vai apprecēties ir svarīgi?

vai, kad esat satikuši cilvēku, ar kuru vēlates būt kopā, jums ir svarīgi apprecēties?
un kāpēc?
tāpat, kādēļ attiecību reģistrācija šķiet nesvarīga vai nevajadzīga?

Inguciuna  Līgumu pie notāra par katru kastroli un katru dzimumaktiņu noformēt tā, lai par katru reizi vismaz procentus samaksā.

solvitas  Nedomāju, ka tās sievietes, kas piekrīt tā draudzēties bez laulības ir laimīgas. Tā ir tāda izdabāšana vīriešiem, kas nevēlas uzņemties atbildību un apsver iespēju turpināt staigāt apkārt vai pēc laiciņa šo modeli nomainīt pret citu bez juridiskām formalitātēm. Sievietes pašas vainīgas, ka kam tādam piekrīt un pēc tam raud.

Aukstums  vajag.. kaut vai tāpēc, lai pasargātu sevi nelaimes gadījumos...viss pārējais ir aprakstīts likumos.

adamsone  Tas ir godprāta jautājums. Vai nu cilvēki visai sabiedrībai pasaka, ka mēs esam ģimene tādā veidā un formā kā šajā sabiedrībā tas ir pieņemts, vai atstāj vaļā durvis uz citām attiecībām. Nekāda trešā varianta te nav.
Tas, kurš negrib precēties, ja ne tieši cer uz ko labāku, tad īsti apmierināts ar esošo nav. Tālākais ir laika jautājums - vai pagūs novecot pietiekoši ātri, pirms dzīve piespēlēs to īsto.

neko  Ja attiecības tiek plānoti bērni, tad tam ir nozīme, ja nē - tā tāda māžošanās vien ir, nu līdzīgi kā starp viena dzimu pārstāvjiem. Galu galā kāda tur nopietnība, ja bērniem vēl vai vairs nav gatavi.

solvitas  Nav gan māžošanās! Arī gejiem ir svarīgi, ka tas otrs pieņam viņu tāds kā viņš ir un viņiem tur ir tādas pašas kaislības kā starp vīrieti un sievieti. Ja nevēlas precēties, tātad tu esi rezerves variants, līdz parādīsies kas labāks pie apvāršņa.

neko  Mela: bet ja vīrietis bērnu no tevis negrib, vēl jo vairāk situācijā kad ir tomēr "gadījies", gribi tek ka tās ir nopietnas attiecības?:) Tad kas tieši viņas ir nopietns?

jadore  Svarīgi. Tas rada piederības sajūtu.

Virgo  Kalniņš , Džilis un vēl citi ir precējušies 5-6 reizes un ko labu tas ir devis viņa bijušajām sievām....
Vīram raksturs vājš un rets,
Ar kuru paguļ , to tūdaļ preC...

Destination  Nē, nav savarīgi.

Tessa  esmu Melas puse. tikai: nekad nesaki nekad, nekur nav teikts, ka nenaksies shkjirties. tie, kuri nekad nav bijushi preceti, nav ko fantazet :pp /izteiksmiigi paskatiijas/

coldlands  Tad nafig precēties, aizejat, sastādiet papīrīti, ka jebkura gadījumā arī tad ja tantam onka apnīk, tāpat sim jāatstāj viss tantam, tā lai tants zin, ka onkam iet grūti, un vins jūtas nelaimīgs.

coldlands  A kāpēc Tev tāda interese?

saulite34  Šoreiz man interese jūsu katra paša iekšējā sajūta. Un, ja var, tad pamatojums - kāpēc tieši tā - jums ir svarīgi būt ar mīļoto cilvēku reģistrētā laulīvā vai kāpēc jums ar mīļoto cilvēku svarīgi būt brīvās attiecībās :)[c]

Ja tu arī uzzināsi citu cilvēku iekšējās sajūtas,tas tev tāpat neko nedos.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu