ko darīt ar negodīgiem vīriešiem?

mikeliene  ..ja uz pieres šiem būtu rakstits ka negodīgi,tad jau zinātu ko darīt..;))

Caune  Laicīgi atvadīties.

Liigucis  Skatoties, kada zina negodigs

Ja slepj ienakumus - pa purnu
Ja krapj - uzlikt ragus, vai likt saprast, ka tie uzlikti. Vislabak, ja vinam to dara zinamu citi

Rondijs  Visus negodīgus vīriešus nostādīt rindā pie sienas un nošaut. Vai ne, gribējās gan? Tev pasniegta mācībstunda, un par to jāsaka paldies. Mācies no savām kļūdām.. ka neizvēlējies īsto cilvēku, ka akli uzticējies, ka neredzēji, ka jūsu attiecības nav īstas vai sen jau beigušās.

engeliteS  Publicē vārdu, telefona numuru saitā krapnieki.org vai līdzīgā

M_ela  Rondijs pa tēmu atbildēja :)
Viņš ir tāds, kāds ir, ne viņu jāmaina, bet sava attieksme ;)
Dzīve pasniedz mācībstundas un tik ilgi, kamēr cilvis saprot.... tā kā - pasaki paldies par skolu, izlobi mācību un dzīvo tālāk :)
"Un viņš turpinās mānīt citas meitenes???" - tā būs citu meiteņu mācībstunda ;)

adamsone  Klukstītes mainīsies, mācīsies un attīstīsies tā vietā, lai iedzertu malciņu brendija, nu varbūt divus un pie sevis secinātu :"Nāks citi s**, šitie aizmirsīsies".
:)
Bet ragus uzlikt var vienmēr, kaut vai vispārējās kārtības labad.

Mailija  Uzreiz jau tak nepateiksi godīgs vai negodīgs un galvenais pret ko un par ko.Ja attiecībās negodīgs tad nafig tādu,ja citās lietās tad man pie kājas.Neba nu nesanāk tā pa dzīvi pavisam godīgi dzīvot.

Pillerina  Vai "Līvi"-iem nebija dziesma, kur vārdi:"Ja tu mīli, izdari tā, - lai man sāp" ?
Tad vajag kārtīgi ieriebt. Man tā liekas. Ja vien ir laiks un noskaņojums :-)

zefiirinsh  Viens labs veids ir nest ārā smadzenes, kā to dara mana vecā brūte...

Baklazans  mana dara šis tēmas autores ieraksts - Un viņš turpinās mānīt citas meitenes???

iespējams ka ir jāziņo tiesībsargājošajām iestādēm jo saskatu reālus draudus tam negodīgajam vīrietim

Araabs  Kas ir negodīgi vīrieši? Es zinu tikai kas ir negodīgas sievietes.

Believe  Kādā ziņā negodīgi? Ja nesankcionēti izspiegoja tevi tavā privātā telpā vai aizņēmās 10 tk uz neatdošanu, tevi sargā likums, bet ja apsolīja izdr... un uzmeta, meklē citu alfonsu.

Geisha  Ak, debess, vecim sagribējās svilpīti paslīcināt un Tu piekriti. Ja bija labs sesks - labi. Ja sūdīgs tagad zini ka var būt arī nekāds sesks. Pieredze. Par mācībām ir jāmaksā.
Aizej pie sievas nopuņķojusies, noraudājusies un palūdz, lai atdod Tev to vīrišķi. Vai vīrišķi, vai pa muti vai samazgas bet kaut ko dabūsi. Lai veicas! Bet vai Tev to vajag?

raina1970  Apmānīt var tādu cilvēku, kurš- vai nu nekad, nekad mūžā nav saskāries ar cita cilvēka meliem, pats nemelo nekad, nekad, un vispār nezin- kas tas ir- meli... vai arī tādu, kurš ļaujas apmānīties..pati vari izvēlēties, kurš variants attiecinams uz Tevi... Biki skarbi, bet tā ir. Riebet, atriebties, abet- priekš kam tos s...dus vēlreiz cilāt? No situācijas var gana daudz labā paņemt- vispirms -pieredzi, ko un kā pašai nevajadzētu darīt citā reizē.. un kam uzmanību vairak pievērst, vai ko laist gar ausīm, ko pašai vajag, vai nevajag. Tas vīrietis bija Tev - skolotājs, jā, nepatikami , jā nezini par ko Tev tā, bet dzīve redz izdomāja, ka vajag apmācīt meitēnu arī šitādam gadījumam.Mirstamā vaina tak nav? nav.. pasmejies par to , ka čoms staigā apkārt un nekādi nevar nomierināties, Tu tak nezini - kā viņam tas kādreiz viss atspēlēsies..

Inguciuna  Ak tad tur tā lieta, precēts :D Lai izvairītos no šādiem eksemplāriem, kad šis saldi dus, ar ķīmisko zīmuli uz muguras šim uzrakstīt sirsnīgu vēstījumu iespējamajai sievai un apakšā savu numuru, lai pazvana ja kas :D Un priecājies ja pazvana sieviete, ibo mūsdienās var visādi gadīties :D

Vanesa15  Neielaisties. Vai ielaisties tikai tādā mērā, cik pati spēj kontrolēt un tikt galā ar situācijām, kad tevi piekāš.

sparite7  Aizsūti sievai dāvanu - tīru biksīšu komplektu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu