Vai ir tādi sievišķi kas domā ka plastiskā operācija var mainit dzīvi?

Vai var but par iemeslu nesakartotai privatai dzivei tas ka pupi par mazu vai lupas par planu gimis nav gluds ka maza berna pakaļa un citi"defekti"?Ta vai nu lielaki pupi,piļknabis un nostiepts gimis var palidzet atrast to īsto veci un but laimigai?
Tik zinu dazus gadijumus ka vecis ir aizgajis no jaunas pec standartiem smukas pie vecakas resnakas un nesmukakas.Ta vai lieta ir tikai arejos smukumos?

ne_meklejumos  Dzīvi mainīt nevar, bet atsvaidzināt izskatu var, ja tik piemīt veselais saprāts un zem skalpeļa neguļas bez jēgas.
Uztaisīju acu plastiku, nenožēloju ne centa.

anis  Te jau atkal rati aizgāja zirgam pa priekšu... Ja tas tikai pašas priekam,vai svētīgāks nebūs psihoterapeits? Te es nedomāju nopīpējušos krokodilādas dzērājīšu...

Piparkuka  Tik šausmīgi uzrakstīta tēma, tik vulgāri un nepieklājīgi!...
Kan nav ko atbildēt.

magnija  ja sieviete jūtas nepilnvērtīga kkādu defektu vai nepilnību dēļ - tad kāpēc lai to nelabotu!!!!

sangukuLV  Ja sievietes saturs nekads,tad ar visiem tjuningiem nespid tik pie vira...protams,ja vinsh pats nav tads pats bez satura.

Lovetta  kolēģes meitai astoņu gadu vecumā sejā iekoda suns, noplēsa pusi sejas...sasniedza 18 gadus un uztaisija plastiku-un pareizi darija. starp citu-ar valsts līdzmaksājumu. katram ir savi iemesli taisīt plastiku - piemēram ptoze, kad noslīd plaksti un traucē redzi...pēc krūts vēža operācijas, pie iedzimtiem defektiem - nevienam nav jāstaigā ar atļukušām ausīm vai nejēdzīgām dzimumzīmēm. Pēc svara zaudēšanas, dzemdībām-ar nav peļami, ja var sevi uzlabot. Cilvēks cīnijies, daudz sasniedzis, nometis lielu svaru - bet āda izskatās traģiski. Nu kāpēc ne??

Liiva  Valoda, valodiņa😔

edding  Es galīgi nevaru iebraukt, kāpēc dažām runa par plastiskajām operācijām izsauc tādu kā naidu. Uzskati ka pietiekoši labi izskaties -netaisi. Ja kāda grib un ir nauda, lai taisa. Tas kaut kādā mērā atstāj iespaidu uz kritizējošo publiku? Nē taču, varēsiet ar savām nošļukušajām detaļām dabīgi izcelties. Visā pasaulē naudīgas sievietes izmanto šādas iespējas, jo gadi dara savu. Vai kāds jūsmo par vecuma tuvošanos?
Tāpat ne visu ticu tiem vīriešiem, kuri te par krūtīm runāja, labāk dabiskas, kaut spaniela ausis. Ui kā melo.Pavērojiet džekus, kad garā noiet kāda ar kuplu, stingru bisti.

Danaja  Dzīvi var mainīt arī bez plastiskās operācijas.

anis  Nja,te laikam ir jātiek skaidrībā par jēdzieniem-medicīniski pamatotas operācijas funkciju nodrošināšanai un iedomāta tēla veidošana,kā uzskatāmu piemēru ņemot "kaķsievieti".

baluba  Ir tādi ...... bet dabu jau tas nemaina.....

Astronaute  Es esmu iztaisnojusi zobus un jūtos daudz labāk nekā ar līkiem. Varu smaidīt un nedomāt par to, ka zobi var kādu nobaidīt. Tāpat ļoti labprāt nogrieztu daļu vēdera ādas, kas pēc 20 kg nomešanas kaut kā negrib sarauties. Nekas jau traks nav, bet, ja padomā, cik brīvi varētu justies kaila sava vīrieša klātbūtnē, ja tās nebūtu. Neprasu jau lai kāds mani atbrīvo no liekajiem taukiem utt. Ar to pati esmu tikusi galā, bet ir lietas, kuras pati nevaru sakārtot. Katram jādara viss, lai padarītu sevi laimīgāku. Ja vajag lielākas krūtis, gludāku seju, mazāk spalvu utt., utt - cik daud to utt ...... Tad tas jādara. Tikai pieiet lietai loģiski un saprast, ka ne jau tieši operācija ir tas, kas izmainīs dzīvi. Ir jāmācās, jāstrādā, jāveido attiecības ar cilvēkiem - tas ir svarīgāk. Ne jau lielākas krūtis vai taisnāki zobi padarīs mūs par labākiem cilvēkiem.

animato  Man pat prātā neienāktu doma, ka plastika izmainīs dzīvi. Kur var tik stulbi domāt. Bet pašsajūtu uzlabos noteikti. Vēl nesaprotu, kādēļ jauc dažādas lietas. Piemēram uzpumpētas lūpas nav plastiskā operācija. Tad visādas kaķsievietes? Jūs daudz esat redzējuši Latvijā pārspīlējumus plastisko operāciju jomā. Es nē. Tad kādēļ maļ par to vienā laidā.

Epifanija  dzīvi varbūt, bet ne smadzenes..

^esse^  Smadzenes būtu jāpielabo tām, kuras uzskata ka labāk izskatīties ir nepiedienīgi.

Epifanija  ja tu esi piedzimusi savā laikā ar mērkaķa ģīmi, tad noteikti...

havjiers  ir kam bezjēdzīgi taisīt plastiku ,jo neplāno rezultātus izmantot ,kam tie ir paredzēti .

pomerance  ir vīrieši, kuriem patīk, ja blakus ir sašpricētas, pārbalinātas, silikonētas būtnes, var būt dura kruglaja, ka tik pupi gaisā, redz, katram savs, vai mani saista kļūt par blondu pīļknābi? nē, vai man patiktu tāds vīrietis, kuram tādi standarti vajadzīgi, arī, nē, kāpēc? tāpēc, ka acīs tukšums, galvā tukšums, un sirdī arī tas pats, vai ir vērts ap to ņemties? nē, nav

Emma45  a vot man interesē, kādēļ domā, ka tā, kura smuki uztjūnēta, ir stulba? Vai tik nebūs tieši otrādi. Viņām dzīve labāka, priecīgāka, vairāk uzmanības, vairāk iespēju visās jomās, jo lai ko te neapgalvotu, visur priekšroku dod izskatīgiem cilvēkiem, it sevišķi ja runa par sievietēm.
Tādēļ jā,labs izskats noteikti uzlabo dzīves kvalitāti. Nekādā gadījumā nepasliktina, tas toč.
Vai mainīt dzīvi, nezinu, dažos gadījumos gan jau ka var arī. Tikai diez vai tas ir mērķis.

Epifanija  ja tas ir domāts, lai pievilinātu pretējo dzimumu, tad vēl jo vairāk nav smadzeņu...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu