Ideālais randiņš

Ko Jūs gribētu sagaidīt no laba randiņa? Kas Jūsu skatījumā ir izdevies randiņš?
P.S. Viens kungs man teica: "visas jūs esat vienādas. Ka tik runāt, dejot un pa tejāteriem staigāt. Esmu vīlies sievietēs". Kas būtu jādara pirmajā, otrajā randiņā?

newgame  Ideals randins, nu tas ir kad tants atnak ciemos, sakarto maju, izgludina velju, uzvara zupu, aplaista pukes, seks bez priekspeles, un tad aizvelkas majas, nepaliekot pie onkas, luk to var saukt par idealu randinju.
Visi parejie randini kvalasifisejas ka romantiskie, izglitojosie.......

patriks78  Ja patiik,tad "pirmo" uztaisiit kaa peedeejo!

piladzoga  1.randiņā - satikties, vienam uz otru paskatīties (ir vai nav),kādā ieskrietuvē tēju izdzert un čau
2.randiņā-satikties,vēlreiz paskatīties ir vai nav mirdzums acīs,tad var parunāt,paklejot pa pilsētu aiziet kaut vai uz muzeju un čau.
3.reize (ja tāda pienāk ) tad jau var spēlet kārtis uz izģērbšanos vai ko citu..:D

langstinsh  Pīlādzīt-ko darīsi,ja kārtīs visu laiku vinnēsi...?

leandro  Ideaals randinnssi ir tad,kad nav jaagaida!

Pillerina  Pārējie randiņi "atkarājas" no pirmā randiņa.
Un pirmā randiņā galvenais ir redzēt, dzirdēt, ieklausīties, nolasīt savu zemapziņu :-) Tas ir tas klikt!- ir vai nav kaut kas priekš manis un abiem.

Jā, un pirmā randiņā galvenais - kafija ar kūku :-) Un bez ziediem!
Pārējo scenāriju var rakstīt uz vietas atkarībā no tā klikt!

M_ela  Pillerina, kas Tev pret ziediem? :)
Labi, ziemā neforši, bet citos gadalaikos?
Smuki tak

marselis  Ideals randins..vienmer ir tikai idejas
Dzive ...randins ir mainigs piedzivojums.

uma  Man patika newgame teiktais (17:34). Mums kaimiņos dzīvo onkulīts nu tā ap 80g. Tad lūk,pie viņa nāk tanta - sociālā darbiniece un ļoti rūpējas ,lai onkam būtu viss ko aprakstīja newgame, tikai bez priekšspēles un sexa. Jāa,šajā ziņā viņš ir ,,apdalīts,, bet pārējais viss kaimiņu pat ļoti apmierina un viņš viņu gaida kā ideālo sievieti:)) Tas arī saprotami viņa gados ,bet ja par to sapņo jaunāki puiši...? Kuda mir katitsa?:)))

newgame  Nu slikti ka soc. darbiniece nemākulīgi, un bez entuziasma pilda darba pienākumus.
Slikti ka darba tiek pieņemtas tantas, kuram nestrādā fantāzija. Tā vieta, lai uzvilktu seksīgas bumbierenes, saliktu rullus matos, paraustitu onkas cibriku(viņam tā moska pēdējā reize), šis tants tik pieprot slaucīt putekļus un potēt pakaļa.

Ananda_A  12:40 :DDD Jā, jā, lai tas sievieC pabaro to onku un uzliek šim kočiņu. Parausta čibriku, noglauda galviņu, kamēr šis čāpstinot guļ. Tad klusi kā pelīte savāc netīros traukus un dodas uz savu māju.
Tas ir ideāls randiņš.

Ja šī izdara visu iepriekš teikto, bet savāc līdz arī kaut ko vērtīgu, tas ir galīgi neizdevies randiņš.

kvarts  Jo mazāk ko gaidi no tā randiņa, jo labāks iznākums( vismaz dažreiz)...
Sekss pirmajā randiņā parasdti sabojā otro randiņu...

uma  Newgame, ņeskaži, tants savus pienākumus pilda apzinīgi,par ko liecina ončiņa smaidīgais vaigs viņu sagaidot:)) Jā,tantai ir 43 g. un foršs vīrs, tā kā špicainās sexbumbierenes un netikai,mājās tiek liktas lietā pa pilnu programmu,lai tās lietas ap to kociņ riņķotu...:))))

KlusumsL5  Ideālais randiņš ir tāds, kurā es sastopu īsto. Un nav svarīgi, cik grezns vai pēc senču tradīcijām (vai arī stereotipiski pieņemtajām pieklājības normām) tas pareizs bijis

finta  Citāts: "Sekss pirmajā randiņā parasdti sabojā otro randiņu..." komentārs: pēc seksa pirmajā randiņā otrais randiņš vaita vispār seko? :D Padalieties pozitīvajā pieredzē, kam tik feini sanācis :)

av2  randinnss no arii videuveejaa var paarveersties perfektaa, ja beidzaas taa, kaa ABI to veeleejaas.Un tas pat nav oblegaati ata, kaa vairaakums te uzreiz iedomaajaas...:( Svarigi, lai abi buutu uz viena villnna , un buutu naakotne abiem.
Nevis , nu kaa te patiik karinaat birkas - viiriessiem tikai sex, sievieteem tikai teiJAAtris utt ;( Ta nav.

Aukstums  Mans ideālais randiņš ir tad, kad ar otru ir interesanti, ir sajūta, ka esam jau sen pazīstami, kopā ir labi,viedokļi par tēmām sakrīt, vienalga, vai tas būtu pārgājiens vai opera..

adamsone  Un ko viņš gribēja? Atnāk dāma ar bisi plecā un abi dodas mežacūku medībās? Vajadzēja sarunāt iepriekš.....
Nezinu neko par ideālo randiņu, večuki, kas meklē iepzīšanos, ir tik daudz pa randiņiem izskraidījušies, ka pa gabalu var redzēt - profesionālis. :D Nu un profesionālim viņa rutinētie piegājieni....

Baklazans  adamsone uzrakstīja ļoti viedu domu
ja tiekas divi no iepazīšanās portēla tad lielākajā skaitā gadījumu abi ir profesionāļi ar visu no tā izrietošo

padomājiet paši par to un esiet atklāti pret sevi

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu