Kāda ir jūsu attieksme pret cenzūru?

Vai tā vispār ir vajadzīga?No vienas puses tiek ierobežota vārda brīvība,bet no otras vai pilnīga visatļautība arī būtu pieļaujama?Tad kāds būtu tas optimālais variants?
Jautājums attiecas uz ziņu portāliem,presi,TV un protams arī uz mūsu mīļo,labo OHO.

havjiers  besī mani tie baltie un melnie kvadrātiņi ,bet audio pī,pī,pī gan netraucē .

Baklazans  ja jau pat oho atļaujas bloķēt bez iemesla tikai tāpēc kā kādai pietuvinātai kundzītei kaut kas nav iepaticies tad varu tikai iedomāties kas notiek plašākā mērogā

Vanesa15  Mūsdienu demokrātiskā valstī cenzūra ir noteikta uz aicinājumu uz vardarbību, dzimumorgānu publisku saukšanu īstajos vārdos, un ja nemaldos, arī uz rasu naida kurināšanu.

Bet brīžiem sajūta, ka daudzkur un īpaši TE, cenzūra lielāka kā čekas laikos. Figviņzin kādi nekompetenti un nopirkti purni visu cenzūrē. Vai zināšanu trūkums, un lai neiekultos sūdos, tad cenzē visu, kas viņu švakajiem prātiem liekas aizdomīgs. Vai arī šķiro sejas. Vai vienkārši bano tos, kas neblēj līdzi galvenajiem aitu barvežiem, bet atšķiras ar savu viedokli.

Baklazans  Vanesa15 jūs tik precīzi pateicāt - Vai arī šķiro sejas. Vai vienkārši bano tos, kas neblēj līdzi galvenajiem aitu barvežiem, bet atšķiras ar savu viedokli.

esmu ļoti pārsteigts ka avis turpina blēt un mēt pakaļ barvedēm kuras nekautrējas ik pa brīdim publiski apkakāt arī pašas blējējas

nu ko Vanesa gaidam banu

Vanesa15  Baklazans

Gaidam banu :D Šis viņiem dikti nepatiks

edding  Personīgi mana ir negatīva. Cenzēt vajag tikai lamuvārdus, īsto vārda-uzvārda nosaukšanu, personas koda publicēšanu. Visādi citādi tā dzēšana izskatās pēc bailēm no trāpīgiem pretargumentiem.
Vēl var padzēst tādus mudakus, kuri te dienām ilgi gaudo, ka neviena nedod, vai ka dod visas pēc kārtas, nabadziņš ne atkauties nevar, cik viņš labs.

edding  ak jā, un tos kuri iepirž DG kaut ko publiski un dzēš citu viedokļus es uzskatu par pēdējiem zaķpastalām. Vilku baidies, tak nelien mežā.

Baklazans  edding rakstīja - Visādi citādi tā dzēšana izskatās pēc bailēm no trāpīgiem pretargumentiem.

vienā citā tēma rakstīju ka te laikam nav dāmu bet redzu ka tomēr ir un ļoti viedas

esmu pret pelēku bezviedokļu masu kas skrej pakaļ pašpasludinātiem vadoņiem (vadonēm) kuru īstā vieta būtu jebkura bara aizmugurē

edding bet par to ka vajadzētu dzēst veiksmes stāstus ka citiem dod visas pēc kārtas gan nevajadzētu
jo šādi stāsti mums kuriem nedod tik bieži ir kā iedvesma

zefiirinsh  Interneta komentāru zonā to dara administratori, citreiz diezgan labi šiem izdodas... vesti.lv pamēģinat tur kādu prolatvisku komentāru ielikt, tiksiet izbanoti momentā ... tvnetam arī diezgan prokrieviski administratori... kā pats tvnets ;) lasat, spriežat, neļaujaties zombēties ...

988  Es esmu pret visiem, tacu, pirmkart, pret tiem, kuri manam vakardienas 17:20 (neitralam) komentam sabliezusi -9...neizsledzu, ka 1-2 lietotaji, GUK :)

edding  17:07-šie admini ar dzēšgumijas tiesībām ir no mūsu, parasto OHO lietotāju vidus, tie nav saita īpašnieku ne radi, ne draugi.
Bet mīnusi un plusi mani vispār neinteresē. Pilnīgi vienalga, kas un cik tos liek. Pati šad tad ielieku mīnusu, ja nepatīk komentārs un + , ja patīk.

papucis  cenzūru vajag tikai saprāta robežās.

papucis  galīgi bez cenzūras neiztikt vajag saprāta robežās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu