Vai virtuālā mīlestība ir nodeviba?

Draugs sarakstās ar viņa prāt mīlestību bet saka ka mīl mani .
viņš viņu pazīst tikai sarakstēs, tas ir virtuāli viņš mīl viņu

Baklazans  pievienojos tiem kas saka ka tā ir nodevība

ar kāju pa pakaļu tādām virtuālajam jāklim un ārā no mājas

SaintSin  Hmmm...
Vai katra reliģija nav virtuāla?

Pillerina  Parunājies. Varbūt esi valdonīga, nomācoša un viņš vienkārši meklē ko gaišu un siltu emocijās.

miers2  Kad man tā bija, tad es to tagad atceros kā pirmo apjausmu, ka esmu daudz vairāk vērts nekā man reāli dots blakus

miers2  tikai pilnīgi stulbeņi var dot padomu kādu padzīt no viņa mājām dzīves pavērsienu dēļ - ja sievietei mājas nepieder, tad vīrietis pats izlems, kur iet, kur neiet

Piparkuka  Animato teiktais- "stervas džeks to nedrīkstētu atļauties".
Domāju, šis izsaka būtību. Tu pārāk daudz atļauj, tātad mīli. Pazemojot sevi.
Tā ir nekaunība un nodevība. Cūcība.... Tāpat, kā sievietes tā dara- sarakstās ar kādu/kādiem, bet vīrs tepat vien ir. Tas nozīmē, ka to vīru nemīl.
Viņš TEVI nemīl.
Es viņam "uzbruktu" par tādām darbībām:))

Danaja  WOW! Atkarīgo bariņš!
Vai tiešām kādam šeit ir fantāzijas par to, ka vīrieti var un vajag kontrolēt? Vai tiešām par vīrieti var saukt to, kurš kā piesiets mājas ķēdes suns nedrīkst pacelt savas acis uz augšu, paskatīties un paflirtēt ar citām sievietēm? Sprīdīši gatavie - taisa varoņdarbus un klausa mammu. Vēl derētu ierakstīt zemesgrāmatā un iebāzt mutē paša pau....s, lai ir pavisam droši, ka pretī nerunās un prom neaizbēgs.

miers2, esmu ar Tevi!

miers2  Nodevības iedalās vairākās grupās - dzimtenes nodevība, SIA klientu datu bāzes noslēpumu nodevība :), drauga nodevība, virtuālā (iedomātā)nodevība, taustāmā (reālā) nodevība. Protams, ka virtuālā nodevība skaitās - tas ir iemesls otrai pusei padomāt, no kurienes šis ceļš iesākās

Danaja  miers2, pārdomāju. Nodevības sajūta patiesībā ir dusmas par to, ka otrs (kuru uzskatu par savu īpašumu) nepilda manas prasības, vai neatbilst maniem noteikumiem un prasībām. Un vajadzība kontrolēt otra cilvēka privāto saraksti ir nekas cits, kā egoistiska vēlme dominēt un pakļaut otru.

Aldis211  Nu nu ,ka tik beigās nesanāk Konchita Wurst,vot čomam mīlas trauma būs :)

voldemars123  Virtuala milestiba nav nodeviba attieciba uz savu otro pusiti,jo nav sansola,es milu loti daudz skaistu modelu,aktrises,skatos interneta un komenteju,pat bucinassutu,bet sadzive viss OKEI!

av2  nezinu. Cik ilgi taa var, ja nesatiekaas.....man nesaprast.

Geisha  Manā jaunībā puiši gāja dienestā. Es sarakstījos ar kādiem 5. Es nevienam nebiju solījusi viņu gaidīt kā līgava. Rakstīju kur biju, ko redzēju, kādi laika apstākļi dzimtenē. Viņi man rakstīja kā iet mācībās, kādi zābaki smagi. Bija arī tādi teksti;" vakar saņēmu vēstuli no Ingas" Un? Vēl šodien esam draugi kaut arī viņš to Ingu apprecēja. Un arī ar Ingu sadraudzējos. Nevajag tak taisīt traģēdiju kur tās nemaz nav.

riebekle  Piekrītu Danajai. Ir jāļauj otram zināma brīvība. Neviens nav otra īpašums un ar varu noturēt nevienu nevarēs. Paturēt var tikai, atlaižot vaļā. :)

eho  Lapukokam taisnība, bērna ārējais izskats mazliet līdzinās...

baluba  Ja tikai mīl virtuāli, tad nav. Cita lieta ja mīlējas virtuāli....

Ananda_A  Vispirms sievietes sava privātīpašnieciskā rakstura dēļ pataisa vīrieti par aunu un pēc tam ņaud, ka ar tādu garlaicīgi dzīvot.

Tak vajag uzaicināt to virtuālo draudzeni ciemos, varbūt no viņas var kaut ko iemācīties. Dzīve jāpadara krāšņa, ar notikumiem un iepazīšanos bagāta, lai nav tāda bēdu ieleja, kad visur rādās nodevēji.

miers2  >Danaja
Tu tver pa seklo - nodevība rodas tad, kad saveidojas kopā vairāku apstākļu komplekts nevis tikai otra cilvēka attieksme. Īpašuma sajūta ir tikai viens no apstākļiem - taču kopumā tā ir grēcinieka atbildība nevis cietušā atbildība :) Mēs zinām, ka ar savu rīcību sāpinām otru, bet grūti kāpties atpakaļ krastā, kad esi jau līdz vidum siltā kārdinājumu upē iebridis un tāpat labi redzams, ka pil un tek pa visām vīlēm. Upe vilina..reti kurš kāpjas nosalis atpakaļ - tikai tie, kuri pieviļās vai aizrijās

ssiirrssnniinnaa  Ja tā ir tikai sarakste tad es neuzskatu to par nodevību,kaut gan man nepatiktu ja mans vīrs tā darītu.Man bija sliktāk manam vīram bija mīļākā bet viņš negribēja būt kopā ar savu mīļāko un teica ka mīl mani un bērnus.Un es to jutu ka viņš mani mīl.

Danaja  miers2 20:43, tavs domu gājiens man atgādina purvu, vai aizaugušu dīķi, kurā var iegrimt, aizrīties ar dūņām un noslīkt arī nebrienot pārāk dziļi. Pārāk daudz pretrunu. Nu ja Tu saki, ka "kopumā tā ir grēcinieka atbildība, nevis cietušā atbildība"(c), gribas iebilst, jo tevis aprakstītais automātiski cietušo padara par upuri. Un, kā jau mēs visi zinām, šādos gadījumos tiek meklēts vainīgais. Nu tā arī ir tāda atkarīgo domāšana. Es jautātu - uz ko pavilkās, jeb kādā kārdinājumā krita cietušais? Vai arī nebija pietiekami vērīgs un nenovērtēja pretinieku...Jebkurā gadījumā, cietušais var iemācīties tikai no savas kļūdas, nevis vainojot pretinieku. Ja gribi, varu arī dziļāk...es pietiekami labi peldu, bet purvā es nebridīšu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu