās, es tikai nesaprotu, kāpēc, tās IP adreses neviens nebloķē, kuriem ir tie entie niki!? gan jau ka šis ir simts reizes atšūts, bet par visām varītēm, tak grib tikt kādai pie sāniem, tad nu maskējās zem jaunuļiem...

kuks10  Cieti,bet Gvenai 12.12 teksts ir desmitniekā..DDD-P.S-jaunībā pats izmēģināju,bet tikai tēju un klingeri gan nedabūju,bet no vīra pa aci gan...)))

Viliendi  Par to vajag priecāties..skumji būtu ja neviens nevēlētos.

Vejsmatos  NL_O....Mana lielā ikdienas pieredze ( un tā nav maza)saka, ka 80% jaunuvēm 20-35 gadu vecumā ir reāls,grūti likvidējams celulits un ļoti daudz liekā svara. Man ir 48 gadi un tāds nekad nav bijis. Ne jau gadi nosaka tavu dzīves kvalitāti!!!

Kristine_78  Pieredze esot

sangukuLV  Pienemu ka dzenas pec pieredzes,bet mana gadijuma ir otradi..patik jaunakas!:D
Pieredzes pasham pietiek!:D

voldemars123  Milas damas,vis ir vienkarsi,vai nu tiesam nesaprotat,jeb izliekaties?
Ar gados patikama seksiga izskata sievietem var just pilnu baudu,jo vinam nav vairs menesreizu un var pumpet ieksa cik grig,nav lauka jarauj,kas jauniem puisiem galigi pretigi un bez kadiem prezisiem,ta tacu cita bauda,ka katrs jaunais cilveks augsti novertes,luk kur ir noslepums,kapec!
Nekad gumijas nav liretojis sava muza ,jo laidis tikai ar vecakam skaistam damam,ari vinas to sapratusas,jo esmu devis vinam kert orgasmus cik sirds velas.

edding  08:26
Spriežot pēc statistikas par straujo AIDS izplatību starp padzīvojušām dāmām, tā varētu būt, ka jaunie ērzelēni apskrien vai pus Latviju un ar visām bez preža. Jā, piespiedu bērni nedraud, bet kā ar veselību?

piladzoga  Chris1986
Samaitāta iztēle,man nevajag ,lai tur pie rokas un skatās acēs:D,arī manu naudas maciņu neviens nav atļāvies izmantot..vnk interesantas sarunas ,labs sex un ..šobrīd man ar to pietiek..jo savu brīvo laiku protu piepildīt pati..ne visas dāmas ir vienādas,tomēr pieļauju ,ka ir kas dzīvo līdzīgi.

Mela  tam, ka te jaunekī raksta gados vecākām sievietēm, tam nekā romantiska apakšā nav, man vispār nošķebina (aš līdz ribumam). es ticu, ka reālā dzīvē var rasties jūtas, bet i-vidē tā ir perversija
un tadēļ jau nu točna tēma nebija jāver vaļā, jo .... neveseli tas ir

a tie 40+ ..... hmmmm interesanti frukti ar tarakānu pilnu galvu, vai putnu, vai pusizbirušu kravu, bet tas viss ir labāk kā pilnīgi tukša krava vai pauris pilns ar tārpiem :D :D :D

Mela  nē nē
es neesmu ļauna un nevienu nenoniecinu :D bet šeit esošie frukti paši nezina ko grib...
ir arī ... saprātīgi
vienīgi, pēc 40 viņiem iestājas lielāks apmulsums piedāvāto izvēļu priekšā

coldlands  Puišelim nav bijis seksa, bet vins zina, ka tantam, kurai dzīves vilciens cjuk-cjuk, tuvojas pēdējai stacijai, un kura pēc bildes spriežot tāds pelēks nekas, ir gatava uz visu.
Zēns dabūs gan haljavno seksu, gan pankūciņas, gan kādu rubuli saldējumam.

pawermen  Valdis123- dikti zinosh, juutama saape, laikam vairaak nevar pumpeet. Vai no arii jauniibu atcereejaas?

voldemars123  Ne jau, peverman, ari ta turpinu pat tagad, bet nu jau otradi,nemu jaunakas un ejosakas,gadini to liek,luk ta!

fargo  jā, tas ir dziļš noslēpums... jā, kāpēc? domādams neizdomāsi, kāpēc gribuļa plosīts jauneklis mēģina visu iespējamo, varbūt pat ezīti mēģinātu, ja nebūtu tik durstīgs. kāpēc, kāpēc, kāpēc? nu, kāpēc?!

Torpedo  piladzoga, "interesantas sarunas" ar spermatozauru? :D Par ko??? - par to kurā caurumā šoreiz bāzīs vai kad beidzot savu pirmo grāmatiņu dzīvē izlasīs? "D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu