ko darīt ar negodīgiem vīriešiem?

Baklazans  ak par tādu situāciju ir stāsts
kur tādi kretīni rodas

publiski kastrēt tādus un nevis ķīmiski bet gan mehāniski

draiskule1963  Diemžēl nekas nav par velti. Arī par pieredzi ir jāmaksā. Citreiz būsi gudrāka!

Edgars37  13:15

...precets;D??? Tad ir no sievas atkarigais;D!!! Dari, ka rakstits seit 14:57, vai ari vnk pazino sievai par vina sansoli;). Tadiem atnemot sievas atbalstu, var vinus pazudinat uz visu atlikuso muzu, ta ka uz prieksu;D!

saulite34  Gan jau sieva zin par viņa sānsoļiem un vēl ir pietiekošā vairumā sieviešu ,kurām ir pilnīgi vienalga precēts vai neprecēts,ka tik vīrietis.Un,lai tevi neizmantotu, mazāk klausies vīrieša pasakas,bet uzreiz veic pārbaudi,brīvs vai precēts.

Ticiana  Nedod Dies tādu sievu kā t.s. Baklažāns. Cerams, vismaz nav nabadziņu pirmā noskatījusi un nolenkusi. Bez ironijas.

Maximus4  Ko darīt ar negodīgām sievietēm... nu to pašu... nu vienkārši ir jāprot viņi atpazīt... kā noteikt pirmajā randiņā kā jūsu potenciālais partneris izturēsies pret jums... ļoti vienkārši.. paskataties kā viņš izturas pret pārējiem... (oficiantiem viesmīļiem, klubā pret citiem) tieši tā viņš vēlāk izturēsies pret Jums... (tā ir viena no psiholoģijas definīcijām). Diemžēl pārāk maz mēs uzticamies šim definīcijām....

Postremo  sex?

leons13  Kā to saprast,negodīgs vīrietis?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu