Skats uz attiecībām no psihooģiskās puses

cilvēks veidojas kā saulīte, kas pievelk sev planētas, kas riņķo ap to, ja kaut kas nav pareizi, tad stari var aiziet uz vienu pusi. bet stāsts ir par citu - pilnvērtīgai saulītei ir savas planētas (intereses)un stari uz visām pusēm, ja viss ir kārtībā, tad saulīte satiek otru tādu pašu un viņas savieno bezgalības zīme - mīlestība, kas vienlīdz mijiedarbojas abiem dodot un ņemot.... žēl, ka nevar uzzīmēt :) Ideja tajā, ka katrai saulītei ir savas intereses un tikai viens saskares punkts - bezgalības zīmes vidū. Un tās ir pilnvērtīgas, abpusēji mīlošas attiecības. Tad kādēļ šodien cilvēki uzstāj uz kopīgām interesēm, hobijiem, nodarbībām? U nepieļauj, ka katram var būt savas intereses?

newgame  Ja tantam neinteresēs mani hobiji, tad mēs redzēsimies gaužām reti.

Torpedo  Mela, es toč par to pašu dabūju pēdējo banu - par Īsto Mīlu. Bet 20 gadu laikā te pue visa pierod, jo te reti kādam ir visi pieci mājās

KostaPinta  Vairāk, vai mazāk sviesC, jo sievišķīgas un vīrišķīgas intereses ne vienmēr klājas. Nav obligāti jākļūst par futbola vai medību fani, vai arī jāmeklē veci - fitnesa cienītāju, lai veidotu veiksmīgas attiecības.

amelija  M_ela, neizlasīju vai kaut kur biji minējusi pie atbildēm, bet pajautāšu. Vai tie/tas psihologs, kas zīmēja šo bezgalību tajā saskarsmes punktā nepieminēja, ka tur ir arī tie kopīgie piem.pieminētie hobiji (riteņbraukšana, serfings uc utt) un pēc tam pa apli vai iekš tās bezgalības ir tad nu katram savs hobijs, kam kultūra, kam sports. Interesanti būtu izlasīt, ko psihologs tajā saskarsmes puktā pieminēja, kas tie būtu?

neko  Bet protams pa savam, katram sava pieredze savas vēlmes un savs redzējums:) Nav nekā glupāka par teorijām, kas apgalvo ka savā būtībā visi ir vienādi un vēlas vienu un to pašu, ka visi staigā vienu un tos pašu ceļu vienā un tajā paša virzienā. Un pat pa līdzīgiem ceļiem ejot mērķi var radikāli atšķirties.

KostaPinta  Būtiskākais hobijs, kurā vēlmēm vajadzētu sakrist, ir gultas prieku baudīšana. Ja vērojama disonanse, nekas labs nākotnē nav paredzams...:))

Trusis1983  Tas jau tikai labi,ka katram dazadas intereses.Un protams gan jau ka ir ari kopejas intereses,jo nemedz but divi cilveki kam viss atskirigs.Tad jau nav neka kopeja un nekas nesaista abus.Vakara toties pec darba var parunat,ka nu katram ir gajis pa to dienu.Ta izrunasanas vakara jau vien jau ir kopeja interese,kad viens otram stasta par piedzivoto.Nu kautka :)

janisb  Astronomija saka, ka 2vas saules tuvu viena otrai, dzīvībai piemērotu vidi nerada, tāpēc labāk izvēlies planētas nevis citu sauli, nemaz nerunājot par melno caurumu :D

Ananda_A  Ja vīrietis ir Saule, lieliski, ap viņu riņķo planētas un planētiņas, var izvēlēties. Latvijā ir izteikts tādu vīriešu deficīts, kuros ir daudz uguns.
Ja sieviete ir Saule, viņai apkārt veidojas tuksnesis, jo sievietes funkcija ir dot veldzējumu nevis uguni.

janisb  Ja satiekas divas pašpietiekamas personas, tad vienīgais, kas var notikt, ir seksis bez saistībām, to protams var nosaukt arī par enerģisjas apmaiņu :D

jadore  20:39
Principā, jā vienīgi, ja tas seksis ir tik labs un ar to otru personu ir tik interesanti, ka gribas būt arvien vairāk kopā un tad bez saistībām nesanāk.

Rondijs  "kādēļ šodien cilvēki uzstāj uz kopīgām interesēm, hobijiem, nodarbībām?". - tāpēc, ka absolūti liekājā vairumā gadījumu nav PATIESAS tuvības (abi noslinkojuši partnera izvēlē, un sevis pilnveidošanā), līdz ar to, tas ir ar kaut ko jākompensē. Saprotams, ka KAUT KAM kopīgam ir jābūt, lai attiecības turētos kopā. Ja ir laba pievilkšanās seksuālā plānā, tad viss cits varot pat nebūt kopīgs..

Baklazans  ex mela rakstīja - vot tad sākas tas, ka kāds no viņiem neriņķo ap otru, bet notiek enerģijas apmaiņa - mūžīgā bezgalības zīme...

visa garā diksusija vienā teikumā

ja atkāpjamies no saulītēm un galaktikām un vienkārši apskatāmies uz atiecību modeļiem tie ir dažādi
vieniem patīk un grib darīt visu kopā
citi labāk atsevišķi
galvenais lai attiecīgā tipa cilvēks pārī ir ar tādu pašu tad viss kārtībā

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu