Kāpēc gados jaunāki vīrieši grib iepazīties ar vecākām sievietēm?

Vecāki vīrieši sava gada gājuma sievietes negrib,toties jaunāki puiši cenšas uzsākt sarunu.

piladzoga  Torpedo 12:35
Sarunas par visu ko,par ralliju,filmām..par visu kas dzīvē interesants ..un tici man, ne par caurumiem :D...žēl gan ka TEV tāda vienvirziena domāšana.

Droshs_Plecs  tāpēc, ka jauni visu ņems priekšā

Ele  Kādu laiku atpakaļ, izbrīnīta par jauno džeku uzmanību, šo jautājumu papētīju sīkāk. Nav tā, ka visi meklē sponsoru vai ātru seksu. Uzmanību pievērš arī materiāli nodrošināti džeki un ne visi uzreiz cenšās ievilkt gultā. Par dažām krunciņām un celulītu, lielai daļai vīriešu, tostarp jauno, svarīgāk ir lai sieviete viņu pieņemtu, atzinīgi novērtētu, saprastu, nemācītu. Kāda uzmanību piesaista divdesmitgadnieces skaistums, citam svarīga četrdesmitgadnieces pašapziņa un seksualitāte. Vnk ir vīrieši, kuriem gadskaitlis pasē ir mazssvarīgs, viņi meklē citas kvalitātes savā partnerē...

coldlands  ...papetiju sikak....jezinj ka izsmejos!
Ka tad Tu to jautajumu petiji, izsauci jaunos kandidatus uz parunam?

Baklazans  jaunie dzenas pēc rekordiem
mans ir 75 gadi bet daži paziņas ir tikuši pat pie astoņdesmitgadniecēm

Ele  Man prieks, Coldland, ka vārds "pētīt", Tavu vakaru darīja jautrāku.. ☺

av2  ja baigi nopietni, tad iisteniibaa gadiem nav noziime.J abiem sapas, kaada probleema, un kaada kaadam dalla :)
Bet, man kautkaa neticaas, ka ta nu gluzzi daudzi jauni viiriessi metaas uz krietni vecaakaam. Jo, nu piemeerma, es nepaziisti vispaar nevienu viirieti ne dziivee, ne Net, kam intreseetu izteikti vecaakas. Iemesli ir dazzaadi, bet pats buutiskaakais ir tas, ka sievieteem peec katras gadu robezzas saakas....nu 40 gados saak runaat taa, kaa peec 40. Un peec 50 atkal taa, kaa peec 50. Tas taa, piemeeram. Es nemaz nepiebildiissu par to, ka nu.....lielaakai dallai viiriessu lai buutu sex, ir vajadziiga iekaare, un ja sieviete to nerada, kaads veel sex tur.

Mela  Man izskatās, ka pozitīvi komentē tikai meitu mātes.
Vai tiešām kāda akceptētu, ka dēls meklē pdsmit un vairāk gadus vecāku sievieti figviņzinkam? Jaunībā ir citas intereses un laika pavadīšanas veids.
Es nerunāju par +/- 5 gadiem...
Fuj

losamigos  sis man atgaadina auto
irksanu.visi muri peerk doma galvaa viena..peerku uz vusu muuzhu..oeecdiviem fadiem doma maa valjaa tikt no dzelzataa pat ar attieciibam.cik jaabuut stulbiem lai ticeetu ka rozaa brilles uz muuzhu?.bet nu..ja esi oeec cetrdesmit.arceluliitu.videeju gjiimi..atliek mekleet internetaa mulkus..uz ielas neatsjataas neviens.

vivjenna  Iekrita ausīs tikai viena frāze no Voldemara123 teksta, jo viņām vairs nav mēnešreizes...opiņki...kur tad šis tādas muļķības izrāvis!

Hiranja  Zināma lieta. Man to dažas ohujistes ir stāstījušas. Pirmkārt vecākas meklē tāpēc, ka tās šo jauno puisi uzskatīs par ekstra izklaidi un atdosies bez garām runām (tā vismaz šie puisēni domā). _dažiem jaunajiem ir problēmas savākt smukas vienaudzes un tie nespēj sadūšoties. Otra lieta, ka viņi cer kaut ko nopelnīt par savu jaunību, cer pabraukt uz astes.

zefiirinsh  Darba kolēģis(23), prasa, lai iepazīstinu ar +- sava vecuma sievietēm...
Es šim prasu, kam tev tas? Šis gribot pamēģināt, sex bez attiecībām , pieredzējušas utt.
Pateicu, būs 40 pamēģināsi :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu