Pašu vīriešu domas, kādam ir jābūt vīrietim, lai viņam būtu attiecības ar sievieti?

Vīrieši pārmet, ka sievietei pēc 40 ir augstas prasības pret viņiem, bet... tad pastāstiet, lūdzu, kā jūs paši domājiet, kas būtu vīrietim jādara un kādam jābūt, lai viņam būtu tās attiecības ar sievieti, cik daudz jūs būtu gatavi sevi ieguldīt, lai blakus būtu jums sieviete, kas jūs mīl un ciena? Ja jums jau ir sava sirdsdāma, tad kur to satikāt vai tieši otrādi par jums cīnījās ar lielo konkurenci?

jurks  Lai cik droši un stabili viss izskatītos, divu cilvēku kopā būšana balstīta uz materiālajām vērtībām, nodrošinājuma , lai arī viss izskatītos ļoti, ļoti droši, patiesībā, viss ir tik droši cik karājoties viena matiņa pavedienā virs aizas, protams arī citi pamati negarantē pilnīgu drošību, bet tomēr paļaušanās uz To Kungu no abu cilvēku puses vieš cerīgāku rezultātu!

KOMPETE  Lai būtu attiecībās, cilvēkam ( abu dzimumu) jabūt psiholoģiski veselam.
Neirotisms ( vai, nedod Dievs, smagāka dignozes forma) ir pirmais šķērslis spējai veidot ilgtermiņa attiecības. Nevis nauda, centimetri vai kilogrami.

KlusumsL5  Ja skatās no fizioloģiski matemātiskās loģistikas viedokļa, tad šie parametri nav tik viegli izmērāmi, un tur ir daudz mainīgo lielumu, jo galu galā vislielākais nezināmais, mainīgais lielums tajā visā ir sieviete

Turmas  Epifanija. Nesaki vis-ir bijuši gadijumi! :)

bruce  Epifanija :) esmu ļoti augstu sevi vērtēju :) esmu ļoti pašpietiekams un mazliet vairāk :) man ir savas intereses un hobiji :) Sperid pate, sieviete man tikai seksam vajadzīga, jo drēbes izmazgā man vešmašīna un gardi paēst varu pats (coffee)

NL_O  Elementāri - vīrietim jābūt sievietes sapņu vīrietim - viņš Kaut Kas ir; bet kļuvis par Kaut Ko bez viņas dalības...

Jūs, sievietes, vienmēr gaidāt, Kaut Ko, tikai bez jebkādas piepūles; vienkārši par to, ka esat sievietes. Vai par prastu bioloģiju tas nav bišķi par daudz gaidīts!?

Labrador  Klasiskajam viirietim ar klasisku izpratni par dziivi , attieciibas ar Latvijas sievieti nemaz nevar buut. Latvijas sieviete grib domineet,pieprasa pakljaushanos un veel viirietis taas skatiijmaa ir resurss , liidzeklis labklaajiibas un komforta sasniegshanai.Sievieshu prasiibaas ir simtiem nianshu , kuraam jaabilst un jaapieskanjojas. Ar Lavijas sievieteem veido attieciibas tie viirieshi,kuri negrib vai nemaak buut vieni , taadeelj gatavi pilniigi uzupreeties deelj laiciigas kopaa buushanas . Personiigais noveerojums - kopdziivee sieviete absoluuti nereekjinaas ar viiriesha iespeejaam,vajadziibaam ,hobijiem. Biezhi Latvijas sievietes izveido attieciias ar aarzemniekiem ,bet tur cits attieciibu modelis.

bruce  kamdēļ sieviete lai sūdzētos, ja viņa priekam radīta? :)

bet nē, viss tiek sagrozīts un vīrieša sirds vainota cietināšanas grēkā! (coffee)

NL_O  nu, ko gan tur sacīt - sievietes; spriežot pēc šī saita atsauksmēm; vīriešus uzskata par tēviņiem, kuri tik vien grib, kā pāroties... pašas vien vainīgas, ka to vien gaidat

bruce  klau, Tu par ko? man nekas nav pret mūziku, mākslu un dabas parādībām. :)
ja nu kas, neviena mani nav sāpinājusi. :) parasti es sāpinu sievietes :) piedod, ka Tev nepiekrītu (coffee)

havjiers  jābūt tomēr nedaudz pamanāmai muskulatūrai un nedaudz pamanāmiem materiāliem līdzekļiem kopīgām izklaidēm .un normāli vīrieši nezīmējas un neplātās un nemelo .

neko  Nu pirmkārt jau viņam jābūt tādam, kas (vēl jo projām) grib attiecības.

Turmas  Atslēgas vārdi- cik daudz jūs būtu gatavi sevi ieguldīt, lai blakus būtu jums sieviete, kas jūs mīl un ciena?-nosaka lietas būtību! Mīļās meitenes, ari Vīrieši savos 40+ ir dzīvē kautko pieredzējuši. Mēs ari neizvēlamies kuru katru, bet gan to kur liekas tīkama. Ja Jūs uzsākot attiecības uzsverat uz to, cik Vīrietis ir gatavs ieguldīt, tad vis ticamāk jums nekas nesanāks. Finansiālā puse nav mazsvarīga. Noteicošais ir tas ko jūs dosiet pretī.

AivarsN  Sievietes ir daudz grūtāk prognozējamas par bitēm. Sensenos laikos,kad abi dzimumi jau no bērnības tika sagatavoti pilnvērtīgai ģimenes dzīvei, pēc vislabākajām,gadsimtos pārbaudītajām tradīcijām,tādu problēmu nebija. Viens par otru zināja visu nepieciešamo un atlika tikai sameklēt to,kurš tuvāks dvēselei. Ja pašiem neizdevās,cilts zintnieks palīdzēja. Šodien katrs audzināts pēc ļoti atšķirīgiem standartiem,pilnā,nepilnā ģimenē,vai vispār bez tās. Pārāk ātri bērni tiek izrauti no ģimenēm,lai apspiestu viņos individualitāti,radošumu un pataisītu par paklausīgiem sistēmas vergiem. Tad kā lai atrod to,kurš tuvs sirdij un vēl saņēmis līdzīgu audzināšanu,vienādi pakāpies pa karjeras kāpnēm,bet galvenais, saglabājis ticību pretējam dzimumam un ģimenei kā tādai. Vai tā jau nav neiespējamā misija?

Mela  Palasot diskusiju, saprotu, kaut kas ir pilnīgi šķērsām. Vai vaina ir latviski runājošo egregorā? Mmmmm
Ir viela pārdomām.... starp citu arī reālajā dzīvē ir dzirdēti visi šie viedokļi....
Noprotu, ka vairums no otra prasa to, kā pašam nepietiek.... nu pēc komentiem

Postremo  Tev nemaz neizskataas, ka ir jau ...peec 40 , ja kas.
Viss jau notiek vienaadi abiem dzimumiem. Ja cilveeks ir to savu laktinnu uzceelis tomeer par augstu, paliek viens , un iestajas oHo klubinnaa te, vel paris net klubinos, un ciitiigi dod visiem padomus, kritizee vissus utt . Un beigta balle.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu