kas bojā raksturu?

kas patiesībā bojā raksturu? naudas trūkums - nabadzība
vai nauda, ja tā ir pietiekami
vai ja tās ir daudz?

havjiers  vēl nesmukāk ir vērtēt cilvēkus pēc viņu materiālā stāvokļa .

Torpedo  Es gribētu apprecēt jaunu skaistu meiteni un lai sievastēvs uzdāvina mums uz kāzām pilnīgi jaunu mašīnu nullīti! Nu, re, es ar varu gribēt kko no citu kulēm, a to sievietes vien tik pārņēmušas to kā savu monopolu! :D Tipa, tu maz pelni, kā tad mēs dzīvosim? :D Nu, tas, ka viņa nepelna ne tik, protams, ir sīkums :D Lai tak iet ieskrieties - simts gadu nevajag!

Inguciuna  Stulbums bojā un pārāk liela centība uzzināt visu pasaulē šeit, labāk būtu iedevusi kādam biznesmenim :D

havjiers  19:38 Pat nezinu , kam tagad vajadzētu būt ? Bet paldies par info !

Danaja  Torpedo 20:26, es gribu tavu sievastēvu. Padod ziņu, kad atrod.

jadore  Torpedo un Tu tiešām nejustos kā lūzeris saņemot tādu dāvanu? Nu, ka tu pats nevari nopirkt savos gados.

Torpedo  jadore , tad man jājautā, vai sievietes, kas uzskata, ka vīrietim ir jāpelna vairāk par viņu, nejūtas kā lūzeres, kas par ienākumu starpību vnk izīrē sevu kājstarpi?
Danaja, mans bagātais sievastēvs ir tāds pasaku tēls, kā princis, ko te cer sagaidīt sievietes, tā kā nevarēšu līdzēt

abols23  Kas bojā raksturu?Laikam cilvēka vārdi un izturēšanās ....ja ļauni vārdi un darbi,tad netīra sirds.Ja skaisti vārdi un darbi,tad - labs raksturs.

jadore  Es nezinu, sievietes ir tik dažādas. Vēsturiski katram dzimumam savas funkcijas, kamēr bērni jāiznēsā un jāaudzina, būtu labi, ja vīrietis pelnītu vairāk un uzturētu ģimeni. Bet dzīvē ir ļoti dažādi. Es vnk par sevi iedomājos, ka būtu dīvaini, ja nespētu nopirkt to, kas man nepieciešams, es tādā situācijā nejustos komfortabli. Tāpēc pat nedomāju par tādām dāvanām.

Danaja  Torpedo, bet tad jau sanāk, ka Tu arī gaidi pasaku princesi. Ai, man vienalga. Galvenais neprasi viņam to jauno mašīnu no dārgā gala, savādāk man maz paliks pāri priekš savējās.

MrJones  Torpedo,,..ar asiniim nopelniitaa, diez vai buus pati godiigaakaa../? :) ...driizaak, uz kaut ko kriminaalu velk.....,jo taa normaalaa darbaa, nespeeju iedomaaties,,....kur darba inspekcijas skataas...?? .....taatad, kaut kas nav tiirs...!

Vaukskis  Patiesiibaa seksa (nevis prostituucijas, bet patiesas ieintereseetiibas izraisita) iztruukums daudzu gadu garumaa, kad ir pastaaviiga sajuuta, ka nu, vajag taadu,- tacju nekaa nedabuusjana !

Geisha  Tikai muļķim nauda bojā raksturu. Gudram tā dod iespēju.

Edgars37  Nauda nemaz nelauj but nigram, jo pastavigi ir jadoma, ka to ar lielako atdevi ieguldit;). Teiksim, ja pirmaja randina nobriest sekss un naudas nava, nava ar kur labi nojaties un nigrums klat;D. Principa, palasot sos komentarus, tiri labi var apjaust personazu rocibu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu