Ideālais randiņš

Ko Jūs gribētu sagaidīt no laba randiņa? Kas Jūsu skatījumā ir izdevies randiņš?
P.S. Viens kungs man teica: "visas jūs esat vienādas. Ka tik runāt, dejot un pa tejāteriem staigāt. Esmu vīlies sievietēs". Kas būtu jādara pirmajā, otrajā randiņā?

Hiranja  Protama lieta, ka normālam vecim ideāls randiņš ir ar brīnišķīgu mīlēšanos! Pie tam nevis vienkārši nogrūsties, bet sajust, ka patiesi mīl un ir kārtīgs pavilciens visas nakts garumā un, ka nākamā dienā ir vēlēšanās satikties vēl un vēl. Ticamāk, ka dāmām ir līdzīgi, tikai dāmām ir tik ļoti daudz visādu noteikumu, kuras pašas šad tad pārkāpj, ka viņās nesaprpot pašas savas izjūtas. Nu, lai tas ideālais sanāktu, ir jābūt foršai partnerei, smukai, gudrai utt. Viens randiņu neuztaisīsi.

Ananda_A  22:51 lūdzu no šīs vietas precīzi ar detaļām, kā varētu realizēties šī tevis apgūšanas akcija. Instruē klausītājus. Vai vispār kādam ir zināms tāds gadījums, kad sievietes izvarojušas vīriešus.

Painformējiet taču jaunekli, lai cilvēks var mierīgi gulēt bez šausmenītēm. Laikam būsi tikpat iekārojams kā bumpastiks.

Esmu pacifiste un vardarbību neatzīstu.

Hiranja  Te kāds runāja, ka sekss pirmajā randiņā sabojājot otro :D. —protams!, ja tas sekss sanācis galīgi garām! Toties visas tās reizes, kas tas bija labais, ir bijuši arī otrie un trešie randiņi labu labie! Īlenu maisā nenoslēpsi, lai kā censtos - sliktu, nesaderīgu raksturu tāpat "atkodīs", lai cik ilgi vilktu un attālinātu mīlēšanos. btw, esmu kopā ar vienu sievieti jau piecus gadus un mīlējāmies jau pirmajā randiņā.

finta  Palielījies, Hiranja. Forši, novērtējām :) "normālam vecim ideāls randiņš ir ar brīnišķīgu mīlēšanos! Pie tam nevis vienkārši nogrūsties, bet sajust, ka patiesi mīl" - aga, īpaši, ja pirmais randiņš. Tad tā patiesā mīlēšana tā sprūk uz āru, ka nav kur vairs likties :D

adamsone  Jessss... mīlestība no pirmā skata prasa nopietnu treniņu, nu vismaz divus vīriešus dienā. Man prieks par tevi, piraija, runā, ka ņaukas tiešām esot labas./ nožēlo, ka nav lezbiete/

DanaL  newgame aizmirsa pieminēt, ka sievietei promejot jāpaķer līdzi pilnais miseņmaiss

Ananda_A  Danal+++ un visas netīrās zeķes, kreklus un apenes. Tad ir cerība uz otro randu, kad tantuks atnesīs tīras izmazgātas vešiņas. Trešajā randā gan bez kotletēm tantuks lai nemaz nerādās onkam tuvu.

newgame  Njea, otro randiņu ar to pašu tantu nedrīkst, jo viņam tāda nejauka mode, sākt iekārtot, pārkārtot onkas dzīvesvietu pēc sava prata.

Paula6  Nu gan sanāca smējiens par dažiem komentāriem...ir foršas sievietes pie sāniem un draudzenes, bet vēl joprojām meklē vēl foršākus randiņus ar sievietēm :D Manā skatījumā un pieredzē foršs randiņš sanāk tad, kad satiekas jau sarakstē kaut mazliet iepazinušies sieviete un vīrietis, atraduši kādu kopsaucēju un tad nu satiekas lai labāk iepazītu otru, paskatīties acīs un sarunājoties paietu ne viena vien stunda. Un ja tā, tad arī nākamie randiņi sanāk bez jebkādas piespiešanās, viegli un patīkami...Diemžēl vienam otram vīrietim gados un ne tikai, pietrūkst gan vēlēšanās, gan iecietības, gan prāta lai iepazītu sievieti, jo viņa nav jau lieta, kuru var paķert un locīt kā pats vēlas. Lai gan kā šeit bieži izsakās...neies taču vīrietis tik daudz laika veltīt kaut kādas vienas "aplidošanai"! nepiekritīs viena, tad tūlīt cita piekritīs, un tad čīkst ka visas sievietes ir vienādas. Un jā, ir pašam jābūt vēlmei arī kaut nedaudz pamainīties...nevis pēc vienas negatīvas attiecību pieredzes spriest par visām vienādi. Intereses katram var būt dažādas, bet ieinteresētībai un cieņai par otra interesēm un tolerantumam ir jābūt. Likās, ka ja ir vīrietis, kuru var saukt par kungu, tad arī būtu bijis jābūt prātam, pieredzei, sajūtai kā "sagūstīt" sevi interesējošu sievieti, bet lasot sanāk, ka ir tikai ...tālāk negribu rakstīt.

Maximus4  Mjā kā teica viena gudra sieviete lai atrastu otru pusi ir viens nosacījums vai jūs ar šo cilvēku jūtaties labi... un viss... seks vienai naktij tas ir tas kas besī sievietes... un nopietnas attiecības kā nosacījums pārējam tas kas besī vīriešus.... da bļin ja sieviete reiz būs tik forša.. tad šaubos vai vīrietis pametīs viņu pat pēc seksa pirmajā randiņā.... dīvaini ir tas ka katra sieviete ir iedomājusies, ka viņa ir gatava ilglaicīgām attiecībām... tas nav nemaz tik viegli... un tas vājprātīgais teksts meklēju godīgu uzticīgu... no kā brītiņiem vēmiens nāk (piedodiet) pirmkārt vai tu pati esi godīga... (un šeit neiet runa par seksu) bet reāli pret vīrieti... tad sākas problēmas...

Trusis1983  Ideals randins ir tad,kad virietis pec seksa tev piezvana nakosaja diena.Nav svarigi pec cik randiniem tas seksis bijis,tacu ta nu tas ir :)

Hiranja  Ir kā jau trusim varētu piekrist, tikai darbos aizņemtam vīrietim tā piezvanīšana var aizmirsties, pie tam "kārtīgais treniņš" kā minēja adamsone, liek ne visai nopietni uzreiz attiekties. Man ir gadījies, ka pēc izcilas nakts piezvanu pēc nedēļas un par to mani atšuva un bija baigais kreņķis. Ilgi nevarēju nomierināties, sirds sāpēja, laikam biju iemīlējies, bet atšūts ir atšūts!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu