Nopietnas, stabilas attiecības ar savstarpēju cieņu un uzticību.

Kāpēc ir tik grūti saprast, ka tikai tādas attiecības interesē? Katru dienu kāds precētais draiskulis mēģina pārliecināt, ka tā ir nebijusi iespēja palakstoties ar viņu. Es to nevēlos! Priekš kam bojāt savus nervus ar tādiem? Tas jau sanāk kaut kāds bezmaksas prostitūcijas veids. Lai iet un draiskojas pie pērkamām sievietēm, kāpēc normālām sievietēm dzīvi bojāt ar to savu draiskošanos?

Trusis1983  Neredzu problemu.Muzigi tie kapec.Normala sieviete nelaus sev bojat dzivi.Izanalizes visu pirms ko saks.

neko  "Viss ir daudz banālāk - uzraksta vienu vēstuli un sūta visām copy-paste variantu. Nekādas anketas te lasītas netiek"
----
Nu nav gan tā, anketas lasa. Ja ieinteresē, arī raksta. Viss ir tieši tā pat kā parastā e-pastā, katru dienu tu saņem zināmu skaitu spama kurā tiek iztikti "ekskluzīvi piedāvājumi". Un ir cilvēku stāstītas vēstules. Nu vai arī viņu nav, tikai spams, bet no cilvēkiem neviens neraksta.

Attiecīgi, ja epastā ir tikai spams nav pamata apgalvot ka te raksta vieni vienīgi idioti/-es, patiesā atbilde ir "man neviens neraksta".

M_ela  šorīt saņēmu šādu

"Čau labi izskaties Vai velies iepazīties un jauki pavadīt laiku? Meklēju mīlu sievieti kaisligam tikšanās reizēm bez saistībām. Man 45 g.1,87m tumši mati."

:D :D :D
man izraisa smieklu šādas vēstules :)

av2  Profailaa vispaar nulle info par to ko meklee sseit , pluss skatiens...kaardinosss.
Un no otras puses, tiessam buutu labak, ja neviens nerakstiitu vispaar?Un nevieu neintreseetu, da kaut sex jomaa? Nedomaaju....jo tad saaktos "depresnnuks" :(
A tagad ir tikai maza , mazina sskrobe, ka neraksta ....nu tie iistie,nu tie iznesiigie,galantie , situeetie, un bez altaara noskumussie.....
Taa kaa , miers maajas. Lai veicaas.

Geisha  Man viens kungs rakstīja viņam ir 20 cm, diametrā cik tur, bet nestāv un grib kaislīgu seksu. Droši, ka aizmirsa ko bija man rakstījis, jo nesen saņemu atkal vēstulīti, ka gatavs man samaksāt 700 eiras, lai tik ļauju sevi izlaizīt.

Baklazans  nerakstu tādām kuru anketās ir aukstprātīgi teksti (ja nu vienīgi lai pafilezofētu par dzīvi)
nerakstu tādām kuras ir egzibiceonistes un kurām anketā ir daudz bilžu un albumu
nerakstu tādām kurām uzrādās ka ir paziņas ar kuriem viņas pārgulējušas

esmu korekts un nerakstu nerakstu ja tiešām redzu ka dāma ir jauks cilvēks un vēlas nopietnas attiecības

piekrītu melai ja profila autore vēlas samazināt nevēlamu vēstuļu skaitas to var ietekmēt ar tekstu anketā
visus protams neatsijāsi bet daļu gan

jurkols  Meklēt nabadzīgākās Eiropas valsts bezmaksas izklaides portālā, nopietnu, situētu, izskatīgu, brīvu vīrieti, kuram interesētu attiecības ar pusmūža sievieti... Vai nav mazliet naivi?

Edgars37  12:14
...kape doma, ka tik site? Noteikti jau vel kur ir;).

Bet par temu - vai nu ignore, va nu bloke, vai izliec publiskai apskatei niku/sacerejumu - kads paritis apdedzinasies un bus spiesti nomainit nikus, toties parejie turesies pa kilometru.

Edgars37  ...un paturpinot - nopietnas, stabilas......attiecibas var but dazadas formas, nav jau nekur akmeni kalts, ka partnerim jabut vienam, jadzivo kopa utt. Bet ta ka katrs vienu un to pasu redz subjektivi un dazadi, tad vien jamekle otrs, ar kuru tavi uzskati par temu sapas...un ta jaklu uzmaksanas nav janem nopietni, ta bija, ir un bus, tads ir jaklu amplua;).

Baklazans  jurkols tādi veči te ir (es un noteikti vēl daži)
jā bet ar to interesi kaut ko veidot gan ir kā ir
vai pareizāk sakot - nav

Geisha  Pie profesionalām prostitūtām ir jāmaksā nauda, bet te cer uz bezmaksas seksi.

Araabs  Nevis uz bezmaksas seksi,bet cer ka piemaksās:))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu