Kā cinaties ar depresņaku?

Ka laiks iet un ta privata dzive tā ari nav sakartota.Ka trapas tik vieni idioti un kretīni.Kad viss sāk nerrot ka nekas normals netrapas un vispar gribas par visu un uz visiem nosplauties.Ka tiekat ar to galā,ka atkal gribetos ar kadu iepazities?Un ka lai saprot ka nav idiots vai kretins.vai pat abi kopā?:(

riebekle  Depresija jau nešķiro, vai esi ar kādu kopā vai ne, vai bagāts vai nabags....Pat laimīgākajiem (kas tādi izskatās un kuriem, šķiet, viss ir) var būt depresija.... Ir labi, ja blakus ir forši draugi, kas atbalsta un izvelk no mājas, palīdz un ir blakus tajos brīžos, kad gribas vienkārši kaukt...Nu jā, draugi, labi draugi... Vai labs psihoterapeits/psihiatrs.... Es iztieku pagaidām ar draugiem...
Nezinu, ko ieteikt - meklēt kādu, ar ko parunāt, mēģināt kaut kā sevi nodarbināt un izvilkt no mājas, kaut ko reāli stulbu izdomāt un izdarīt, pastrādāt pie sevis - paņemt un pārkāpt kaut kādiem seniem kompleksiem...Kaut kā tā...

Edgars37  O;D...skiet bus akal jaunu temu izvirdums;D;D;D

Drole  Lasiet taalaak par virsrakstu. Kundziitei ir besis, nevis depresija. :D

Bonny  Nekā nevajag cīnīties.
Te vietā būs citāts no K. G. Junga, kurš, neskatoties uz ievērojamu statusu sava laika sabiedrībā, veiksmīgu ģimeni, labu materiālo stāvokli un visu, ko vien cilvēks no dzīves var sev labu vēlēties, neskatoties uz visu, arī uz personīgās ādas bija izbaudījis ne tikai parastu depresņaku, bet pamatīgu, dziļu krīzi. K. G. Juns savulaik rakstīja, ka:
"Depresija ir kā sieviete melnā. Ja viņa ierodas, nedzen viņu prom. Ieaicini viņu, piedāvā apsēsties, uzņem kā viesi un uzklausi, kas viņai sakāms."

p.s. lai Dieviņš neapvainojās, bet fakts ir, ka ziemas LV gan ir daudz par garām, bet vasaras daudz par īsām... по моему

mojito  Taa nav depresija, visdriizaak.
Paaraak liela iecikleeshanaas uz privataas dziives sakaartoshanu, kaa rezultaataa nesanjemot gaidiito rezultaatu notiek pamatiiga frustraacija.
Viss ir tikai tik nozimiigs, cik mees to izlemjam. Jebkurai lietai un notikumam muusu dziivee mees pashi pieskjiram noziimi.
Mazaak nozimes pieskjirs idiotu skjiroshanai(nez, kaapeec patraapaas tikai taadi?), jo vieglaak kljuus elpot.

miers2  Bet ja runājam par pašiem labākajiem variantiem tādai mizai , tad anketā lieliem burtiem skaidri rakstīts, ka Lūdzu netraucēt!! Par ko tad brīnāmies, koa??

Edgars37  Tak cikreiz nav teikts - gribi veci, nodrosini ar pajumti, televizoru, katlu un kabatas naudu un nevaresi atkauties;D! Tagad tak sakas aukstais laiks un veci dabut nav problema, tik mazliet iecietibas un pretimnaksanas;D;D;D!!!

miers2  Edgaram bingo!!

pomerance  Dzīve nav karš, nav ne ar ko jācīnās, vispār ne ar ko.

marmorakaraliene  vecju trūkumu organismā tagad sauc par depresnaku?

Maribella15  Edgars37> Un ko darīt ar tiem večiem, par kuriem rakstīji? Sieviete viņam visu nodrošinās un? Kāda jēga no viņā, ka tur dzīvos pie viņas? Visticamāk, ka neko i darīt mājās palīdzēt negribēs tāds, bet tikai pieprasīs ko vēl papildus no ērtībām. Visticamāk - tāds i gultā nekam derīgs nebūs. Tādēļ tiem jādodas vien būs uz patversmi, ne meklēt piemešanos pie sievietes... Tādēļ jau Gvena arī meklē ko jēdzīgu!

Maribella15  Cornholio> Vīrieši tā uzkrāj pieredzi, bet ja sieviete sekso bez pastāvīga partnera - par viņām saka ko citu. Un tādas tad negrib neviens, arī Tu ne.

Edgars37  20:57

..ka kas;D? Bus Vecis majas;D!!! Un nebus depresnaka;D!

Edgars37  20:59

...mulkibas, tas ir pasas labakas!!! Neieciklejas uz sikumiem, zin savu vertibu, nekad nepargules ar plikpakalu un zin vairak par Misionaru pozu;).

sangukuLV  Pag.. jus tachu damas sakat ,ka virieshu nav vispar palicis! Ko tad mekle...dari kaa visi parejie sheit. Nemekle neko un nebus par ko cemeties.

igam  Autorei,pilniga taisniba,ta nu vinss ir.

N4Y  Pagāja divi gadi kopš atradu kādu , kurš nav ne kretīns , ne staigulis , ne un ne ... ir lielisks vīrietis , kuru es cienu . Pirms tam sanāca šķirties No vīrieša , pēc kura biju kā bez prāta . Pēc tam visi šķita veeee . Un tā divi gadi . Līdz tam daudz ko mainīju savā uztverē, sāku interesēties par dažādām lietām , arī uz vīriešiem savādāk skatījos un beigas izvēlējos pilnīgi savādāku nekā jebkad biju satikusi . Bet kas galvenais - iepazinu nrīdī, kad vismazāk to gaidīju . Pat šobaltdien viņam saku - brīnos , kā es Tev atbildēju , jo parasti vienkāršs teikums - Labdien , vai varētu ar Jums iepazīties ? - man šķita pārāk prasti un garlaicīgi . Nezinu kāpēc atbildēju , tik tā sajūta - ka jābūt tur kam vairāk , nepameta . Katru cilvēku laikam mēs satiekam tad , kad ir jāsatiek .

M_ela  nu :) sasmējos :D
nez kādēļ, ja laa vīriešu tekstus ar ironiju (un cru, ka tā ir), tad nav uz ko apvainoties
viņi tik "atdod" tos tekstus, ko paši te salasījušies :)

mis_parkere  Kad man būs 50 gadu,es rakstīšu tiem,kuriem tagad 50 :D

estepat  :) Kļūt par vectētiņu nav tik briesmīgi, kā cienījamā vecumā censties apmierināt neapmierināmu vecmāmiņu... Bet ja tāds arī tomēr atradīsies, tad tikai vecmāmiņa domās, ka viņš nav idiots, vai kretīns..;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu