Pašu vīriešu domas, kādam ir jābūt vīrietim, lai viņam būtu attiecības ar sievieti?

Vīrieši pārmet, ka sievietei pēc 40 ir augstas prasības pret viņiem, bet... tad pastāstiet, lūdzu, kā jūs paši domājiet, kas būtu vīrietim jādara un kādam jābūt, lai viņam būtu tās attiecības ar sievieti, cik daudz jūs būtu gatavi sevi ieguldīt, lai blakus būtu jums sieviete, kas jūs mīl un ciena? Ja jums jau ir sava sirdsdāma, tad kur to satikāt vai tieši otrādi par jums cīnījās ar lielo konkurenci?

Turmas  Epifanij. Ziedot visu savu brīvo laiku negrasos.(atbildu tikai par sevi). Mums katram dzīvē ir izveidojušies savi paradumi un hobiji. Manā uztverē sievietei mājās nav jābūt tikai kā ķēkšai, apkopējai un vajadzības gadijumā ar kuru var ari pamīlēties. Bet gan kam vairāk! To jau nolemj abas puses uzsākot kopdzīvi.
Ja vēlies ko jautāt, tad runā skaidru valodu bez aplinkiem! :)

Mela  visi vīrieši nepārmet, pārmet "apdalītie" :) to pašu dara arī sievietes, diemžēl....
taču, kāpēc minēju egregoru :) latvieši ir cietēji... tas laikam ir egregors, bet tas ir cits stāsts
šeit būtu jārunā par attieksmi pret sevi un apkārtējiem.
es nezinu, vai līdz tam "izaug" vai ar to piedzimst, bet neviens no mums nav tiesīgs prasīt otru iekļauties mūsu "iedomu" rāmjos. pareizā variantā mēs saprotam ,ka neesam labāki kā tas otrs, esam atšķirīgi, un nav mums tiesību prasīt otram mainīties, ja paši to nevēlamies darīt.
politiski ekonomiskā situācija ir ietekmējusi kā raksturus, tā uzvedības modeļus, iespējams vairāk vīriešu ir kļuvuši par "čīkstuļiem" un sievietes par "skarbām" ... un modelis būtībā jau ir apgriezts kājām gaisā, jo sievietei ir jābūt sievišķīgai, maigai un vīrietim ir jābūt garā stipram, uzņēmīgam un enerģiskam...
tas, ko es lasu te - abpusēji pārmetumi un... nu jā, otra lieta, daudzi baidās no attiecībām un nav gatavi tās uzsākt vecumā pēc 40, jo ir sava pieredzes bagāža un nav vēlmes sākt visu no nulles, jo to mēs izgājām pirms 20 gadiem kā materiālā, tā mentālā un emocionālā līmenī.
lai veidotos pāris, abiem ir jābūt domāšanā +/- līdzīgiem
mēs nevaram vainot pretējo dzimumu pie tā, ka nevaram satikt sev saderīgo. tā jau ir mūsu problēma :) katram savs redzējums un prasību grozs, bet, ja otrs tam neatbilst, viņš nu tiešām ne pie kā nav vainīgs.
principā - ja mēs atmetam domu, ka slikts ir tas, kas domā savādāk, tad jau dzīve kļūst skaistāka :)

Turmas  Mela. Ne visi Vīrieši, ja nav kur iet tad iet mājās! :D Kā jau minēji-šie laiki ir noveduši pie tā, ka Sievietes ir palikušas "cietākas" un Vīrieši mazāk uzņēmīgi. Vai ir iespējams savas otrās pusītes atrast šādos portālos, nezivai! Dzīvē ir savādāk. Ir ļoti daudz jauku brīvu sieviešu, bet veidot ar kādu no viņām attiecības, nezivai būšu gatavs. Visam ir savi iemesli! Svarīgākais ir zaudēta ticība! Pašas vien pie tā esat vainīgas. :)

Mela  Turmas, neveido neko, vai es pret? :D un kādā kontekstā vīrieši iet vai neiet mājās?
es runāju vispārīgi un Tev nav nepieciešams pierādīt man savu pozīciju - dzīvo un ļauj citiem dzīvot, kur, kā un kāpēc - tā jau tikai tava vajadzība un atbildība un man nekāda sakara ar to nav (intereses arī ne)

Turmas  Mela. Tieši tā. Dzīvosim katrs kā mākam! :) Man personīgi, kā jau teici, nevienai nekas nav jāpierāda. Juku jums visām dienu! :)

mis_parkere  Chris1986-kā reiz labāk mocīt svesu vīrieti nekā savējo :D :D

jurkols  Vīrietim ir jābūt interesantam, un viss. Tā pat arī sievietei. Bet, kas kurai interesē: manta, slava, hobiji, garīgums, ikdienas problēmu risināšana, tas jau ir cits jautājums.

Droshs_Plecs  vīrišķīgam un gara auguma

tas viss, vairāk neko nevajag, ar to pietiek, lai varētu kvalitatīvi atražot dzimtu

Droshs_Plecs  Ja vīrietis 50 gados nav miljonārs, tad viņa dzīve nav izdevusies un viņš ir neveiksminieks.

Labrador  Latvijaa sieviete 30+ naak komplektaa ar beerniem , krediitiem un lizingiem no ieprieksheejaam attieciibaam.Un tiek mekleets "alnis" , kursh to visu apnjemsies nomaksaat. Zinaamu apsveerumu deelj alni deevee par stipro plecu. Turklaat shim plecam pasham jaabut bez beerniem ar iespaidiigu dziivojamo platiibu un jaauznjemas turpmaak uztureet sievieti un vinjas atvases , kaa arii kopdziivee pilniigi jaapakljaujas sievietes un vinjas beernu prasiibaam. Tik drosmiigu un speejiigu viirieshu nav daudz. Savaa buutiibaa Latvijas sievietes ir kaa vienaa siltumniicaa audzeetas golddiggeres , kuras naivi iedomaajshaas , ka taam viss pienaakas tikai deelj piederiibas izredzeetajam dzimumam un ka Latvijaa pilns ar iepaziities griboshiem pakljaaviigiem veiksmiigiem miljonaariem.

Inguciuna  01:34, lai kā arī negribas to atzīt, bet liela daļa taisnības tevis teiktajā ir.

Charmanta  ´´Tad kā lai atrod to,kurš tuvs sirdij un vēl saņēmis līdzīgu audzināšanu,vienādi pakāpies pa karjeras kāpnēm,bet galvenais, saglabājis ticību pretējam dzimumam un ģimenei kā tādai. Vai tā jau nav neiespējamā misija?´´
Aivar, šķiet, ka jā...neiespējama....īpaši pēc 40...
Tāpēc vieglāk baudīt mirkli un īpaši nesieties un nesaistīties - tikai retais spēj gan dot, gan ņemt...
Vai tā gara vai prāta nabadzība -pārsvarā ļautiņi šai patērētāju sabiedrībā alkst ņemt...bet emocionāli dot spēj retais.

Droshs_Plecs  "Latvijaa sieviete 30+ naak komplektaa ar beerniem , krediitiem un lizingiem no ieprieksheejaam attieciibaam.Un tiek mekleets "alnis" , kursh to visu apnjemsies nomaksaat. Zinaamu apsveerumu deelj alni deevee par stipro plecu. Turklaat shim plecam pasham jaabut bez beerniem ar iespaidiigu dziivojamo platiibu un jaauznjemas turpmaak uztureet sievieti un vinjas atvases , kaa arii kopdziivee pilniigi jaapakljaujas sievietes un vinjas beernu prasiibaam. Tik drosmiigu un speejiigu viirieshu nav daudz."


Drosmīgu? Drīzāk gan "stulbu". Un vēl brīnās, ka tie 30 gadīgie tusē ar 20 gadīgām svaigām caciņām.

Mela  Labrador tev derētu niks - šakālis

Drošs plecs, tagad vairs nebrīnos, ka nevienai nepatīc

un kā gan jums neiet :D :D :D

Edgars37  01:34

...un tapec, lai nerastos untumi, kaski un citas Princeses sindroma izpausmes;D, vislabakais modelis ir - Atbraucu, iespraudu, izvilku, aizveru aiz sevis durvis;D.

nagaine  Edgar37.cik ilgi Tu tā brauksi,sparaudīsi un vērsi ciet tās durvis?Papriecājies ilgi tas nevilksies....

Edgars37  13:33

Nagaine;), dzivos un redzes;).

Baklazans  tādam vīrietim ir jābūt ar lielu vafeli bet reti gribošam lai neuzmāktos pārāk bieži ar seksu
viņam ir jābūt ar biezu maku un dāsnam

viņam ir jābūt saprātīgam lai pietiktu prāta neiet uz randiņiem ar zināmu portālu dāmām un neizmestu vējā šeit pieminētos 50-60 eur

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu