Ko te vairāk dara,meklē vai pļekšķ?

Par sieviškiem nezinu ka ir,bet par veciem liekas ka te vairak tik tadi pļekstetaji kam neko nevajag ka tikai papļestet par attiecībam ka butu jabutu un ka ir kad nav.Nemaz pat necensas izkustet no vietas un kaut ko tiešam darit lai to sieīški dabūtu.Kur palikusi riktigi veci iekarotaji,mednieki.Vai ta tik pļekski palikuši,kas sieviskiem bezjegas galvu jauc?

Geisha  Gvena! Arī Tev ir izvēle - ņemt jebkuru bikšu valkātāju vai meklēt princi baltā zirgā. Lai dabūtu princi Tavi anketas dati nevelk. Nav jau Tev vairs 35 gadi un 90/60/90 + skaistas ģīmītis. Ah, ja vēl bez bērniem un sexsīga jaunava. Tātad Tev ir iespēja dabūt kādu vienkāršu vīriņu kurš strādā Maximā par krāvēju ar algu 350 eiras mēnesī. Un tagad pati padomā ko viņš var Tev piedāvāt? Šņabi, siļķi un seksi labi vēdinātā šķūnī. Tas ir labākajā gadījumā. Diemžēl visdrīzāk dabūsi vircas spaini uz savas galvas. Bet nu turpini skalot smiltis cerībā atrast kādu dzintara gabaliņu.

Baklazans  vai pļekstētāji ir tie kas kontaktējas ar vecām plekstēm?

Chris1986  Danaja, a nafig? Nafig viņam kko savaldīt un iet uz mežu medīt trako zaķi, lai dabūtu sev problēmas uz kakla? Tas tā kā šausmu filmās - "ai, cik man bailīgi, bet pagrabā kkāds troknis un es iešu paskatīšos, kas tur" :D

Nate  Mela, vai uzaicināt sievieti uz reālu randiņu ar cerību izveidot labas, stabilas attiecības, ir pārāk daudz no vīrieša prasīts. Manis dēļ Tu vari tādus vārguļus atbalstīt. Man tādi tomēr nepatīk.
Lai ko Tu nedomātu, es uzskatu, ka galva ir tomēr 1. Pārējais protams nav nesvarīgs, bet tikai ģimenēs, kur vīrietis ir galva, var izaugt arī īsts vīrietis. Labi ka Tev visapkārt tādas pilnas, kārtīgas ģimenes. Es gan bērnu klasēs gan kaimiņos redzu pietiekoši izjukušu, vai ģimeņu, kur galva ir sieva, kura gan darbā 8 stundas, gan vēl mājās raujas vairāk kā vīri, nevar atļauties laist pa kreisi, braukt makšķerēt vai vienkārši sestdienā dzert. Kurā mikrorajonā ir tāda elite, kur tikai Tevis pieminētās paraugģimenes dzīvo?

Danaja  Chris1986 11:37, tieši tā jau notiek. Kam no zaķa bail, tas mežā neiet.

Mela  Nate, žēl Tevis, nafigam jāciklējās uz pašai netīkamām lietām? Es neatba;stu nevienu, arī Tevi ne, jo nepatīk atsauksme par vīriešiem, kuri nekam neder, taču laikam kādu gribi kaut kur izrakt :D

Cilvēki ir dažādi, ideālā variantā satiekas tādi, kas viens otru papildina.
Jā, man apkārt vairāk ir foršu ģimeņu ar superīgiem vīriem un tēviem.
Tevi uz randiņu neviens neaicina? Un kāpēc esi iedomājusies, ka Tev ir tiesības kaut ko no vīrieša prasīt?
Tu gribi randiņu, viņš negrib ar Tevi uz randiņu. Kurš´nu izšķirs, kuram taisnība un kuram būs piekāpties ? :D :D :D
Vnk smieklīgi, Nata, un nožēlojami

Danaja  Turklāt, esmu dzirdējusi, ka katrā vīrietī mednieka instinkts šūpulī ielikts. Vīrieši runā, ka tieši tas risks un adrenalīns dod iespēju izbaudīt savu vīrišķību. Nu ja vīrietis pats to norok, tad jau secinājumus pats arī var izdarīt par to, kas paliek pāri no vīrieša.

AivarsN  Man ir attaisnojošs iemesls! Līdz pavasarim, veselības apstākļu dēļ,esmu spiests medības pārtraukt. Cits nekas neatliek,kā uzsist klačiņu Oho. Man kā melomānam, ļoti būtiski,lai sievietes TV ne tikai labi izskatās,bet arī skaisti dzied,vai spēlē kādu mūzikas instrumentu,tad pie televizora vēl nāksies piepirkt klāt labu audio tehniku,pilnīgāka klātienes efekta radīšanai.

pusnakts21  Oi nevienam pēkšņi neko nevajag, tad lieciet " iepazīties nevēlas" un pļāpājiet no rita līdz vakaram kā tādas vecāsmātes! Kaut kāds impotento salidojums.

KostaPinta  Manuprāt vairumam vīriešu, kas šeit nodarbojas ar daiļtiršanu, viss jau ir. Oho publiskiverbālā telpa tik spalvu uzspodrināšanai un pašvērtības celšanai. Vīrietim(daudziem) jebkurā vecumā, jebkurā statusā ir svarīga apziņa, ka esi pieprasīts...:)))

pardon_my_french  Medījums - veca aita? :D

Danaja  pardo_my_french 14:24, ko medīt - gaumes jautājums. Ja Tev patīk tikai vecas aitas, neviens nevar liegt Tev tās medīt.

Labrador  Manupraat Nate noshaava garaam.Cik zinu gjimenes un paarus , tur pelniitaajs ir viirietis. Latvijaa ,ja sievietes vizuaalais ir videejais un uz augshu , tad vispaar paarsvaraa nestraadaa un paartiek no turiigu viirieshu liidzekljiem. Un par labu sievieteem , Latvijaa netruukst nodroshinaatu,tachu izmisushu viirieshu ,kuri ,lai nebuutu vieni,gatavi pashuzupureeties. Sievietes bauda dziivi viirieshu radiitaa pasaulee , izmanto viirieshu radiitaas veertiibas. Viirieshi tiek audzinaati , pakljauties sievietei,darbadeveejam un augstaakstaavosham , jo taadi ir izdeviigi.

Nate  Mela, pažēlo labāk sevi. Es nemeklējos.

Geisha  Labrador! Jau no paša pasaules rašanās pirmsākuma vīrietis ir radīts sievietes aizstāvim un uzturētājam. Normāls vīrietis nečīkst un nepieļauj pat domu ka viņu varētu uzturēt sieviete. Sēdēt sievietei uz kakla ir zem normāla vīrieša pašcieņas. Ja tas tā nav tad jau tā ir novirze no normas. Kaut kāda garīga slimība.

Mela  Nate, man viss ir labi, un forši cilvēki apkārt, tādēļ....
kaut gan, baisi paliek, ja ap Tavu vecumu (un tādas te ir vairākas) baigais īgnums parādās un visi slikti....


Labrador, kurā dimensijā tu dzīvo?

Labrador  Latvijas sievieshu gariigaa pasaule ir paaraak shaura un specifiska un nebuutu praatiigi pilniibaa pakaartot savu dziivi sievietei.Skraidiishana paklj aitaam ir aunu nodarbe.

Nate  Mela, mēs ticam. Melo tālāk.
Tikai žēl ka Tev baisi. Cerams, ka Tev līdz manam vecumam nevajadzēs nodzīvot. Nu jā, esam te tādas tik šausmīgi ilgu mūžu nodzīvojušas. Bet kam tagad viegli. Jūtam Tev līdzi, kas cits mums vecenēm atliek.

Edgars37  Gvena, parametri 61, 156/75 personigi mani velmi uz medibam neraisa...vienigi velmi biki paplekstet pec tam, kad esu tagad nogruntejis un noslipejis Heinkel He 70 detalas un tagad biki jaatpusas;)...strp citu, incigs prototips, visiem, kas ar so lietu nodarbojas - iesaku;)!!!!!!

missperfumee  Nav taisnība, ka tikai pļerkšķ. Re kur ar mani viens 14 gadus jaunāks kāju bučotājs 5 minūtēs randiņu sarunāja. Vajag tikai ļauties un dot viņiem iespēju:D:D:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu