Ko te vairāk dara,meklē vai pļekšķ?

Par sieviškiem nezinu ka ir,bet par veciem liekas ka te vairak tik tadi pļekstetaji kam neko nevajag ka tikai papļestet par attiecībam ka butu jabutu un ka ir kad nav.Nemaz pat necensas izkustet no vietas un kaut ko tiešam darit lai to sieīški dabūtu.Kur palikusi riktigi veci iekarotaji,mednieki.Vai ta tik pļekski palikuši,kas sieviskiem bezjegas galvu jauc?

N4Y  Esmu te nākusi pļerkšķēt , bet tāpat kāds šad tad saka - nu nevar būt , tiešām nevelies uz randiņu atnākt ? TĀ ka gājēji arī te dzan ir .

draboss  Tu pati uzraksti, ka vīriešiem tevi nevajag un tad šausmīgi brīnies, kāpēc viņi nekustas. lai Tevi dabūtu. Laikam atkal dzer :)

solimarja  Viss sākas ar sarunu...

sangukuLV  Ja es dzivotu Latvija,varbut ari kaut ko daritu,bet dzivojot UK,atliek vien plerkstet.:D

baluba  Ne pa tēmu , bet ja godīgi - metas nelabi no tādām neapmierinātām kā Tu ...... ja būtu brīvs - labāk nomirtu nekā zem tādas tirlas vecenes dzīvotu......;)

baluba  Vienīgais ko ieteiktu tev kādu pornosaitu penžiem .... varbūt vismaz nomasturbēt iemācīsies labi,lai citiem seksotspējīgiem liktu mieru :)

av2  nu bet, protams, ka vissi vainiigi tagad, ka .....baanis aizgaajis?

Vaukskis  Vairāk meklē, bet katrs kaut kā citādi.
Jā, ir, kuri sēž un gaida, bet tas ir arī sekas pašu sieviešu cīņai par savējā dzimuma līdztiesību - nu, tad lai izmanto tās tiesības, kuras viņām vismaz Latvijā neliedz, lai pašas tad meklē, atrod, kandidē, iziet atlasi un tiek pieņemtas vai atraidītas.Arī uz tādām, manuprāt, jo īpaši tiek gaidīts. Ja viņām kaut ko vajag, tad lai ņem grožus savās rokās,- vai varbūt tomēr ne īpaši vajag, negribās un tikai izliekas ?! Ja nē, ko tad Rietumu sievietes cīnījušās un cīnās par savējām tiesībām uz visādā veida līdztiesību- izliekoties vai tikai "ķeksīša" dēļ, ko ?!

meanless  Man jau liekas ka te viss ir ka sex ar prezervativu, kurstiba ir a jegas nav.

Turmas  Blablablabla. Mednieks neiet medībās, lai nomedītu senu noplukušu vāveri.

Tessa  man, savukart, nav saprotams, par ko ir sashutusi autore, kurai sesks neinterese un viiriešdzimumu ta neieredz ka sugu.
katram pec nopelniem, ta teikt.

Turmas  Jaunie iet medībās sporta pēc, pieredzējušajiem vajag kvalitāti (pa jebkuru nešauj), a padzīvojušie vienkārši bauda dabu-ja ari kāda trāpās, pa kuru būtu vērts uzšaut, tad tikai liek patronas stobrā! :D

ko_nu_vairs  Pirmkārt Tava anketa. Tur ir viss pretēji tam, ko meklē OHO vīrieši- kg par daudz, gadi daudz par daudz, ienākumi nav norādīti, bildes, kur atspiedusies pret lepnu auto vai krutos ceļojumos arī nav. Un vēl pieminēta vēlme veidot ģimeni. Tas te kā bullim sarkana lupata.
Ja pa nopietno, tad agresīvs sarunu tonis vīriešiem nepatīk. Domāju ka vaina ir tur. Un bildes iztrūkums arī.
9.20. Padzīvojušie dabu bauda līdz krika iemetas kaulos. Tad gan steidzami meklē kas šo aprūpēs, ja paliks sliktāk. Bet dāmas domā- kur tu biji agrāk, āzīti manu. Vilciens aizgājis, ko nu vairs.

Turmas  ko_nu_vairs viedoklis
Tie padzīvojušie nav nemaz tik nevarīgi, kā jums šķiet-aprūpētājas nemeklē!

ko_nu_vairs  Jā, Turmas, 50+ nemeklē neko, bet izmisīgi sāk, kad piemetas kāda vaina. Tad visas kaprīzes aizmirstas. Tev acīmredzot tas mirklis vēl nav pienācis, bet kas zin kā nākotnē būs. Tad tie "es tik sarakstos" met kažoku uz otru pusi, anketā nomet gadus 10 un sākas un štrunts, ka vāvere sena un noplukusi.

Turmas  Meitenes, nesmīdiniet. Tas izklausās pēc cenas uzsisšanas!

Nate  Problēma ir tur, ka LV vīrieši nav spējīgi uzņemties atbildību. Jūs daudz ģimeņu pazīstat, kurās "viss turas uz vīrieti"? Parasti sievietes iznes visu smagumu, jo vīriešiem pēckara laika mātes nav iemācījušas būt īstam vīrietim. Šie luteklīši to vien prot, kā "dzīvot sev", domāt tikai par sevi. Uzņemties papildrūpes, fuj, ko jūs. Tas taču ir darbs. Tāpēc sēž vieni paši. Agrāk tādus uzskatīja par nepilnīgiem, tagad šie lepojas. Ar ko tur lepoties? Ka esi vārgulis?

Chris1986  Nate, VR saka, ka emancipācija un feminisms attīsījis sievietēs vīrišķo pusi daudz par daudz, kas tagad jau konkurē un izkonkurē bioloģiskos vīriešus. Tā kā viss notiek loģiski un pēc principa - ko sēsi, to pļausi

Danaja  Chris1986 11:03, tas tāpēc, ka sievietes agresija jeb izdzīvošanas instinkti ir daudz jaudīgāki, nekā vīrietim. Vīrietim ir jābūt ļoti gudram, lai savaldītu sievieti (it īpaši tādu, kura savu vietu nezin). Pretējā gadījumā viņš nonāks zem tupeles, sāks kost, vai paliks par dārzeni, jo būs zaudējis savas vīrieša funkcijas, jeb citiem vārdiem izsakoties - būs "kastrēts".
Un tās, kuras čivina par lielo mīlu, nebeidz slavēt savu daili un visuvarēšanu, ir visindīgākās.

Mela  Nate, visam nav jāturas uz vīrieti, tāpēc jau ir divi, kas ir atbildīgi par kopābūšanu, nevis viena uzsēžas uz vīra pleciem un gaida, kad tas visu nes.
Es daudz ģimeņu zinu, kur vīrieši ļoti labi apzinās savu lomu un atbildību....
Mums pārējiem vnk nav paveicies.... bet tas nenozīmē, ka vainīgs ir pretējs dzimums, problēma ir mūsos
gala beigās, cilvēks var būt laimīgs viens, un, tad, kad viņš ir laimīgs, viņš piesaista tādus pašus - arī potenciālo partneri
un nav ko čīkstēt.... nevienam te nav ko čīkstēt
neviens nevienam neko nav parādā, īpaši, ja cilvēķi nav kopā....
par daudz prasību otram no abu dzimumu pusēm :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu