vai apprecēties ir svarīgi?

vai, kad esat satikuši cilvēku, ar kuru vēlates būt kopā, jums ir svarīgi apprecēties?
un kāpēc?
tāpat, kādēļ attiecību reģistrācija šķiet nesvarīga vai nevajadzīga?

Epifanija  nu, lūk, tik daudz uzmestu vīriešu, kuri vaino savās bēdās visu sieviešu dzimumu, bet nejūtas vainīgs pats par savu izdarīto kārtējo izvēli, kura aprobežota ar lieliem pupiem un orālo, varbūt būtu laiks pašiem sev pagriezt ar rādītājpirkstu pie deniņiem un atzīt sev, ka esi bijis muļķis un izdarīt secinājumus, vismaz kaut kādus, lai turpmāk fobijas tā neaktivizētos, kad reāli nonākat sievietes sabiedrībā un nebāžat naudas makus tik dziļi kaut kur, kad otra dienā nevarat tos vairs atrast..
par tēmu, noteikti, kad kauliņi tiek mesti kopā un tēriņi top kopīgi, būtu jāapspriež šis jautājums, vismaz sarunu līmenī, lai zinātu uz ko parakstās un kādas var būt sekas, turpinot šīs attiecības

saulite34  Ja tu ieklausītos arī kakātāju viedoklī,tad tev tik daudz problēmu nebūtu,ja sievietei ir svarīgi būt ar mīļoto vīrieti reģistrētā laulībā,tad viņa ņem un visas tās lietas gudri sakārto.

Epifanija  ko nozīmē gudri sakārto- apved ap stūri?:)

saulite34  Es šeit izteicu savu viedokli,kuru tu vari lasīt un vari nelasīt,man ar domāšanu ir viss kārtībā,problēmas jau ir tev,ja jāuzdod tādi jautājumi,dzīvi vajag vienkāršāk dzīvot un problēmu nebūs.

saulite34  Vistrakāk jau ir ar tevi pašu,ja tu pat neizproti vienkāršas lietas,veiksmi tev tavā fantāziju pasaulē.Nemaz nebrīnos,ka vīrieši no tevis mūk.

mojito  "mojito, un cik tālu jūs ar tām jūtām tiktu?
bērni? kopīga dzīvesvieta? transports? labi... un kas viņa īsti skaitītos? tava draudzene? tava sieviete? kā tu viņu stādītu priekšā savam sabiedrības lokam?"

Mela - un kaadaa veidaa lauliibas esamiiba garantee to visu, ko mineeji - bernus, dziivsvietu un transportu?

Staadiitu priekshaa kaa dziivesbiedri, piemeeram. Manupraat, ja cilveekiem ar psihi viss ok, nebuutu papildus jautaajumu.

mojito  You willl be judged regardless of what you do.
Visai pasaulei neizdabaasi, un nav vajadziibas man tam. Kada skjirba ko padomaas citi.... :)
Es neesmu principaa pret lauliibaam, vien teicu, ka man tas nav obligaats pasaakums.
Citaas valstiis juridiski arii ir taa, ka ja dziivo kopaa 2 gadus, skaitaas jau buutiibaa kaa lauliiba, un attieciigi tiek taa veerteets un trakteets, ja nu sanaak skjirties un daliit iipashumu.

rokons  Ir daudz juridisko nianšu kas parādās, ja nav reģistrēta laulība. Ja abiem ir labi, kāpēc nesareģistrēties ? Nav tas ne dārgi ne sarežģīti. Kāzām nav obligāti jābūt trīsdientusiņam

aija_69  Gan jaunībā, gan tagad, būt precētai emocionāli nav bijis svarīgi. Taču dzīvē tā nu ir sanācis, ka 28 gadus esmu laulībā. Oficiālas sievas statusam ir gana daudz juridisku nianšu, piedevām noteiktos apstākļos arī visnotaļ negatīvu.

raina1970  Manās sajūtās un attieksmē- laulības, precēšanās- ir ne tikai mīlestības, bet arī ( un pat laikam visupirmāmkārtām)- cieņas parādīšana otram cilvēkam. Kad abi ir gatavi būt kopā - ne tikai zem deķa, pie galda, draugu lokā, bet visās jomās un situācijās- priecīgās, ne tik priecīgās, un tā teikt darīt zināmu - mēs esam komanda- - sev, sabiedrībai, un arī - valstij.Nekadā gadījumā neuzskatot , ka laulības- tā ir garantijas vēstule, ka viss izdosies , ka viss tā arī būs.Dzīvē var notikt visvisādi.

Droshs_Plecs  Sievietei svarīgi, vīrietim nē.

Ananda_A  Ja vīrietim foršs uzvārds, tad nav ne vainas precēties. Ja uzvārds nav patīkams, tad nav jēgas ņemties ar visu dokumentu pārkārtošanu. Testamentu var rakstīt kaut uz kopīgo suni, laulība nav obligāts nosacījums.

neko  Nja, kas nu kuram, kam uzvārda labskanība, kam pārējie šī uzvārda īpašnieki svarīgāki:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu