Gribi iemantot pasauli- pazaudēsi sevi!

Teksts no Jaunās Derības! Vai arī mums tas ir aktuāli? Ko mēs no tā varētu saprast? Gribam lai visi mūs mīl, apbrīno! Lai "mazliet" apskauž- var būt pat nepamatoti, bet patīkami! Mēs uz sevi skatamies itkā no malas- kā izskatāmies citu cilvēku acīs! Protams, tas, kas notiek mūsu pašu sirdīs un prātos- pārdzīvojumi, rūpes citiem nav jāredz! Bet var būt arī mēs paši sevi uztveram pēc kaut kāda vispārīgi pieņemtā standarta, lai varam iekļauties šajā shēmā?

estepat  :)jurk! Ko tu domātu par kādu citu personu, kura par viena augļa(100%, ka ne vienīgā un ne pēdējā- šeit gan jāpiebilst:) zādzību- draudētu ar ēdāja un visu viņa pēcnācēju nāvi, !atdzīvināšanu!- un tad vēl mūžīgu spīdzināšanu ar uguni!?? Un vai palīdzētu kaimiņa ģeniāli ģenitālā- sava dēla sūtīšana pie pēcnācējiem- noslepkavošanai, lai vismaz šādā sakarā aptrakušais kaimiņš pieļautu iespēju piedot ēdājam un viņa pēcnācējiem- kas novērtē ´ģeniālo´ kaimiņa piedošanas iespējas plānu un atzīst, ka neko gudrāku jau izdomāt nevarēja, ja nu vienīgi augstsirdīgi piedot un izsniegt katru dienu katram pa deficītajam auglim... Padomā par šo bībeles murgu, jurk, un mēģini apjēgt- līdz kamajam jāaizdomājas, lai izdomātu tādu ´šedevru´. Tīri cilvēciski pat pietiktu, lai vainīgie katrs vienreiz atsūkātu tēvam vai dēlam- nu kā ar cēsu alu- ir tak varianti..;)

miglainaa_plava  Bet nepazaudēt sevi nozīmē- būt tīkamam savam Kungam Radītājam, būt paklausīgam Viņa mācībai!!!

BET ne gluži tā ir. Cilvēks ir vīnš pats, kad seko savām vajadzībām, savam EGO. Kad seko Dievam, tad viņš patiesībā noliedz sevi, un principā tāds ir arī mērķis. Dievs uzliek jaunus ierobežojumus skaistās nākotnes vārdā.

estepat  :)miglainā plava, es ticu, ka Visaugstākais Saprāts Visumā ir tik daudz reižu pārāks par bībeles dievu, cik pārāks ir tas augļu audzētājs, kurš katram nejaušam garāmgājējam dāvā pa auglim no katra sava koka, par to augļu bāzes īpašnieku, kurš jebkuru, kurš nopizģījis viņam pat vien tikai vienu augli- nolād, padzen šo- augli ēst- gribošo, un piesola no visiem viņa pēcnācējiem, kuri nebučos viņa dēlam henkam pakaļu- izsist visus sūdus- no viņu resnajām un ne tik resnajam zarnām..;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu