Vai ir tādi sievišķi kas domā ka plastiskā operācija var mainit dzīvi?

Vai var but par iemeslu nesakartotai privatai dzivei tas ka pupi par mazu vai lupas par planu gimis nav gluds ka maza berna pakaļa un citi"defekti"?Ta vai nu lielaki pupi,piļknabis un nostiepts gimis var palidzet atrast to īsto veci un but laimigai?
Tik zinu dazus gadijumus ka vecis ir aizgajis no jaunas pec standartiem smukas pie vecakas resnakas un nesmukakas.Ta vai lieta ir tikai arejos smukumos?

Emma45  Epifānija, Tev ļoti šaura domāšana. Jeb spried pēc sevis?

av2  taas "ar smadzeneem" ir paredzeetas lai paliktu vienas? Nu juums te zecinaajumi riktiigie :))
Par jautaajumu, ir kam tiessaam var mainiit dziivi. Jo ja cilveeks juutaas labi savaa dziivee, tas izsaka lloti daudz ko. Taadam cilvekam pat..iesnas mazaak pielips.Taa passas kruutis, nu ja daba nav devusi, ko dariit, vissu muuzzu domaat par to ? Nav jau jaataisa uzreiz baloni, bet....nav nekaada traggeedija, ja mazliet palielina. Paziistu arii , kas grib samazinaat, jo tomeer ir gruti ar ...DDD. Taa kaa ir ok , ja ko palabo.

Droshs_Plecs  Jā, var. Zinu konkrētus gadījumus. Ja problēmas galvas kausā, tad visdrīzāk nekāda plastiskā nepalīdzēs, bet sliktu degunu, zodu, žokli, zobus, pupus operācija var salabot.

Droshs_Plecs  Galvas kausā es nedomāju smadzenēs, es domāju, piemēram, atstatums starp acīm ir pārāk liels un cilvēks izskatās pēc zivs. To īsti nevar labot bez ļoti smagas galvas kausa operācijas uz ko ārsti parakstīsies tikai sindromiskos gadījumos. Tāpat arī ja acis ir parāk tuvu viena otrai, vai arī ja galvaskauss ir pārāk mazs (te vienīgi augšanas hormons var palīdzēt). Vēl svarīgs ir garums no acīm līdz mutei vertikāli, jo garāks, jo cilvēks ir neglītāks. To nevar izlabot ar nekādu operāciju. Tās arī ir lietas, kas cilvēku padara skaistu vai neglītu un vairums to nav labojamas. Sīkas nianses pielabot var.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu