Ja sievietei vīrietis nepatīk

Ja sievietei konkrētais vīrietis nepatīk (nav viņas tips), vai viņš ar gudru un pacietīgu rīcību tomēr var viņu iemīlināt sevī? Kas tieši viņam būtu jādara?

Mela  patiesībā, cilvēks it kā neatbilst prasībām un iedomātajam tēlam, bet .... ir dīvaina vēlme komunicēt
tad jā, tad viss ir iespējams
bet, ja nu pavisam nevelk tad nekas laikam tur nebūs
vai ir jēga tērēt laiku
pasakiet - kam vispār ir jēga?

kvarts  vispirms padomā, kāda mārrutka pēc tev tas vajadzīgs... un kad būsi iemīlinājis, ko darīsi tālāk, jautāsi kā tikt no iemīlinātās vaļā....

senga  Ir tāds teiciens-ar varu mīļš nekļūsi..

Mailija  Censties jau var un varbūt arī vajag,ja pašam sieviete ļoti patīk.Tikai jābūt gatavam ka rezultāta var arī nekad nebūt.Vismaz man ja nepatīk,tad NEPATĪK un viss,kaut uz ausīm var stāvet.Bet kas zin,varbūt ir tādas kam ar laiku var iepatikties.

raina1970  Tips vai ne-tips- tas tomēr sevī ietver ne tikai to ārējo smukumu vai nesmukumu. Bet teikšu tā- ja nav tā klikšķa - lai es skatītos uz vīrieti ar domu, hm.. interesanti kā būtu, ja būtu... tad nekādas gudras, interesantas runas, laikā sniegta nepieciešama palīdzība vai atgādināšana par savu esamību- nu nespēs padarīt to situāciju nedz romantisku, nedz vīrieti- vēlamu kā vīrieti tieši. Kā sarunubiedru, kā izpalīdzīgu līdzcilvēku, zinošu padomdevēju- jā, nenoliedzami šādu cilvēku ir iespējams redzēt savā dzīvē, bet ne kā - mīlamu, iekārojamu vīrieti. Tā diez vai būs mīlestība, pateicība - drīzāk.

Danaja  kvarts 15:55, ļoti labs jautājums - priekš kam Tev tas vajadzīgs? Zin, ir tādi vīrišķi un sievišķi (citādāk tos nosaut nevar), kam tas ir tāds sporta veids - dabūt par katru cenu, nerēķinoties sekām. Un pēc tam - kaut vai ūdens plūdi, pofig. Patiesībā tādiem attiecības ir vajadzīgas tikai priekš tam, lai dabūtu to uzvaras garšu. Tādi atstāj aiz sevis salauztas sirdis, zaudējumu un skumjas.

Ananda_A  17:42 tas "nu un" attiecas uz to, ka var vienā mierā atstāt aiz sevis salauztas sirdis?
Es ar reizēm aizdomājos, kā jūtas tie, kas sabradā citu dzīves... un vienalga nonāku pie klasikas: būs aitas, būs cirpēji! Ko gan citu no cirpēja aita lai gaida, kā vienīgi to, ka šis atbrīvos viņu no kažoka.

Bet autors gaida padomus, kā sevī iemīlināt Ņinu. Es nezinu!
Ja kāds zina, klājiet vaļā, lai cilvēks beidzot tiek pie kārotā kumosa.

Viliendi  Vai nu cītīgi jāapmeklē baznīca vai jāiet pie vardotājas!

Trusis1983  Nevar.Pec tam tapat uzradisies kads kurs vinai patik labak un visas pules bus veja.Dzivosi drebedams,ka kads tev vinu atnems kada bridi.Bus lieli pardzivojumi,labak nesakt kamer nav par velu.

Taurinjsh  Var noteikti, bet ne jau vienmēr. Ļoti daudz dod personības šarms. Pašai ir tā bijis, ka sākotnēji vīrietis ir licies nepievilcīgs, bet jauks un patīkams kā personība. Vienā brīdī jau redzi to pievilcību it visā - gan iekšēji, gan ārēji. Bet tas nav gadījums, kad vīrietis ir kā īpaši centies izpatikt. Tāda mērķtiecīga iepatikšanās drīzāk izraisītu pretēju efektu cerētajam, jo liktos kaitinoša. :)

Pillerina  Tas vienkārši atkarīgs no sievietes, ko gribi pieradināt. Elementāri - vai viņa ļausies vai neļausies, atkarīgs no apstākļiem,kas arī var sasummēties vairāki.

Trusis1983  Pillerina pec tevis teikta izklausijas ka sieviete ir ka dzivnieks kurs japieradina.Bilde tev tur kas tamlidzigs,tevi ari var pieradinat? ;)

Baklazans  ananda a rakstīja - Tie laiki pagājuši, kad vīrietis kā iekarotājs vai viltnieks panāk sievietes uzmanību. Tie, kam veselīga pašapziņa ar tādām lietām nenodarbojas.

viedi vārdi
tikai kāpēc daudzi sievišķi to uzskata tieši pretēji par zemu pašapziņu
no kurienes viņām tāda izkropļota realitātes uztvere
vai tā ir aizsardzības reakcija pret to ka viņas nespēj ieintresēt normālus vīriešus

Mela  :) nezinu kur kādi laiki ir gājuši un pagājuši bet ir vīrietis - un tas ir veidots kāpsihiski, tā fiziski, emocionāli un mentāli atšķirīgi no sievietes
ja ananda uzskata, ka var iekarot vīrieti :) lai dara to
ananda ir paudusi daudz interesantu domu, kā rezultātā es aizdomajos - un kā tad es no malas izskatos :)
un kā ir patiesībā.....
nu par patikšanu - vnk novērojums....cilvēki izvirza prasības - vizuālas, intelektuālas, materiālas un.... atrod, unko es redzu - attiecību biežums ir 3-4 gadā.... un kaut kas nav un nav
personīgā pieredze - pirmā mīlestība 1:1 mans sapņu tēls.... mana mūža mīlestība iemiesoja 3 "nekad" īpašības (mūža, jo citas vēl nav bijis) .... un tie nekad kļuva maznozīmīgi pie visām citām kvalitātēm
secinu, ka cilvēka iztēle svarīgās lietās ir stipri ierobežota :)
primārais - vieglums komunikācijā, un tad jau - kak karta lazhet ... var būt, var arī nebūt, bet
ir jādod iespēja kā sev, tā arī tam otram un - ļoti svarīgs moments - nekāda seksa pirmajā mēnesī :D (skan stulbi, ja? :D )

Mela  es visur esmu padalījusies, visās tēmās :)
kad nenolaižas līdz sīkumainībai, kad tas otrs pašam ir kā pats, kad esat komanda, esat viens vesels, bet ar savu brīvo telpu ... kad uzticība ir tik liela, ka esat bīvi iet un darīt, un vienmēr zini, ka tevi gaida, ka tevi abalstīs, ka būs klāt līdz ko sauksi :)
nezinu - tāda patiesa esība ar apziņu, ka tas otrs ir daļa no tevis un tu esi daļa no vņa, kad saproti, ka tuvāka neviena nav, līdz piedzimsts bērni, kas šo sajūtu tikai pastiprina, jūtas .... tās vairs nav jūtas un tas nav aprakstāms ... patiesībā
tu vienkārši zini - tu pats, visa tava dzīve ir mājās, kopā ar ģimeni un nekam citam nav nozīme, kad Tev ir labi tad, kad ta otram ir labi .... es varu turpināt...
kad ceies pussešos, lai tikai pagatavotu brokastis un pavadītu uz darbu, lai pašam jacelas tik pēc stundas vai divām... kad patiesi rūp .... kad tas otrs ir svarīgs tik pat ļoti, cik tu pats sev....

Mela  es esmu - tas ir - es biju :)
tas ir - mna bija, es biju un esmu nopelnījusi būt laimīga pati ar sevi :)
tas ir - es aprakstīju savu pagātni, pats prasīji :)
vairs tā nebūs.... jo vnk tā vairs būt nevar

Baklazans  mjā iskatās ka melas lielās mīlas gals šobrīd - citēju melu - brīvi iet un dara - kaut kur citur un ar citu
un mela brīvajā telpā palikusi viena

skumjas beigas

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu