Kā atpazīt Krāpniekus, Blēžus? Kuri iegūst Tavu uzticību...iežēlina. Jo tēvs slims, māte slima...

Aizņemas naudu zālēm,pārtikai. Tad vienkārši pazūd,aizmirst naudu atdot. Vai Oho arī ir tādi? Varbūt vajag brīdināt vienam,otru? Varbūt Paši Krāpnieki atsaucaties, lūdzu. Ietaupīsim laiku.

fargo  ja ir tā, kā es to saprotu, jums, dāmas, ir jāraksta iesniegumi policijā. un ne savādāk. te publiskot nikus nedrīkst, vardus nedrīkst. tie ir notiekumi, kuriem mēs piekrītam spiežot uz "ok" loginu pogām. bet tas neatceļ iespēju kontaktēt ar administrāciju un atkal - policiju.

kāpēc? jo jūsu skumjā pieredze uzliek arī atbildību - citu nākotnes upuru priekšā.

Tinte  Atcerējos senu kavalieri šaja sakarā, kurš visdrīzāk arī ir no to krāpnieku vai kļančītāju sugas.
Tikai dažas epizodes:
-uz randiņiem nekad neliku rotaslietas un pāris reizes bija jautājumi- vai man tiešām neesot neviena zelta gredzena?
-bijām vienā toreiz nesen atvērta veikalā ar kaut kādiem agregātiem vai ko nu tur vēl, un staigājot un apskatot tur tās mantas, šis pienāk, sāk apjūsmot vienu no tiem, un saka, ka mēs (padomā tik - Mēs) varētu pārdot manu dzīvokli un nopirkt to! (Uz to veikalu viņš mani veda kā uz nez kādu ekskursiju, jo savā prātiņā bija iedomājies, ka nekad Rīgā neesmu bijusi un kā lauku (t.i.Jelgavas) duročku tautās izvedis. :D Nu jā, duročkas lomu noturēju līdz galam.
Bija vēl visādi iežēlināšanas meli par pazaudētu dzīvesvietu un it kā mirušu bērnu

janisb  Kamēr vien būs aitas, būs arī cirpēji...

av2  kaadreiz taa aizdomaajos par sso teemu, nu..kaapeec draugs draugam (braalis braalim utt ) prasa aizdot naudu vispaar, ja skaidri zina, ka neatdos? Kaapeec nesaka atklaataa tekstaa, klausies, esmu noleemis tevi apccakreet....? Ja riez tak uzticamies, nu pasakam, esmu noleemis NOZAGT tev naudinnu, jo man taa ir svariigaaka, nekaa tu pats .Cilveeki, cilveki:(
Un tie, kas "aizdod" naudinnu svessiem, nu tie jau ir "iipassie". Pasaules laapiitaaji, mazohisti. Lai jau vini daraas, ja jau passi...kker kaifu, laikam.
It sevisski viss ssitais idiotisms..muusdienaas, kad ir uz katra stuura no kaa aiznnemties officiaalaa cellaa , bez probleemaam? Bankas, krediiti utt Pats esmu aiznneemies, un ne reizi, un nomaksaajis. Kur ir problema???

Vanesa15  Dzīvē var gadīties visādi.
Bet ja runājam par apzinātajiem krāpniekiem, tad viņiem primāri ir upura pareiza izvēle. Visbiežāk izmisušas vai bez piekrišanas un pēc uzmanības izsalkušās dāmītes, kuras lai izpatiktu vīrietim, gatavas uz daudzko, ja ne uz visu. Tālāk seko skaisti makaroni kā pielīdēju pilsētā - cik tu skaista, cik tu laba... mīļvārdiņi, labs sexis... un viss. Sievietei bez pašapziņas ar to pietiek, lai atvērtu ne tikai savu sirdi, bet arī maku.

Tātad, pofigs atpazīsti vai nē. Jāturās pie kopējā principa, ka nekad vīrietim, kas skaitās ne vairāk par piegulētāju, neaizdot naudu un viss.

av2  Pareizi saki, Vanesa15. Man arii gruuti iedomaaties situaaciju, ka viirietim ir.....bruute, un no vinnas .......jaaiznnmeaas nauda.Tiessaam? Ja man nav naudas , kaadas veel bruutes...:( Taads viirietis ir vienkaarssi aaksts !

Geisha  Mēģināju nopietnas attiecības ar kādu kungu. Bija nākotnes plāni un tad viņš palūdza aizdot naudu. Aizdevu, bet sapratu, ka tu-tū mana naudiņa. Godīgi atzīstos, bet es ar sievišķīgu viltu izkrāpu no viņa ādas mētelīti (apmēram tik naudiņas viņš aizņēmās). Katru rudeni un pavasari mīļu paldies saku šim kungam, jo man ir ļoti ērti un patīkami nēsāt šo plašķīti. Domāju, ka vēl daudzas sezonas es priecāšos par šo dāvanu. Un galvenais, ka man nav aizvainojuma vai kādu dusmu par aizdoto naudiņu, bet tikai prieks.
Ja žēl zaudēto naudiņu palūdz kungam kaut ko saremontēt un uzskati, ka esi samaksājusi meistaram. Vai noraksti zaudējumos.

lefkoja  Kā atpazīt?Viņi sūdzas kā viņiem sievietes dzīvē darījušas pāri, cik viņi bijuši labi, kā nav novērtēti, kā pamesti, krāpti , cik bijuši bagāti un cik tagad grūti, kā grib sev blakus mīlošu sievieti, cik viņi būs uzticīgi, saimnieciski, kā viņi atriebsies pāridarītājiem, cik viņiem ir bijusi grūta bērnība un vispār viņus neviens nesaprot.

medusbite3  Ir muļķīgi aizdot naudu zālēm, pārtikai - var tikai ziedot šādiem mērķiem....

Luusila  Aizdevām naudu brālēnam, kuram tolaik ne visai spoži klājās. Paši visādiem laikiem esam cauri gājuši, kaut kā sapratām viņu, un nemaz arī solītajā laikā atdošanu tā īpaši negaidījām.
Naudu viņš nav atdevis joprojām (nav žēl), un ir pazudis no radu pulka ar galiem (ir žēl.)

verso  Laila, viņš ir apzadzis jau desmitiem dāmu, mani tajā skaitā. Ir pabijis policijā, bet vajadzētu visām saņemties un uzrakstīt. Pāris cilvēki to jau ir izdarījuši.

lefkoja  verso.... Muļķības, policijā pašas tiksiet atzītas par vainīgām. Visam vajag tiešus pierādījumus.Ja pat būsiet sarunas ierakstījušas un nofilmējušas, vajadzēs ekspertīzi, izmeklējumus vai nav safabricēts, izdomāts. Vainīgais var neatzīties un tēlot muļķi un kurš tad kā pierādīs vai tāds vispār ir pieskaitāms un vai nespēlējāt kopīgu teātri.Policijā to tik vien vajag lai viņiem būtu darbs, lai varētu sēdēt, rakstīt papīru kalnus, nopratināt, jēga maza.No tādiem vajag turēties pa gabalu vai cīnīties ar citām metodēm.Uzspļaut un nolādēt.Var jau arī attiecīgiem večiem samaksāt lai fiziski pārmāca , bet tādi parasti ir vārguļi, nekur nav teikts, ka neatstieps kājas, un var lielāka šmuce sanākt.

Geisha  Lefkoja nu jau uz vardarbību aicina. Tā jau nevar. Un lādēt nekādā gadījumā nedrīkst. Pašai vien būs savi lāsti jāatstrādā. Vēli labu savam pāridarītājam un pašai būs labi.
Kad ar to mētelīškungu tikos interesanta parādība tika novērota. Pie viņa darbnīcas kāds vienmēr piekakāja. Viņš skaidroja ka tie ir bomzīši, bet man tagad domāt ka tās kakātājas bija viņa piekrāptās dāmītes.

Tinte  Meitenes, jūs taču varat ielikt saitā sudzibas punkts el ve to krāpnieka vārdu uzvārdu ar visu viņa bildi, ja reiz šeit nedrīkst nosaukt pat tā nelieša niku! Un būsiet pasargājušas daudzas sievietes no apkrāpšanas. Izdariet labu darbu.

lefkoja  Kātad- ja sit pa vienu vaigu, pagriez otru. Tukši baznīcu pātari, nekas nav jāatstrādā, ja tā domās, tad tā arī būs.Neaicinu uz vardarbību.

lefkoja  Tinte- kukū. Kas tad meklēs kādu pa tādiem saitiem? Un tur vienu dienu var ievietot, otru dienu izņems, ja vainīgais ziņos administratoriem.y

Tinte  Lefkoja, nekādi kukū. Tu ko, uzticies katram pretimnācējam un neskaties nekādu info par viņu globālajā tīmeklī? Aļo, ir 21 gadsimts. Silti rekomendēju! Tur var tik daudz atrast! :)

bagi  Tinte... ne par katru globālajā tīmeklī var atrast. Piemēram, man šis saits ir vienīgais... neesmu ne Draugos, ne FB, ne Instragram, ne Twiter, ne velns viņu zin visus tos portālus. Un tādu ir ļoti daudz (lai cik mūsdienās tas neizklausītos amizanti). Kaut gan jūtu vecis ir ar vērienu, ne jau šeit vien uzdarbojas... te desmit, tur desmit, tur piecpadsmit. TALANTS! Kaut gan es arī gribētu, lai tāds noraujas.

verso  Viņš jau ir sūdzībās.lv, papildiniet sūdzību sarakstu bez žēlastības.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu