Ko sēsi- to pļausi! Domāju, ka katrs no mums ir dzirdējis vai lasījis tādu gudrību!

Vai mēs bieži aizdomājamies par to, kā nākotnē atsauksies šobrīd izteikts vārds vai doma? Protams, to var ignorēt, ar domu- vai mazums kas tur nākotnē būs vai nebūs, galvenais lai šobrīd esmu topā!

euromens  Lai raža būtu labāka, sējumam vajag uzdirst - agronomu gudrība

Viliendi  Es tā nesapratu vai tas ir kādam pārmetums vai grēksūdze?Ja grēksūdze- tad vnk nevajag to darīt ko neuzskati par labu esam.Ja pārmetums- katrs pats zinās labāk kā un ko darīt.

Baklazans  vai tad pēc baznīcas uzskatiem vārds vai doma var kaut ko mainīt
visu taču nosaka Dievs

Mela  jurks, saki, kādu ticību sludini? tas ir - kāda konfesija?
kaut kā par daudz skrien virsū cilvēkiem ar visu šo....

vārds vai doma...
doma ir kāut kā sēkla, starp citu, no kā var izaugt diženas lietas un .... ne tajā kontekstā, ko mini Tu
vārds - nu ja vārds ir baigi netēmā lietots, tad civēkam var piespēlēt situāciju, lai izprot vārda patieso nozīmi

par darbiem varētu runāt, bet .... kāds sakars ar reliģiju?

Epifanija  nezāles neiznīkst...;)

fargo  "par darbiem varētu runāt, bet .... kāds sakars ar reliģiju?"

tiešs.

Mela  fargo, es to saprotu, bet darbi jau nav minēti, tik domas un vārdi
un, ja par - ko sēsi, to pļausi - vai vecā derība? vai kas cits?

fargo  tu domā, ka komentārā 09:30 nav minēti darbi?

"vai vecā derība? vai kas cits?" abas.

Mela  fargo, es par tēmas pieteikumu vairāk

abas, kas ir abas? kristietība, islāms, vēdas, budisms, induisms, konfucianis, daoisms....?????
un 9:30 .... lab, te viss vienā putrā - es teiktu, ka viss
šada sludināšana ir dīvaina un pēc sektas ož
kristietis iet un dara, nenosoda utt, utjp...

fargo  ´abas´, nozīmēja vecā un jaunā derības.

ja kristietis nesludina(neapliecina), viņš/a nepilda savu pienākumu. jurks pilda.

Mela  fargo, tā tas nav
nezinu kādām konfesijām jūs abi piederat

fargo  manuprāt, tev, mela, ir miglains priekštats par kristietību.

pēdējie evanģēlija vārdi un kristus pavēle ticīgajiem ir tāda:"Man ir dota visa vara debesīs un virs zemes. Tāpēc eita un darait par mācekļiem visas tautas, tās kristīdami Tēva, Dēla un Svētā Gara Vārdā, tās mācīdami turēt visu, ko Es jums esmu pavēlējis. Un redzi, Es esmu pie jums ik dienas līdz pasaules galam."

vai tiešām nav dzirdēti termini: kristīgā misija, evanģelizācija? tie ir kristīgās ticības stūrakmeņi. cilvēki, kuri nokristas un tad viņu pārliecība ir tik pat dzīva, uzskatāma un zināma kā akā iemests ķieģelis, ir mirušas ticības cilvēki.
tālāk, evanģelizācija var būt laicīga un pastāvīga, tā ietver sevī garīgo skološanu, sludināšanu un arī materiālās palīdzības misijas. tas ir par organizētu darbību. bet visbūtiskākā ir personiskā. tā sevī ietver savstarpēju atbalstu, garīgās pamācības un stiprinājumu. apliecināšanu, Dieva likumu un gribas darīšanu zināmu. bet pats galvenais ir liecība. tās dēļ mēs esam, viss, viss pārējais ir ...blakus, nāk līdzi, bet nav centrā. ir, bet nav svarīgākais. no tā izriet viss. un atkal, tas nav lūgums, aicinājums, varbūtība, tā ir kristus pavēle ikvienam kristietim un sekas šī uzdevuma nepildīšanai, tā atstāšanai novārtā ir fatālas.

Ananda_A  Tie, kas ir topā, pašreiz pļauj, ko bija sējuši.
Esot topā, parasti sēj prieku, tātad pļaujā būs prieks.
Kad pļauj prieku, parasti sēj vieglumu, maigumu, labestību
Kad ir viegluma, maiguma, labestības pļaujas laiks, tad ir ar ko dalīties un sēts tiek dāsnums, paļāvība, utt.

Nevajag domāt, ka tikai sliktais atgriežas.

estepat  :)- Savtīgums, jurk, ir tas, kas liek tev slavēt to bībeles dieveli, kurš sev uzbrukušo- savu radījumu- sātanu- ielaida pie abiem saviem pirmajiem radītajiem cilvēkiem ēdenes dārzā, un komfortablas mūžīgās dzīves dēļ tu, saprotams, pat atsūkātu un veiktu rimingu viņam, viņa dēlam, un veiktu kunilingu dēla&tēva mātei&civilsievai, ko dievelis šantažējot ieskopēja Jāzepam par sievu, bet es vien pateikšu, ka šis bībeles personāžs ir nelietis pret cilvēkiem, bet tu esi pielīdējs šim nelietīgajam personāžam;)

Mela  fargo, tava augstprātība piedienas kristietim? :) nekā personīga, vnk jautājums
vai pats esi izlasījis VISU bībeli? eveņģēliju? ko vēl esi lasījis?
tava veida komunikācija noteikti nepievērš cilvēku Dievam, drīzāk otrādi.

fargo  12:10

tu tiešām uzskati, ka iebildumi tevis teiktajam ir augstprātība??? nopietni? ja tā, tad lūk tā gan būtu augstprātība. ceru, ka kļūdos.

jā, visu. un ne vienu, divas, trīs vai četras reizes. evanģēliju ir četri, bet tie ir tikai daļa no jaunās derības. un atkal - jā. un ne reizi vai divas, bet katru dienu. un?

kā kuru.

Mela  fargo, es uzskatu, ka ir augstprātība :) jo gan tu zini par mani? manu ticību.... neko, bet krati man ar pirkstu
lūdzu vēlreiz - esi tik laipns un atbildi, kurai konfesijai esi piederīgs, lai ir skaidrs kādā līmenī notiek diskusija :)

fargo  par jums, mela, es nezinu neko. es zinu to, ko jūs te rakstat apgalvojuma formā. man par jums nav jāzina nekas, jo man nav nodoma apspriest jūsu personiskās kvalitātes. tātad, manis teiktais, ka jums ir miglains priekštats par kristietību balstas nevis uz jūsu personiskajām kvalitātēm, prāta spējām vai garīgo stāju, bet uz konkrēti jūsu rakstīto.

evanģelizācija ir viena no centrālām doktrīnām. tā pat ir ar anglikāņu baznīcu. kas attiecas uz luterismu, tad šī konfesija nav centralizēta, bet arī tur, ar retiem un ļoti dīvainiem izņēmumiem dažādās "modernizētās" luterānisma denominācijās, evanģelizācija ir ikviena ticigā pienākums. kā tam jānotiek, kādā veidā, cik lielai dalībai ir jābūt, to visu jūs varat izlasīt internetā un ja nevarat, es protams palīdzēšu. varat sākt ar meklējuma atslēgvārdiem catholic.com evangelization. un tad iet cauri meinstrīma konfesijām. kas meklē, tas atrod, tā sacīt.
tas, ciktāl jautājums attiecas uz jūsu replikām par sektām.

par manu konfesionālo piederību. tādas nav. es piedalos vairākās draudzēs, kuras savā starpā nav tajās siltākajās attiecībās, kā piem. katoļi un baptisti. kas mani saista un notur pie tik dažādu doktrīnu draudzēm ir personālijas, kuras tajās ir. mana dziļa pārliecība ir tāda, ka konfesijas nav nekas slikts pēc būtības, jo cilvēki ir dažādi - etniskais fons, ētiskā bagāža dažādu reģionu tautām un rasēm utt. bet pastāv ļoti nopietnas domstarpības, kuras ir arī pamatotas, bet ta būtu cita tēma. tātad, es pārliecības dēļ nepiederu nevienai konfesijai. un nedomāju, ka kādreiz, jebkad būs savādāk.

tagad, es gribētu izlasīt pamatojumu jūsu rakstītajam. gan no bībeles, gan ārpus tās. varētu izlasīt kur ir kaut kāds pamatojums, ka sludināšana, ticības apliecināšana, evanģelizācija NAV ikviena ticīgā pienākums? kur to var izlasīt?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu