Vai virtuālā mīlestība ir nodeviba?

Draugs sarakstās ar viņa prāt mīlestību bet saka ka mīl mani .
viņš viņu pazīst tikai sarakstēs, tas ir virtuāli viņš mīl viņu

Vanesa15  Palasījos... Ir atkal viedoklis. Tātad:

Neviens nevienam nepieder? Nu nu. Ja saistās kādās attiecībās, tas protams nenozīmē būt kā sunim pie kājas 24/7. Jābūt savai brīvai gaisa telpai. Bet jebkurās attiecības ir cieņas sarkanā robeža, kad nedrīkst pret otru būt cūka un sāpināt. Sava veida atbildība tomēr ir.

Gājēju nenoturēsi? Protams, ka nenoturēs ne gājējus ne mirējus. Bet lai tad iet veseli uz visām debess pusēm. Kādēļ otru pietur un čakarē, ja jau nav vislabākais, kaut kas pietrūkst un terepere.... un jāmeklē kaut kas vēl. Tad jau tā tikai ir otra cilvēka izmantošana un otram sēdēšana uz pulvera mucas un gaidīšana dunci mugurā.

Nēnu labie attaisnojumi visatļautībai. Tad dzīvojiet mīlīši vieni un vienai dienai, un nevienu nepiesaistiet un nemāniet

Danaja  Vanesa15 08:45, protams, ka neviens nevienam nepieder. Vispār jau, grūti iedomāties, ka kaut cik normālas attiecibas varētu sākties bez cieņas. Bet arī cieņu nevar no otra pieprasīt. Vai nu tā ir, vai arī nav. Tāpat ir ar atbildību.
Ja par robežām, tad tās var nolikt tikai pats sev, bet ne jau otram pieaugušam cilvēkam. Katram pašam jāzin sava sarkanā līnija, un vēlams par šo robežu arī informēt otru. Nevis piedraudēt, pieprasīt, vai vainot otru par to, ka viņš kaut ko ir pārkāpis vai nav ievērojis.

Edgars37  Man skiet, ka jus abi ar draugu neesat pie pilna rubla😃

Geisha  Kapēc sieviete tik ļoti grib vīrietim uz acīm uzlikt klapes, lai uz citām nelūr, ausis aizbāzt, lai citas nedzird, kastrēt? Un tad bļauj, ka nav īstu vīriešu? Varbūt tomēr vajag pie sevis piestrādāt? Piecelies, aizej paskaties uz sevi spogulī (vēlams kaila un labā apgaismojumā), izdzen tarakānus no galvas un uztaisi vīrietim brokastīs tostermaizi ar šķiņķi un kafiju. Atvadoties uzspraud buču uz vaiga un pasaki, ka vakarā tev būs tikai mežģīņu halātiņš......nevis vīrieti tik ar samazgām nolej netā. Tas nemaz nav tik daudz. Vīrietis pat ar koku nebūs dzenams prom kur nu vēl meklēsies pa netu. Paēdis suns kaulu negrauzīs.

zefiirinsh  Arī šajā jautājumā esmu pieredzējis... citos laikos, nu jau šķiet arī citā realitātē... bija man šie gājieni te un OP ... goda vārds nekaitīgi likās... Sarakstes parasti noplok, jo apsīkst tēmas, pamainas kkas reālajā dzīvē, darbs, vnk. nav laika... Tā tās sarakstes uzrodās un pazūd: Tomēr 1 reiz gadījās tā ar vēstuļu draudzeni kurai bija draugs, man draudzene... Man beidzās ātrāk darbs, viņai atcelta tikšanās, kostatējām ka esam dažu kvartālu attālumāviens no otra . Nu ko pa kafijai? Brīvības, Cēsu tad vēl Statoilā sasitām strelku ne randiņu, vēsie lietišķie tipiņi :D
Rezultāts: Kļuvām pāris...Tā ar to virtuālo un reālo pasauli....

Trusis1983  Tas viss ir blekis.Pec tam vairs nebus nekada virtuala sarakstisanas,bet gan reala satiksanas.Tad sekos visiem zinamais sauklis "Es tevi nemilu".Karoce ar pirkstu taisita huinja bus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu