Ja sievietei vīrietis nepatīk

Ja sievietei konkrētais vīrietis nepatīk (nav viņas tips), vai viņš ar gudru un pacietīgu rīcību tomēr var viņu iemīlināt sevī? Kas tieši viņam būtu jādara?

av2  nee, nevar. Pieklauzt gan var. Bet taa nebuus miilestiiba. Un ilgi tas nevilksies.
Taapeec, ja nav tas abpuseejais kliksskkis, laba noziimee, ja nav sajuutas uzreiz, ka viens bez otra nevar....nu nafig savu laiku/liidzekllus izteereet tam, kurss to nav pelniijis ?

ube  Var. Pieradini pie sevis un kļūsti viņai vajadzīgs.

Mela  starp citu, vienmēr esmu pētījusi cilvēkusi un jau bērnībā - nu labi kaut kas ap 12 gadiem - pētiju un domāju, nu ir smukaki un mazāk smuki, bet to, kāds ir cilvēks un vai viņš patiks, to var saprast tikai pēc komunikācijas ar viņu..... nu tad cilvēks neatklājas ne pirmājā stundā, ne dienā, ne pat nedēļā, ir jāpaiet laikam.... es teiktu - mēnesis līdz trīs, lai saprastu :)
un, jā no skata var būt "nekāds", bet iekšā ir kaut kas tāds, ka šis cilvēks šķiet skaistāks daparjebko iepriekš redzētu
pēc savas pieredzes - tad, kad viņš atver muti un tad, kad rīkojas, tikai tad var ieraudzīt cilvēku.... manā dzīvē bija 2 šādi :) pie tam viens pat nemēģināja mani iekarot, vnk bija tāds kāds ir + nedaudz centās, lai es jūtos labi (pieklājības pēc) :)
Un mani izbrīna vīriešie 9Par sievietēm nezinu), kas pēc kāda otrā randiņa cerīgi saka nu laikam beidzot būšus saticis savu īsto :) .... jo, nu nav tak iepazinis vēl "iekšiņu" :)

Arvienvārdsakot - atbilde uz jautājumu - var, ja patesi vēlas ..... (nu un ja ir foršs)

mikeliene  Var,lēnām pacietīgi,neuzbāzīgi..ir bijis,kad tu skaties un sāc domāt par cilvēku savādāk,jo reizēm tā pirmā vērtēšana ir maldīga,kamēr neiepazīsti ilgāk,nopietnāk..

lasminaxxl  Ja nav mans tips, tātad nav !

neko  Vienu tik nevaru saprast, priekš ka vīrietim sieviete kurai viņš nepatīk? Kāpēc tērēt laiku ar tādu kurai nepatīc nevis pievērsties kādi no tām kam patīc?

Mela  sievietes saka, ka var, vīrieši, ka nevar :) nez, kāpēc tā?

neko  Mela: acīm redzot sievietēm tā patikšana mazāk svarīga. es nevaru ar sievieti, kas man nepatīk:)

Mela  neko
acīmredzot :) sieviete vīrieti izvēlas dzīvei, ne gultai ;)
ir tā, ka mums svarīgi ir kā mēs ar jums jūtamies :) un, patiesībā, nekam citam nav nozīmes :)

jā, jā - atceros izteikto versiju, ka vīrieši sievieti izvēlas tad, ja viņš viņu seksuāli iekāro :)
taču.... arī tā nav gluži taisnība, pie tam dzīvei arī vīrietis ieklausīsies sevī

un kaut kā pēdējā laikā mani ir pārņēmis reāls izbrīns par vīriešu viedokļiem - pēkšņi vairums saka, ka sievietei galvenais ir būt - nu labi izskatīties :)

aquaserpente  Laikam jau var, bet tad jājautā kāpēc tas vīrietim ir vajadzīgs. Ja tiešām lielā mīla pār viņu nākusi, un būs mūžīga mīlestība līdz kapa malai, cieņa un uzticība, var pamēģināt. Ja nostrādā tas, ka par varas makti vajag to, ko dabūt nevar, tad labāk savaldīties un likt sievieti mierā, jo kā medījums būs rokās, tā iestāsies neziņa ko ar viņu tagad lai dara, un vispār, kāda velna pēc es tā centos, jo man viņu nemaz nevajag. Un būs tikai izniekots laiks (abiem), uz sačakarētas citas iespējas (arī abiem).

neko  un kaut kā pēdējā laikā mani ir pārņēmis reāls izbrīns par vīriešu viedokļiem - pēkšņi vairums saka, ka sievietei galvenais ir būt - nu labi izskatīties :)
----

Un ko tad pirms tam teica?:) Bet var but tomēr Tu vienkārši kaut kādu iemeslu pēc esi sakusi tikai tagad to ievērot?:)

coldlands  Iemīlēties nezinu, bet iepatikties var, jo kuram gan nepatiks foršs cilvēks.

Felde  Neatlaidiba....-bet ne uzbaziba. Un ja,izskaneja jau-nekad nekritize,nenoniecini.

neratni_stasti  Kad es saku, ka vīrietis nav mans tips, tad tas attiecas nevis uz ārējo izskatu, bet uz visu viņa būtību - uz raksturu, nervu sistēmu, pasaules skatījumu, attieksmi pret citiem cilvēkiem, dzīvesveidu. Un tādā gadījumā tā gruntīgi iepatikties nav iespējams, jo savu raksturu taču vīrietis neizmainīs. Var sievieti pie sevis "pieradināt", "samierināt", uz cik ilgu laiku, tas gan atkarīgs no daudziem apstākļiem.

juicy  Protams, ka var, tikai pacietība ir vajadzīga. Un jākoncentrējas uz vienu vienīgo. Nevis ar vienu saraksties, ar otru ej uz randiņu, trešo turi rezervē un ceturtā - mīļotā kaimiņiene!

Cafe_Noir  ja nevar iemīlēties no pirmā acu uzmetiena, tad ir taču otrais, trešais, ceturtais ...

Baklazans  pats pievienojos tam šeit bieži paustajam uzskatam ka nav vērts tērēt laiku un emocijas tādā situācijā

bet man bija uz otru pusi kad mani mēģināja piemīlīnāt
sanāca tikai pieradināšana un un tikai uz laiku bet līdz jūtām ko varētu saukt par mīlestību diemžēl netiku

Mela  neko, tā izskan kā bezmaz vienīgā prasība :)

neko  Mela: nu vienīgā jaunu tā nav, dzīvē tas nav tik vienkārši pietiek tik ar kaut ko vienu:)

Bet par to smukumu runājot: vīrietis jau ne ar jau seksam tik, bet dzīvei tomēr izvēlas.
Saproti iet laiks, cilvēks +/- normāli pa dzīvi iekārtojies, mājas dizaineris visu tā pa smuko noformējis. Nu un pēc ka tās izskatīsies, ja dizainera piemeklēto virtuves marmora kompozīciju bojās nesmuka sieviete?:)
Seksam jau kā; ja visu reducē līdz "tikai tumša uz zem sagas", tad nav jau tik būtiski kā izskatās... jautājums jau kā reiz kur viņu pārējā laikā likt?:)

Ananda_A  Domāju, ka var. Vīrietis pielaikojas sievietei. Ja tā notiek, sieviete pierod pie šādas vīrieša uzmanības un uzskata par normu. Pēc kāda laika viņam tas viss pamatīgi piegriežas un viņš aiziet, jo apnīk tēlot to, kas viņš nav.

Un tad nu sieviete ir šokā; viņš tā šo gribēja un beigās aizmuka.

Vai bija vērts? Skatoties, cik ļoti viņš to sievieti grib. Cenšas un tēlo tak savas baudas dēļ. Normālās attiecībās par tādām pūlēm pretī arī gribas saņemt kaut ko līdzvērtīgu.

Tie laiki pagājuši, kad vīrietis kā iekarotājs vai viltnieks panāk sievietes uzmanību. Tie, kam veselīga pašapziņa ar tādām lietām nenodarbojas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu