Nopietnas, stabilas attiecības ar savstarpēju cieņu un uzticību.

Kāpēc ir tik grūti saprast, ka tikai tādas attiecības interesē? Katru dienu kāds precētais draiskulis mēģina pārliecināt, ka tā ir nebijusi iespēja palakstoties ar viņu. Es to nevēlos! Priekš kam bojāt savus nervus ar tādiem? Tas jau sanāk kaut kāds bezmaksas prostitūcijas veids. Lai iet un draiskojas pie pērkamām sievietēm, kāpēc normālām sievietēm dzīvi bojāt ar to savu draiskošanos?

Ticiana  Manuprāt. ja cilvēks ir lielisks, tad visā, gan kā darbinieks, gan ģimenes loceklis, un ja štruntīgs, tad arī visā. Ir tāda Latvijas vīriešu kasta, kas ne vien uzsēžas uz kakla sievietēm, bet arī prasmīgi tur donores emocionālā atkarībā un noteikti informē par saviem pārējiem variantiem. Tas gan strādā tikmēr, kamēr autors jauns un skaists, vēlāk saimnieka organisms sāk buntoties.

Torpedo  Nu, un ko tu esi izdarījusi, lai iegūtu šīs "Nopietnas, stabilas attiecības ar savstarpēju cieņu un uzticību"? Piereģistrējusies iepazīšanās portālā un gaidi? Baigi neorģināli! :D

madaa  ja precēts, tas nenozīmē, ka nevar būt stabilas un cieņpilnas attiecības.. ne jau rudiskais statuss ir noteicošais.

M_ela  iesākumam, patiešām mēģini vienkārši ignorēt un nebendē nervus
par anketu - piekrītu - pievieno vairāk infas
kopš man nav ielikts vīrieša vecums, ļoti daudz 55+ raksta :D vot tā ir pilnīga sudrablapsa :D
bet, jo konkrētāks un (varbūt) skarbāks teksts, jo mazāk tādi "apmaldījušies" raksta, kaut gan gadās tirliņi, kas uzskata, ka anketas lasīšana ir laika tērēšana.
un tad vēl ir tā foršā incognito daļa, kuriem anketas nav pieejamas :D :D :D tādi fascinē :D

Torpedo  M_ela, bet vai tad tā nav, ka anketu lasīšana ir tikai lieka laika tērēšana? Sievietes pašas bieži vien nezina, ko viņas grib un kas viņām ir vajadzīgs. Kurš no klasiķiem bija teicis, ka cilvēkam kurš beidzot sapratīs, ko grib sieviete, uzreiz ir piešķirama Nobela prēmija?

Turmas  Par to saprasšanu esot tā-Marss un Venēra! :)

M_ela  Torpedo, manas iepriekšējās anketas lasīšana ietaupīja laiku kā man, tā daudziem, kas ar to iepazinās. :)

ne_meklejumos  Kas to lai zin kur taisnei sākumpunkts, te paķer uz izklaidi, te jumts jau aizbraucis. Ik viens var piedāvāt, ikviens var atteikt, kādas kuram vajadzības vai pieļaujamās robežas.

Kaligan  Man liekas, ka nopietnas attistibas jums Solvita, nemaz nav vajadzigas. Jums vajadzigs - Saimnieks!

miers2  Faktiski visu nopietno attiecību iesākumā ir nenopietnās..Kā var būt nopietnas attiecības, ja nekas nav nogaršots un novērtēts ar interesi, ka tur var pakavēties ilgāk?

draboss  Dažreiz der vienkērši domāt reāli - tie kuri raksta un kko piedāvā, domā par to, ko vēlas viņi nevis domā par to, ko vēlies Tu. Šāda gaudulīga tēma to neatrisinās, dzīvē notiek tā, kā notiek.

M_ela  un vēl, Torpedo, anketā var būt uzskaitīts, ko sieietes NEGRIB :D un tāds sīkums...
un vai es to Nobela prēmiju varu saņemt? es zinu ko es gribu :D :D :D

solvitas, par to anketu pavisam nopietni, jo striktākas un kontkrētās prasības norādīsis, j mazāk murmuļu rakstīts :D
iepriekšjā man uzrakstīja - tŗīgs, izglītots un kāds tur vēl, esot precēts, bet vēloties mīļāko attiecības un bla bla bla... atbildēju, ka mož i izglītots, tik lasīt neprot :D, izlasīja un atvainojās par traucējumu :)

es laikam iešu pielabot savējo, lai visādi murmuļi neraksta :D :D :D

Sallija2  Oi nu man ir ierakstīts, ka vienīgais mērķis ir nopietnas attiecības. Un vēlme pēc sportiska, aktīva, ģimeniska vīrieša, bet tāpat raksta resni slaisti un piedāvā vienu fikso un vēl pasniedz to tā, ka man pagodinātai par to būtu jājūtas :D Nav ne jausmas no kurienes viņiem tāda pārliecība, ka sievietēm viņi baigi vajag, nu tā ka acīs cērtas. Tas apmēram tā, ka meklē dzeramo ūdeni, bet tev piedāvā čuras, apgalvojot, ka tas tak arī ir šķidrums.

draboss  Solvita - neiespringsti par to ko domā viņi un kā viņi uztver, seviški virtuālajā pasaulē. Tev ir iespējas strikti pateikt "nē" vai vienkārši ignorēt. Nav jēgas cerēt, ka kāds rīkosies tā, kā Tev liektos pareizi, sevišķi virtualitātē.

sangukuLV  Kadel nesuti vinu pie sievas draiskoties? Perkamam sievietem ari darba pilnas rokas!:D

newgame  Nu tak beidzot visiem oho iemītniekiem būs skaidrs, ka Solvita meklē tik nopietnas attiecības.

Mia__Mia  Viss ir daudz banālāk - uzraksta vienu vēstuli un sūta visām copy-paste variantu. Nekādas anketas te lasītas netiek. Sūta pat bez bildes, pat ar aizvērtu vai tukšu anketu. Tiklīdz atsauksies, sāksies diskusija. Ja neatsauksies, visdrīzāk viņi pat nepamanīs, ka neesi atbildējusi, jo vēstule aizsūtīta 15-20 kandidātēm. Protams, ka smieklīgākais sākas, kad sāk "pierunāt", ka ir taču vērts pamēģināt, un nevaja visus bāzt vienā maisā un ar mazāko solīti sākas lielas lietas, utt nodrāztu tuftu nes. Nu tad es pretī ierosinu arī vairākus pamēģināšanas vērtus varinatus - izšķirties no sievas, pirms meklē mīļāko; apprecēties, pirms nododamies kaislīgam seksam; kļūt par gādīgu tēvu maniem bērniem (šīs īpaši labi strādā uz puisīšiem līdz 25). Varinati, ko pamēģināt, ir vienmēr :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu